כ בר מחולון ספה מעל אווזי - דף 4 - סקס אדיר

בר מחולון ספה מעל אווזי

35
אני ממש לא יחצן של אף אחת , דגמתי המון בנות בעבר וגם כיום, אבל היא ממש מיוחדת כמעט התאהבתי בה בעבר , קונה אותי גם שכל של בחורה לא רק ציצים יפים , לא צריך לראות את כולן כשעשוע הפרטי שלנו, הן בני אדם לכל דבר, היא נושא לשיחה מרתק ממש מבינה ענין ואפשר לדבר איתה על הכול אני אישית תמיד נהנה איתה , אבל זה ענין של טעם לא כל אחד חייב לאהוב סטייקים יש כאלה שמסתפקים בפיתה עם מרגרינה ....
אין על התימניות

בר מחולון ספה מעל אווזי

37
היי לכולם
אז גם לי יצא להגיע (הקדשתי זמן נסיעה לא מעט) לחולון, והחלטתי לעמוד על "קנקנה" של בר החמודה.
אז אשתדל לסכם בקיצור - בחורה מתוקה מאוד. רזה, חזה גדול ויפה, גוף סקסי מאוד.
אבל הסיפור הגדול (לפחות לדעתי) זה בעיקר החיוך, השירות והאוירה שהיא מאוד משתדלת לתת..
פשוט נהנתי מכל רגע. גם מסאג' מקצועי וחזק, וגם עיסוי בודי אירוטי ומחרמן.
אז ממליץ מאוד לכולם לנסות ולהתרשם ואף לחוות אצלה (אבל תשאירו קצת מקום לכולם..).

מבדיקה קטנה, מס' המשתמשים - הצופים לעומת המגיבים הוא פשוט לא רציני בעליל. מציע להנהלה לחשוב על כיוון של דיווחים רק לאלו שמדווחים לפחות פעם ב X ...

ביי לכולם

בר מחולון ספה מעל אווזי

38
טוב חברים,
לאחר שנתיים שאני מחפש בנרות את שני המנהלת והמעסה הראשית של יונה הנביא 39
קראתי כאן והבנתי שייתכן שבר היא אותה שני וכמובן שרצתי לדגום.

מה רבה היתה הפתעתי שאכן זאת היא אותו גוף פצצה ומהממם עם שדרוג של שיער טיפה יותר כהה ואיפור מתוק
בתקופה של יונה הנביא כמעט ולא היתה מתאפרת.

נשארה עם השירות המעולה שלה, מתוקה להפליא!!!!

פחות ליברלית ממה שהיתה ביונה הנביא עקב כללי המקום הקשים אבל בהחלט כיף ומהנה.

בר מחולון ספה מעל אווזי

40

מישהו יודע לאיפה נעלמה סיוון ? אני הייתי קבוע שלה באורגים ובשבוע האחרון הגעתי 4 פעמים שונות ובאף אחת מהפעמים היא לא הייתה (עד עכשיו היא תמיד הייתה כאשר הגעתי). בכל ה - 4 פעמים האלו נכנסתי עם בר שהיא נחמדה שבסה"כ אבל אני מעדיף את סיוון.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”