כ חוויותיו של משתמש חדש - סקס אדיר

חוויותיו של משתמש חדש

1
אז בוקר טוב לכולם, כאן בוגדנוביץ' בנסיון ראשון לשתף.

את מסעותיי בעולמן המופלא של נערות העיסוי התחלתי דווקא עם חבר בחו"ל לפני כמה שנים. אהבתי.. התחברתי.. וכשחזרתי לארצנו הקטנה התמכרתי בעונג רב.
אני מבקר אצל חברותינו המעסות בערך פעם בחודש.. כשההעדפה שלי הן שמנות עם חזה גדול, הו, כמה שיותר שגדול, ועדיף מבוגרות על צעירות.
מכיוון שזה נמשך אצלי כבר כמה שנים וזכיתי לדגום לא מעט, אספר הפעם רק על חלק מהבחורות.
לינדה מאיזור עזריאלי - המלכה הבלתי מעורערת של הציץ. להתאהב בה. פנים מתוקות, גוף אלוהי... עושה הכל כדי שתהיה מרוצה. הכי חווית חברה טובה שהייתה לי. אינטליגנטית ואשת שיחה. עם הקבועים ובעלי הכימיה נכנסת ברצון למיטה... חיסרון - בניין לא מאוד דיסקרטי. הקומה שמתחתיה עלולה להיות מלאה באנשים מעשנים בלובי. ואין מעלית בקומה... 400 ש"ח שבוזבזו היטב. מת עליה.

נועה מאהבת תל אביבית - מה אומר לכם.. הייתי פעמיים והשארתי 1200 ש"ח. אכן מתוקה ויפה ובעלת חזה הורססססס... אבל המחיר 600 ש"ח לפגישה יקר מאוד. דיסקרטיות דווקא יש.

מרינה מחולון - חלומית. זולה 200 ש"ח. חזה עצום והיא אוהבת להשתמש בו. מראה של קופאית סופר. גרה עם אמא שלה. אין אפשרות למקלחת. תמיד מבקשת עזרה עם המחשב כשאני בא....

יש כמה שהייתי ולא אחזור - אחוש זולות ולא נקיות לצערי - גרוזינית מדרך סלמה מעל המוסך... אווה מהעלייה - נחמדה ומצחיקה אך בעלת מראה מבהיל... החשמונאים בר"ג - הייתה לי שם חוויה לא נעימה עם בחורה מסכנה שנראתה די מסוממת ואפטית.. מה גם שהריצפה שם תמיד דביקה.

הייתי פעמיים אצל החברה מרח' ירושלים בר"ג - היא לא סוגרת את הפה, מטיפה מוסר, ובסוף מגמרת בלי חשק ("ועוד קוראת לו "שמוליק")

לתשומת ליבך - מנכ"ל בחברה עם וולוו שמספרה XXX-XX-XXX - ראיתי אותך יוצא מהמתוקה ברח' התחיה ברמת גן. היא אמרה לי לחכות בחוץ וראיתי אותך יוצא ממנה ונכנס לאוטו. אחר כך אמרתי לה שזה לא לעניין - אז היא אמרה "למה לא? דווקא בן אדם איכותי!! " (מה הפאקינג קשר ) = אבל... יש לה כזה חזה מתוק שזה שווה הכל

יש עוד רבות שדגמתי... אילנה ממשה דיין... יוליה מהרוא"ה.. ועוד ועוד...

אבל שתי החמודות ביותר שלי הן מבת ים. אני שומר אותן בסוד. אחת ממתק אמיתית עם חזה ענק וחיוך של מלאך. השנייה עם פאסון של מעסה חסודה ומקצועית, ללא מחשוף אפילו, אבל כשקצת מכירים העניינים מתחממים... כשאני בא עכשיו היא מקבלת אותי בחלוק שקוף... כבת 55-60... שדיים נהדרים.. מוצצת ומלקקת ביצים... אחחח...

היום אני חושב לדגום את מאיה מכצנלסון. אני חרמניקו וביום חופש...

עד כאן בוגדנוביץ'. מצטער אם עברתי בשוגג על חוקי הפורום בצורה כזו או אחרת.

נתראה!

חוויותיו של משתמש חדש

2
בוגדנוביץ היקר

מהי כל מטרת הפורום אם לא לחלוק בין אנשים , אז חלקת חצאי מידע לגבי חלק מהבנות שכולנו מכירים
אבל את העיקר השארת לסוף ולא חלקת אם כולם
אשמח לשמוע מי זאת הבחורה הממתק עם החזה הענק מבת ים

מקווה שתהנה אצל מאיה מכצנלסון חזה גדול וזיון נחמד בין השדיים אבל זה נגמר שם, סה"כ שווה ביקור.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”