כ דיווח אילת - סקס אדיר

דיווח אילת

1
היי חברים זו הפעם הראשונה שאני מדווח אז אם חסרים פרטים תגידו ואני יענה אוקיי אז ככה היום הלכתי לתומי ברחוב וכרטיסי ביקור עם השם שירן כיכבו להם על המדרכות בסוף התפתתי והרמתי טלפון ענתה לי בחורה ישראלית והבטיחה תמורה מלאה לכסף....אמרתי מגניב ולקחתי מונית לאיזור המוסכם הגעתי פתחה לי את הדלת מרוקאית בת 40 משהו כזה עטופה בשמיכת צמר לא נראית משהו בכלל תחת נחמד אך לא יותר היה חושך והיה מלא מדרגות לעלות זה בית קומות בלי מעלית ואור פחד אלוהים שהגעתי לא הפסיקה להגיד שהיא כל היום מקיאה ושכואב לה הגב הצעתי ללכת אבל הבטיחה שיהיה לי טוב אז נשארתי(טמבל) בכל מקרה החדר היה חם ובגלל כאבי הגב לא הדליקה מזגן מציצה על הפנים כמו הפרצוף שלה וכמובן עם קונדום וקצרה בקושי הכניסה את כל הכיפה שאמרתי לה שתכניס יותר טענה שמפחדת להקיא אחר כך עלתה עליי ובקושי זזה אז ביקשתי שתסתובב תקעתי אותה חזק ומהר מהעצבים היה לי קשה לגמור אבל בסוף גמרתי 250 ש״ח לא שווה וזה באילת ככה שאם אתם נופשים תזהרו ללכת לשירן זונה...תרתי משמע שיהיה סופש מדהים לכולם

דיווח אילת

2
הטלפון שלה זה 052-8516943 והיא כיוונה אותך לבלוק(קומה אחרונה בלי מעלית) מול מקום בשם 'מלוני' שממקום בשכונה באילת עצמה מחוץ לאיזור המלונות נכון?

זאת בדיוק אותה שירן שדיווחתי עליה כאן:

(אין) זיונים באילת

משתתף בצערך על הנפילה. חבל שלא חיפשת עליה בפורום קודם. היה חוסך לך כסף.

להנהלה: אפשר לאחד את שני השרשורים.

zooz

דיווח אילת

3
לא נעים בכלל.
גם לי יש זכרונות טובים וגם עגומים מאילת.
במשך כשנה בערך,היתה לי חברה תל אביבית נאה בת 40 שחרחורת ומלאה קצת.
ויום אחד נסענו למלון באילת,על החוף ליד הקניון.
ובלילה,בחדר,במלון...היא נרדמה נחרה והפליצה
כל הלילהDead.
טוב,כשאני נפרד ממישהי אני קונה לה מתנה יפה.
אז קניתי לה די וי די שעלה לא מעט אז(לא כמו היום).
וביי ביי,נתקתי את הקשר.

בפעם אחרת נסענו עם המשפחה מטעם העבודה,היה טובTongue.

אבל המלון טעה ונתן לשתי משפחות את אותו חדר.
וכשהמשפחה השניה הגיעה ונכנסה הם נתקלו
באשה צחוק מהמשפחה הראשונה עירומה לגמריחיוך.
מצב ממש ממש לא נעים...מקום עבודה שכולם מכירים היטב
את כולם.
המלון התנצל ופיצה את המשפחות.

אני מאחל לזייני אילת זונות ומעסות טובות יותר.

דיווח אילת

4
אוהב סבתות..
אחלה סיפור אהבתי. רק שהוא צריך להיות בשרשור אחר...

העיקר שחייכת אותנו

ובקרש לאילת..
אם למישהו יש משהו חיובי לספר על הזנות באילת
אתם מוזמנים!!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

דיווח אילת

6
חזרתי לפני שבוע מאילת .

אציין בתחילה שתפסו תחת רציני שם מבחינת המחירים . 400 ש"ח לחצי שעה ממש לא נורמלים .

נחסוך ממכםאת הריצות אבל יש שם את היכרויות מרגי , שזה הכי אמין מבחינתי . פעמיים הזמנתי ולא התאכזבתי.

300 ש"ח לחצי שעה אחרי דיונים בטלפון .

עונה גבר רוסי רציני ביותר ונותן לך פרטים מדוייקים מה יש לו להציע לך . והחשוב ביותר מדוייק בזמנים ( 5 דקות איחור בלבד ) .

הגיעה למלון בדיסקרטיות בדיוק כפי שסוכם .

הטלפון והמודעה נמצאים בחיפוש "נערות וי אי פי אליך " באילת ( לא יודע להעביר קישור) .

תהנו

דיווח אילת

9
[QUOTE=צעיר לנצח] המפרק....
ולך יש דיווח באילת?

שתף...[/QUOTE]

לא הייתי באילת שנים. רשמתי איך זה יכול להיות שכל הדיווחים מאילת הם נפילות. זו עיר תיירות( יחסית לתיירות הדלה בארץ) השניה בארץ אחרי תל אביב וההיגיון היה צריך להיות הפוך
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”