כ מרינה XXL בת-ים - דף 4 - סקס אדיר

מרינה XXL בת-ים

31
חברים שלום. את השירשור הזה גיליתי לפני שבוע בערך מאחר וזה זמן רב אני לא צורך מין בתשלום אלא רק קורא איך אתם צורכים אותו אמרתי ננסה אותה
אבל כנראה שהשרשור עשה את עבודתו טוב מידי אני לא מצליח להשיג אותה. היום לדוגמא המספר החל לעבוד בשעה מסוימת כעשרים דקות אחר כך הצלחתי לשוחח עם המזכירה שזה הישג בפני עצמו מבחינתי והיא אמרה לי שהיא לא מתפנה היום.
מבחינתי זה כנראה אומר שאני לא אהיה עם הבחורה אבל יותר חשוב מזה זו היא דוגמא כיצד אנו פוגעים בעצמנו את השירשור הזה צריך היה להשאיר על אש קטנה יחסית וכך הינו זוכים להנות ממנה יותר בקלות וגם להבנתי מקריאת השרשור הבנתי שתקתוק קל לפחות כבר קיים ואני חושש שעם זה ימשך ככה גם השירות יתדרדר אנחנו לא צריכים לאפשר לתאגיד למקסם רווחים בזכות השירשורים שלנו הם נועדו למקסם את הנאת החברים

בהצלחה למנסים לקבוע איתה זו משימה לא פשוטה

מרינה XXL בת-ים

32
GOODGOD אני לא מסכים עם כל מה שאמרת.
קודם כל כל הכבוד לתאגיד הבת ימי שסוף סוף הביא בחורה עם שרות אדיר ועל זה מגיע לו וגם לבחורה למקסם רווחים. ההנעה שלנו קשורה באופן ישיר לרווחים של התאגיד, ואולי הם יבינו שעם שרות טוב גם הרווחים שלהם יגדלו וכך יביאו יותר בנות אכותיות ולא בררה.
שנית, זה שקשה לקבוע איתה זה אומר שהרבה אנשים נהנים מהשירות המעולה שלה ובשביל זה קיים הפורום (עדיף שבחורות כאלה יעבדו ולא כל מני תקתקניות שנותנות שירות פחות טוב). כל עוד השירות הזה ימשך - הלקוחות ימשיכו לזרום.
ולבסוף הדבר הכי חשוב- לא קיים אצלה שום צל של תקתוק!!! ואני נהייתי לקוח קבוע אצלה, לא יצא לי לאזוב אפילו פעם אחת בלי שהייתי שעה שלמה.
Be the best you can be

מרינה XXL בת-ים

33
מקווה שהם קוראים פה מדי פעם ומבינים ששירות טוב מביא לקוחות ..
כלל פשוט במכירות..
וכן, אנחנו לקוחות כמה שזה נשמע נורא והיא מוכרת את עצמה...למרות שיש לכולנו תחושה שאיתנו זה אחרת והיא באמת נהנית...:)
אני מזיין משמע אני קיים

מרינה XXL בת-ים

37

ביקרתי את מרינה.
מרינה היא בחורה ממש צעירה ואדומת שיער.
הפנים שלה ממש חמודות והחיוך שלה ממיס. יש לה עיניים בהירות יפות מאוד.
היא לא רזה. היא לא שמנה.
היא מלאה. אבל סקסית ממש ממש, והחזה שלה פשוט ענק !!!
היא ממש נחמדה, חברותית, מבינה אנגלית מאוד בסיסית אבל הנחמדות שלה מקלה על התקשורת.
היא חרמנית.
אוהבת למצוץ - גרון עמוק ורטוב.
אוהבת שיורדים לה - גומרת כמו מטורפת.
אוהבת להזדיין.
תלוי גם בכימיה וכמה זמן נשארים איתה.

אני מאוד נהניתי.
אני רוצה לומר שאחזור, אבל אני פשוט לא מצליח.
זה בלתי ניתן להשיג. נראה לי צריך להזמין יומיים מראש.

Mithrandir
----

Mithrandir

מרינה XXL בת-ים

38
לאור המשובים החיוביים החלטתי לבקר אצל מרינה.ובכן חברים בגדול לא התאכזבתי השירות יוצא מן הכלל מחפה קצת על המראה הכללי של הגברת.זרמה בכל הבקשות שלי -אנאלי גמירה בפה וכולי בקיצור מומלץ מאוד לאוהבי מלאות
לשמור על שפיות.כסף זה לא חול

מרינה XXL בת-ים

39
השבוע ביקרתי בפעם השניה את מרינה, פשוט אין מילים..
GFE שצריך ללמד בבתי ספר ..פשוט מושלם. מה שהיה עצוב לי לשמוע ממנה שהיא עובדת 7 ימים בשבוע, בלי איזה יום חופש למע בחגים. למרות הכל, היא כל הזמן עם חיוך על הפנים, רוצה רק לרצות אותך, ללטף, לנשק. בחורה מתוקה !
choose life

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”