כ ליאת מרמת גן - דף 2 - סקס אדיר

ליאת מרמת גן

11

קיבלתי כמה מסרים בפרטי אז אני רוצה להשלים את התמונה,,,,

בפעם הראשונה שהלכתי,,,,לא שאלתי בטלפון על הרפיה,,,שמתי את כספי על קרן הצבי,,,,,,,

היה ילד בבית,אז בזמן העיסוי , אז היא היתה קצת לחוצה, בזמן היסוי היא תפסה את שמוליק כמה פעמים, וליטפה את החריץ בצורה ברורה,,, אבל הרפיה לא היתה !
שתקתי והלכתי.

בפעם השניה , שוב לא שאלתי בטלפון לגבי הרפיה, אבל מכל החירמונים של הפעם הראשונה הבנתי שהיא זורמת, ושיש מצב להרפיה.

גם הפעם היה מישהו בבית אבל לא הסתובב בדירה,,,,ואז היא בנוסף לחירמונים ,,,הרביצה הרפיה

אם שואלים בטלפון , היא אומרת שלא עושה. אז אין מה לשאול !

בזמן העיסוי היא משאירה הרבה רמזים ,אולי רמזים לפעם הבאה,לך תדע.

בתכלס, כניראה החל מהפעם השניה ,אם אין אנשים בבית היא מעניקה הרפיה.
( בינונית למדי כמו שציינתי)

ליאת מרמת גן

14

הלכתי שוב לעיסוי לבדיקה נוספת

הערה: לתשומת לב האנשים שרוצים לצאת מסודרים !! אין מקלחת !!,,כך שאתה יוצא משם משומן

ניראה לי שהבחורה עסןקה ויש לה צבר הזמנות רציני אולי בעיקבות הדיווחים

לא היה אף אחד בבית

כמו בפעמים קודמות התחילה עם עיסוי טוב, מיקצועי, עם לא מעט שמן,
ככה עבדה על כל החלק האחורי כ 25 דקות
התהפכנו,,,התחילה עם החלק הקידמי, רגלים , חזה, ידיים, ,
ואז בלי הרבה שאלות עברה להרפיה,שימון טוב, ועבודה מכאנית ,ליטפה פה ושם, עד שהגיע רגע השיחרור המצופה
יש לה פנים יפות מאוד וגם גוף סביר ביותר
לא נותנת לגעת מתחת לחולצה, רק מבחוץ,,,

חזרה על החוויה הסבירה הקודמת,,40 דקות ,,150שח

ליאת מרמת גן

16
טוב אז הייתי אצלה השבוע, בהחלט בהחלט שווה את ה150 שקלים.
בטלפון אכן אין צורך לשאול לגבי הרפיה, זה יגיע בטיפול. היא אמנם לא מתעצבנת אם שואלים אבל היא רומזת שיהיה טוב.
גם פנים מול פנים היא גורמת להבין שיהיה טוב.

מבחינת המראה, לא כל אחד יתחבר, היא טיפה מעבר לעסיסית הייתי אומר, מי שסקרן יכול לבקש ממנה תמונות.
בקיצור, מסאג נחמד, לא חושב שזה מקצועי אבל די משתדלת לעבור ולמתוח את כל החלקים בגוף. המסאג מתבצע על מיטת עיסוי חשמלית שזה בהחלט נחמד, היא מבצעת אותו עם שמן ומה שאהבתי זה שבניגוד להרבה מעסות אחרות שמהרגע שמתחילות לשלוח ידיים ועד לרגע שמבקשת להתהפך עוברת בערך דקה.

אצלה לא!
היא מתחילה בנגיעות כבר אחרי כמה דקות של מסאג וכנראה מאוד נהנית לראות את ההתייצבות :)
וככה לאורך הרבה זמן בעצם בונה גירוי רציני, אותי זה די הלהיב.
לאחר מיצוי המסאג שואלת אם אתה מעוניין להתהפך ומאותו רגע משפשפת בצורה הכי מקצועית, פשוט יודעת איפה לגעת ולגמר במהירות, ממש הופתעתי.
תוך כדי מאפשרת גם שליחת ידיים ונראה שאפילו נהנית מזה, אך נשארת עם בגדים

לגבי הילד, אכן נראה שיש ילד בבית שאותו אמנם לא ראיתי או שמעתי אך רואים שהיא לחוצה ופעם פעמיים באמצע המסאג הלכה לדבר וכנראה שלא עם הכלב...
האמת שמסכן הילד, אבל מבחינתנו אני חושב שזה קצת מרגיש כמו הרפתקאה חחח

בסוף הטיפול משאירה אותך עם רטט במיטת המסאגים מספר דקות ואחר כך נפרדת בנשיקה

אני אישית יצאתי די מהופנט, בערך כמו אחרי טיפול של שעה בתאילנד...וואו!

ליאת מרמת גן

20
הייתי אצל הגברת, בחורה נחמדה וחביבה ויש לה ככל הנראה נסיון מקצועי כלשהו..
45 דקות ב-150 שקלים ,בפועל אחרי 35 דקות זה נגמר אבל אין הרבה ישראליות צעירות שעושות הרפיה אז שווה ביקור פעם ב...
בסך הכל הרבה ליטופים סביב הזין במהלך העיסוי כך שלא היה צורך לשאול, לקראת הסיום ביקשה שאתהפך והגמירה היתה טובה..
משתמשת בהמון שמן ואין מקלחת כך שבעייתי לחזור למשרד או הביתה...
לא ראיתי ילד אבל היו רעשים בבית כאילו היא לא לבד
אני מזיין משמע אני קיים
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”