כ יוליה מתל אביב - דף 6 - סקס אדיר

יוליה מתל אביב

51
טונה, מצער לשמוע, זה מאד לא מובן כיצד בעשר דקות קורה כזה מהפך,
אולי יש לזה הסבר הגיוני, לא יודע אבל מהכרותי עם יוליה היא בחורה אחראית ושווה להפגש איתה.

ברור לגמרי שאתה רותח מכעס אבל נסה להתקשר שוב ואולי אולי יש לה הסבר

מניח את הדעת.

אגב לכל המתענינים במציצה בלי, זה אפשרי בתוספת 100 ₪.

בגמילה

יוליה מתל אביב

55
סופרלטיב, דייקת לחלוטין !

טונה בשמש זה בהחלט לא רעיון טוב. X-(

נסיך האופל, למרות שניתן לכנותו נסיך האור, לאור העובדה שאתה מאיר פה פינות חשוכות, ועלמות עלומות ...

אני בטוח שזה בטעות, במקרה, חד פעמי ולא אופייני.
פשוט שמצפים ממך לדייק (ראה הביקור שלי אצל מריה, בו איחור של 8 דק׳ הוביל לכניסתו של לקוח אחר)
אתה מצפה לדיוק חזרה.
וכפי שציינתי, אין לי שום בעייה שצץ משהו, רק לעדכן, מה גם שלא יוליה עונה לנייד, אלא מזכירה או משהו בסגנון .

אני כמו שכבר הבנת די תחום בזמנים, ולכן שמתפנה חלון הזדמנויות זה מכעיס שאפילו לא טורחים לענות ולהגיד שיש עיכוב קל.
הדיווח הבא יהיה יותר מוצלח
מהר מהר לפני שייגמר...

יוליה מתל אביב

56
i was with julia last week , it was my second time with her , i got better service the first time , she leaves in 2 weeks for a boob job , she really needs one . to indentify julia she is the one who speaks hebrew and dark hair with blue eyes . they moved location now they are super close to bograshovparking lot . she cut me 15 min on the service because i got late on my " appointment " . about hygiene when i was leaving i saw she was making the bed with the same sheets we just had used , ugh .

יוליה מתל אביב

57
הייתי אצל יוליה אתמול. הבנתי שגם היא נעלמת לי - עובדת עד ה 17 לספטמבר ואז חוזרת לאוקראינה ארץ האפשרויות :)

מבאס לחשוב שמרמת שירות ומראה כמו שלה אני אצטרך לחפש אלטרנטיבות נוספות (יוליה מריה ויאנה אמנם רוקנו לי את הכיס הקיץ הזה אבל היה שווה כל שניה:) )

יוליה מתל אביב

58
ביקרתי את יוליה היום ואני יכול להעיד שבחורה נותנת שרות מעולה! קודם כל באמת לא סובלת איחורים אז מומלץ לא להחר. עיניין שלה פשוט מדהימות ובכלל. באופן כללי התנהגות שלה וגם אופי אופחות אותה לבן אדם מקסים. משתדלת לרצות ושווה.
נ.ב. יחד עם זאת היא בחורה אוניקלית אז לא לכל אחד זה יכול להתאים. אני בטוח אבקר שוב עד שלא הזבה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”