אווה בהוד השרון -מציאה
53אני לא רוצה להיות זה שהורס את החגיגה אבל רמת ההתלהבות מאווה כאן נראית לי מוגזמת.
הייתי לפני מספר ימים. לא הייתה בעיה לקבוע באמצע היום.
מהפלוסים:
אין תקתוק (הייתי מעל שעה ב300 ש"ח, לא היה לה עודף אז הוסיפה זמן)
הגוף שלה חלק ויפה, לא דוגמנית אבל רזה, חזה קטן ועומד, עם קעקוע סביב התבור, הפנים יפות פחות, שפתיים מנופחים מסיליקון, ובכללי מראה וולגרי (באופן כללי הבחורה מתנהגת ומדברת בוולגריות עם נגיעות פרחה, לא שהיא לא נחמדה, אבל עדיין...)
המסז' עצמו חזק ומקצועי לכעורה (בקיצור פירקה לי ת'צורה) אפילו הייתי אומר חזק מידי למרות שביקשתי לא חזק מידי ולא חלש מידי.
הקטע הארוטי אמנם מגוון כפי שתיארו מעלי אבל ללא רגש ומרגיש מכאני למדי, היא עושה את הכל התנועות הנכונות אבל כאלו עוברת על תפריט.
בסוף מקלחת משותפת.
לסיכום:
מראה: 8
מסז': 6
ארוטי: 6
אני לא חושב שאחזור, במחיר הזה יש בחורות שנותנות גם זמן מלא גם מסז' יותר מפנק, גם יותר יחס וגם מציצה.
אווה בהוד השרון -מציאה
54[QUOTE=SunnyDark1]
אני לא חושב שאחזור, במחיר הזה יש בחורות שנותנות גם זמן מלא גם מסז' יותר מפנק, גם יותר יחס וגם מציצה.
[/QUOTE]
אפשר דוגמאות ?
שים לב שמדובר פה על מעסות ולא זונות.
יחס גורר יחס
אווה בהוד השרון -מציאה
55אני מסכים עם sunnydark.
גם אני חוויתי אצלה חוויה דומה.
לכאורה, יש מתקון מנצח: צעירה, יפה, יודעת לעשות עיסוי, זורמת ולא מתקתקת. לי הפריעו הדברים הקטנים שבסופו של דבר השאירו טעם לא הכי טוב:
קבעתי איתה לשעה מסויימת. התקשרה אלי שעה לפני להודיע לשהלקוח הקודם מבאר שבע מאחא מצד אחד כל הכבוד לה אבל גם הזיזה אותי ב 45 דקות וגם כשהגעתי ייבשה אותי עוד 20 דקות כי הלקוח הקודם החליט שהוא רוצה שעה ולא ארבעים דקות (אם אתה קורא שורות אלה אז תדע שלכלכת. אם אתה מאחר אז לפחות היית לוקח את המסלול המקוצר ולא דופק את שאר התור!). כלומר נכנסתי אליה בשעה איחור שבמקרה לא הייתי לחוץ בזמן. אז אמנם זה לא היה כל כך בגללה אבל אני הייתי מצפה שתגיד ללקוח, חביבי איחרת אז שעה תעשה פעם אחרת.
אחרי שהתפשטתי, לא ביקשה שאתקלח
. אמנם אני עובד במשרד ולא מזיע בחוץ אבל עדיין אם מגיע מישהו אחרי הצהריים, הייתי מצפה ממך שתשלחי אותו למקילחת.
כיוון שאוה נראת בחורה עדינה, ביקשתי בהתחלה מסז' חזק ואחרי דקה התחלתי להתחנן שהיא תעשה יותר חלש וזה לא עזר הרבה
. נכון שהבחורה יודעת מסז' אבל א' ב' זה לדעת להתאים את עצמך ללקוח ובמקרה שלה זה ממש לא הזיז לה שהלקוח מתפתל על המיטה.
מה שכן, למזוכיסטים שבינכם: זה המקום
.
כפי שכתבתי בקטע האירוטי היא זורמת אבל גם אני הרגשתי שהיא מאוד רובוטית מה שלי מוריד את החשק.
גם כמו שקודמי כתב, יש לה דיבור (וטון דיבור) מעצבן. חשבתי שזה רק אני אבל אני רואה שאני לא היחיד.
אז שוב, מי שאוהב מסז' חזק ולא אכפת לו מהחסרונות שכתבתי, היא בהחלט מומלצת.
אני, אישית לא נראה לי שאחזור.
זהוזה
גם אני חוויתי אצלה חוויה דומה.
לכאורה, יש מתקון מנצח: צעירה, יפה, יודעת לעשות עיסוי, זורמת ולא מתקתקת. לי הפריעו הדברים הקטנים שבסופו של דבר השאירו טעם לא הכי טוב:
קבעתי איתה לשעה מסויימת. התקשרה אלי שעה לפני להודיע לשהלקוח הקודם מבאר שבע מאחא מצד אחד כל הכבוד לה אבל גם הזיזה אותי ב 45 דקות וגם כשהגעתי ייבשה אותי עוד 20 דקות כי הלקוח הקודם החליט שהוא רוצה שעה ולא ארבעים דקות (אם אתה קורא שורות אלה אז תדע שלכלכת. אם אתה מאחר אז לפחות היית לוקח את המסלול המקוצר ולא דופק את שאר התור!). כלומר נכנסתי אליה בשעה איחור שבמקרה לא הייתי לחוץ בזמן. אז אמנם זה לא היה כל כך בגללה אבל אני הייתי מצפה שתגיד ללקוח, חביבי איחרת אז שעה תעשה פעם אחרת.
אחרי שהתפשטתי, לא ביקשה שאתקלח

