בקשה מבחורה
12הצעת ייעול, לפני הפגישה עם הזונה ניתן לבצע משלוח מהסופר הקרוב
למקום מגוריה ואז לא צריך להגיע עם הבשר הקפוא בשקית ניילון.
למקום מגוריה ואז לא צריך להגיע עם הבשר הקפוא בשקית ניילון.
בגמילה
בקשה מבחורה
13בסוף נדפוק את התרנגולת הקפואה וזהו
מצטער, אני לא רואה את עצמי מביא קניות לנערות עובדות, הן לא המאהבות ולא הנשים שלנו..
פעם אחת ויחידה הבאתי לנערה מנה פלאפל לאחר שביקשה יפה בטלפון בזמן התיאום (היא הוסיפה לי רבע שעה בעקבות זאת ;-)
מצטער, אני לא רואה את עצמי מביא קניות לנערות עובדות, הן לא המאהבות ולא הנשים שלנו..
פעם אחת ויחידה הבאתי לנערה מנה פלאפל לאחר שביקשה יפה בטלפון בזמן התיאום (היא הוסיפה לי רבע שעה בעקבות זאת ;-)
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...
בקשה מבחורה
14גם הסבתות מקבלות
אחד מביא תרופות בחינם.
השני מביא נקניקים וסלטים קטנים שהוא מקבל מהעבודה.
השלישי מביא ממתקים ושקיות יום הולדת
הרביעי ז"ל היה שולח פרחים יקרים כל שישי.
ואחד עדיין משלם 100 שח ולוקח פרי מהסלסלה
של הסבתא ביציאה.
בקשה מבחורה
17היו זמנים קשים שחלק מהסבתות
אכלו בעיקר מרק טוסיקים של עופות

עכשיו תודה לאל הטוב מצבן טוב
עד טוב מאוד.
אז מה יש..רוצה עוף תביאו לה עוף
.

אף אחד לא חייב כלום.
ואם היא בהריון ולתינוק יהיה סימן לידה של
עוף

אני מוסיף עוד 50 שח כל פעם אבל
זה חוזר אלי בזמן ויחס.
פעם הייתי מביא אוכל או צעצועים לנכדים.
שב"ש
בקשה מבחורה
19יוני חדרה תלוי על מי אתה נופל אחי...
ברגע שבחורה נותנת לך את הנשמה ונותנת לך שירות מצויין עם יחס טוב, שהיא נראית טוב, שאין תקתוק, ובמקרה שלי גם הייתי מקבל קפה אחרי כל אקט(שלא תמיד היה מוצלח כי בכל זאת אני עדיין מרגיש מוזר לזיין זונות )אתה ממש לא אכפת לך אם הבחורה עושה את זה בשביל הכסף או לא. אתה יודע שאתה נותן לה כסף - היא מרוויחה - אתה מרוויח יחס ושירות מצויין - שניכם יוצאים בהרגשה טובה.
לא כל הזונות חארות כמו שלא כל הגברים חארות. יש מציאות מדי פעם אבל ברוב המקרים הן נעלמות מאוד. ואני אישית התאהבתי בבחורה שלי !! ממש לקח לי הרבה זמן להתגבר עליה שהיא עזבה ועד עכשיו אני מחפש אותה. יודעים למה??כי היה הרבה הומור, יחס, קפה, שירות , כל זה תמורת 200 שקלים. אז כן לאחת שנכנסה לי ללב לא יכול לעשות כלום עם זה שהיא מזדיינת כי זה לא עניין שלי אבל לפחות אני בא בגישה של VERY GOOD BOY עם קצת שוקולד שמדביק לה חיוך לפנים ועל הדרך דופקת לי גם איזה בוסה זה שווה הכל.
מושפע מושפע מה לעשות לא יכול לזיין זונות כמו בסרט פורנו הן גם בני אדם.
בקשה מבחורה
20אני זה אני, נראה שעדיין לא התגברת על היעלמות העלמה העובדת, סביר להניח שאתה צעיר בגיל, ואתה עוד צפוי לחוות כמה אכזבות בחייך הצעירים עד שתקבל פרופורציות, אבל מה שבטוח שאת האכזבות אתה צריך לעבור עם בחורות שהן לא עובדות במקצוע, כך גם האכזבות יהיו מציאותיות, אני בטוח שהיה לכם כימיה ואולי היא חיבבה אותך ואת התמימות שבך, אך זה לא היה אמיתי ב100% מהצד שלה,
אני יודע שיותר קל היה לשלם סכום קטן לחוויה גדולה, לדעתי זה ממש לא הזמן שלך לזה.. אל תיגרר אחר חברים..תתחיל עם בחורות בגילך או יותר בוגרות ותשקיע את עצמך שם.
היה חשוב לי להגיד לך את זה מאחר שבכול ההודעות האחרונות שלך נראה כי לבך שבור
אני יודע שיותר קל היה לשלם סכום קטן לחוויה גדולה, לדעתי זה ממש לא הזמן שלך לזה.. אל תיגרר אחר חברים..תתחיל עם בחורות בגילך או יותר בוגרות ותשקיע את עצמך שם.
היה חשוב לי להגיד לך את זה מאחר שבכול ההודעות האחרונות שלך נראה כי לבך שבור
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...