77
על ידי gintoki
שלום לכולם, אני משתמש חדש.
כעת אתן את דיווחי הראשון מקווה שיעזור ויתרום.
דבר ראשון תודה לכם חברי הפורום על הדיווחים. בזכותכם הלכתי לבדוק את מיטל ונהנתי מכל רגע.
תודה לך מיטל על חוויה נפלאה שאני אשמר אותה לתקופה ארוכה ואני מקווה שגם את. (במידה ואת בכלל קוראת את הדיווחים פה).
התקשרתי וענתה מיטל בקול חמים ונעים, קבענו לשעה מסויימת. היא לא נשמע קשוחה (רק לאחר מכן הבנתי שהיא חשבה שאני כבר הייתי אצלה ולכן לא הייתה קשוחה כמו שרבים טוענים שכן).
בכל מקרה, הקדמתי בכמה דקות לאחר שיחה עם מיטל נתבקשתי להמתין 10 דקות. לאחר 7 דקות קיבלתי שיחה ממיטל והמשכתי לדירה.
מיטל אכן נעימה למראה, שחומה ורזה עם פאה. קיבלה אותי עם חוטיני וחזייה ורודים שהבליטו את שדייה הגדולים והמרהיבים. הם אכן מהפנטים, ואני חובב חזה גדול. שיחה קצרה תוך כדי שאני עובר למקלחת. אכן הייתה מגבת לרגליים ומגבת נוספת בשבילי.
נעבור למאסג', אכן ליטופים נעימים. לא ציפיתי למסאג' ממסאג'יסטיתית. בגדיה ירדו, ואכן שדיה המרהיבים נשפכו מבגדיה והיו מהפנטים כפי שרשמתי קודם. תוך כדי המסאג' ניהלנו שיחה, היא אכן בחורה דעתנית ויש על מה לדבר איתה וזה מוסיף לכימיה לכל החוויה.
תוך כדי הליטופים בכל הגוף שדייה עוברות ונוגעות בגופי יחד עם פיטמותיה הורודות והעסיסיות. לאחר כ10 דקות עברתי לשכב על הגב.
המשך ליטופים תוך כדי שאני מעביר נגיעות בשדייה,ישבנה התפוחי והמוצק.
לאחר זמן מסויים החלה עבודת יד תוך כדי שמיטל עולה עלי וראשי נקבר בין שדייה. אני מלקק, ומנשק את פיטמותיה בהתלהבות. מעביר את ג'וג'ו( הזין שלי) בין שדייה. לאחר זמן ממושך של עבודת יד, קבירת ג'וג'ו בין שדייה, ועוד ועוד (אני אשאיר את השאר לדימיונכם). פלט ג'וג'ו את המלאי על שדייה המרהיבים.
לא התעניינתי באקסטרות ולכן לא שאלתי. לא תקתקה (חטפתי הרבה תקתוקים בעבר). פנקה בשירות ובזמן. תודה לך מיטל עם חוויה מדהימה. ותודה לך דארק פרינס ידידי על פתיחת הפוסט הזה.
נ