כיוון שאוה נראת בחורה עדינה, ביקשתי בהתחלה מסז' חזק ואחרי דקה התחלתי להתחנן שהיא תעשה יותר חלש וזה לא עזר הרבה

מה שכן, למזוכיסטים שבינכם: זה המקום

כפי שכתבתי בקטע האירוטי היא זורמת אבל גם אני הרגשתי שהיא מאוד רובוטית מה שלי מוריד את החשק.
גם כמו שקודמי כתב, יש לה דיבור (וטון דיבור) מעצבן. חשבתי שזה רק אני אבל אני רואה שאני לא היחיד.
אז שוב, מי שאוהב מסז' חזק ולא אכפת לו מהחסרונות שכתבתי, היא בהחלט מומלצת.
אני, אישית לא נראה לי שאחזור.
זהוזה
אווה בהוד השרון -מציאה
56הייתי היום. מאוד נהנתי. לא יודע איך זה יצא, אבל יצאתי ממנה שעה ו-25 דקות לאחר שנכנסתי
מייק
אווה בהוד השרון -מציאה
57ששלום חברים, אני מנסה לתפוס אותה כבר כמה ימים ואין תשובה.
מישהו יודע אם היא עובדת.
אווה בהוד השרון -מציאה
58אתמול בערב התקשרתי לעלמה תאמנו להיום ב-10:00
ב- 9:55 הגעתי לחניון ליד הדואר בהוד השרון החניתי והתקשרתי לאווה, אווה בקשה שאתקשר בעוד כ- 10 דקות (ריטואל קבוע)
התקשרתי ב- 10:05 אווה ענתה לי, אין לי מושג למה, אבל אווה החליטה שאני לא לבד ואנחנו חבורה וניתקה לי.
התקשרתי שוב ותוך הססנות מה, אווה כיוונה אותי לביתה קוד בדלת.. קומה.. המעלית לא תקינה וצריך לעלות ברגל.
תוך שניות הגעתי לקומה הנכונה ונכנסתי לדירה.
מעט פרטים, הוצאתי 400ש"ח מהארנק, קיוויתי לטיפול של שעה ב-350ש"ח.
אווה יצאה עלי, "מה השתגעת, איפה יש לי בשעה 10 בבוקר עודף."
הצעתי לה להשאיר לה טיפ אבל סירבה (יפה ולא צפוי)
לבסוף הציעה לי חצי שעה ב 200 ש"ח. קשה לסרב.
התפשטנו מיזמוזים, אווה חיככה את השבלול השרביט שנעמד דום והציע לי לשכב על המיטה לעיסוי.
שאלה אם אני מעוניין בעיסוי חזק או חלש. כמו גבר ביקשתי חזק, (עוד לא הבנתי מזה חזק)
לאחר כמה צרחות כאב ביקשתי שתעבור לעיסוי פחות חזק, שהיה מיקצועי, משחרר וכיפי.
תוך כדי העיסוי שלחתי ידיים ואצבעות לטוסיק הקטנטן שלה ולשבלול.
אווה עלתה עלי ונשכבה גב אל גב והחלה בבודי משובח כשבסופו התיישבה לי על העורף ואוננה לעצמה על העורף שלי.
לא היה קשה לחוש בכיווצי אגן היררכיים, לכלוחית הברטולין שנמרחה לי על העורף ולקצב הנשימות של אווה.
אווה התהפכה והודיע לי עכשיו תורך.
היא הצמידה את הזיין לשפתיים הרטובות שלה, וזזה כאילו אין מחר. כמעט כמו זיון רק בלי חדירה.
היא נשכבה עלי בתנוחת 69 כך שכל כולה לפני. יש לה שבלול מגולח יפה מריח נפלה ו... טעים להפליא.
אחרי כמה ליקוקים היא בקשה שאפסיק מאחר והיא כבר גמרה ואין לה כח לעוד פעם. (בחורה אמינה ולא שחקנית רעה)
עוד כמה שפשופים, השפרצתי את מטעני לחלל החדר, ניגובים מקלחת והביתה.
סה"כ הייתי אצל אווה כ50 דקות (התשלום היה עבור 30 דקות) הצעתי לאווה טיפ והיא סירבה לקבל (מוזר משהו....)
מניח שאחזור...
פין חס - מזיין ולא חס
אווה בהוד השרון -מציאה
59[QUOTE=עיסוי_קצף]
[QUOTE=SunnyDark1]
[QUOTE=SunnyDark1]
[/QUOTE]
אפשר דוגמאות ?
שים לב שמדובר פה על מעסות ולא זונות.
[/QUOTE]
הבחורות של נינה, מריאנה, ועד. לכולם כבר יש פוסטים כאן כך שאין טעם לחזור שנית.
אווה בהוד השרון -מציאה
60שאלת תם, לא מפחיד אתכם להשתפשף עם הזין בכוס שלה?
הרי מעבר לHIV יש עוד מלא מחלות מין שעוברות במגע של עור לעור,
מספיק שלמישהו מהלקוחות יהיה משהו כמו הרפס, קנדילומה ועוד לא חסר, זה יעבור לאווה ואחכ לכל שאר הלקוחות.
אגב, בסיכוי לא קטן לאווה בעצמה כבר יש את זה (ויכול להיות בצורה רדומה) כי הבנתי שלפני שתחילה לעבוד באופן פרטי עבדה בדירת עיסויים.