הנושא שלי קצת פחות קשור אבל אני מרגיש שיש לי מה לתרום לפורום.
לאחרונה היה לי קצת זמן פנוי ורציתי לשתף אתכם כי מדובר במשהו קל להשגה שיש בו המון המון הנאה.
לזיין פיליפינית.
חיפשתי בפייסבוק (ותודה למר צוקרברג על שכלול צורת החיפוש) נשים מאיזור המרכז בגילאים 20-30 שנולדו בפיליפינים.
כתבתי באנגלית אותה הודעה לכל הכוסיות שראיתי. בערך 20 נשים. הן נשים מנומסות כך שרובן ענו לי גם אם הן היו תפוסות. בסוף בחרתי אחת שזרמה במיוחד והתחלנו להתכתב.
למי שאוהב את המראה האסייתי, הבחורה פצצה. נמוכה וקומפקטית, רזה, חזה קטן, עור חלק ושחום, שיער חלק חלק ושחור. אף שערה על הגוף, שפתיים גדולות, אף קטן. חלום.
התכתבנו שעה ולמחרת היה לי זמן פנוי בצהריים אז כתבתי לה שאני אוסף אותה ונלך לגלידה. פטפטנו שעה והחזרתי אותה לבית אבות שהיא עבדה בו. המשכנו להתכתב בפייסבוק ולהכיר והתחלתי לדבר איתה על סקס. דיברנו בצורה מאד פתוחה. בסוף היא סיפרה לי שהיא לא מזמן עברה לעבוד בבית אבות אבל רוב החפצים שלה נשארו בבית אבות הקודם. לא התעצלתי והצעתי לה עזרה להעביר את הדברים. למחרת עזרתי לה ואז היא שאלה איך אפשר להודות לי. נישקתי אותה. היא זרמה והנשיקה ברכב הפכה למזמוז רציני. אמרתי לה שאני מכיר מלון בקרבת מקום. היא הסכימה. לקחנו חדר במלונית וכך התחילו ה-3 שעות הטובות בחיי.
אני לא אפרט יותר מדי אבל זיינתי אותה בלי הפסקה, בכל תנוחה שאי פעם ראיתי בסרטי פורנו, במקלחת, בתחת, וכל מה שתעלו על דעתכם. אחרי שעתיים וחצי גמרתי שוב והיא התחילה מיוזמתה לעשות לי מסאז' ולמצוץ לי תוך כדי שאני מזמין לנו פיצה.
מאז אנחנו קצת מתכתבים וקבענו שוב להיפגש בשבת. היא אמרה שהיא אוהבת לעשות סקס פרוע וחזק והיא גם חושבת שזה סידור טוב שאנחנו מזדיינים ומדי פעם אני אוכל לעזור לה עם טרמפ וכדומה.
חברים, אין דברים כאלה. הן נשים קטנות וצרות, עם עור חלק וריח טוב, שרק רוצות לשרת ולענג את הגבר.
מההתרשמות שלי, היו עוד בנות שענו להודעה שלי והן די קלות להשגה. סה"כ הן כל היום בחברת קשישים והן שמחות לצאת קצת מהבית. אני גם חובב גדול של המראה האסייתי אז זה בכלל מדליק אותי.
אז מי שהולך על זה - בהצלחה. אפשר לבקש ממני טיפים.
רק אל תשכחו - קונדום חובה! הבחורה שזיינתי הורידה לי פעמיים את הקונדום כדי למצוץ ואז ניסתה לעלות עליי בלי לשים קונדום חדש. לא יודע אם היא עשתה את זה בכוונה אבל בכל מקרה - האחריות עליכם. תיזהרו.