[QUOTE=Scorpio]
אחרי שעבר לו שבוע האבל בעקבות עזיבתה של ג'סיקה ונסיון כושל להגמל החלטתי להתנחם בזרועות או יותר מדוייק בפיה של בחורה עובדת אחרת.עברתי על ההודעות האחרונות בפורום וחיפשתי מישהי ראוייה במחיר שפוי אבל לא הצלחתי למצוא דיווח אחד טוב על מישהי בתל אביב.
נכנסתי למדור תמונות אמיתיות וגם שם אין חדש.
עובר למדור מפגשים אצלי ונתקל במודעה של אלינה או איך שקוראים לה. המספר נראה לי מוכר ואני מתקשר ולפי התיאור והקול נראה לי שמדובר במילה הקטנה והחטובה שעבדה פעם באבן גבירול והייתה שותפתה של קטי מבוגרשוב בדירה בקינג גורג למי שזוכר.
מגיע לדירה נכנס פנימה בציפייה ומתאכזב לראות שזו לא היא אלא מישהי אחרת הרבה יותר מבוגרת. כבר חשבתי לקום וללכת אבל היא הציעה כוס מים קרים וביום חם שכזה מי יכול לסרב להצעה כזו. ישבתי ושתיתי ובנתיים היא התחילה לדבר ולספר על עצמה ועל הלקוחות שלה ואיך היא מזהה כבר בטלפון את מי שמתקשר ומסננת את מי שלא רוצה ומה היא עושה ואיך היא צירפה חברה וכו' וכו' וכו'.
מרוב שהיא דיברה ודיברה כבר לא היה לי נעים לעזוב והתחלתי לחשוב שאולי למרות המראה המבוגר (לדעתי לפחות 55) הביצועים שלה מכפרים על המראה וחוץ מזה הסיפורים שלה על האורגייה עם חברה שלה הדליקו אותי והחלטתי להישאר.
הוצאתי 300 ש"ח והשארתי על השולחן ונכנסתי להתקלח. כשיצאתי היא כבר חיכתה לי חצי ערומה עם חצאית קצרצרה. יש לה חזה גדול ורך ויחסית לגילה עומד יפה. רגליים חטובות יחסית ונראה עליה שפעם הייתה פצצה. התחלנו להתחבק ולהתנשק, האשה יודעת איך לחרמן גבר. הסתובבה אלי עם הטוסיק כשהיא מכניסה את הזיין שלי בין הפלחים ומתחככת בו ואני תוך כדי חופן לה את השדיים ומנשק לה את הצוואר. פתאום היא הסתובבה ירדה על ארבע והתחילה במציצה עמוקה ורטובה ומשם לליקוק ביצים תוך כדי שפשוף האיבר בידיה ואני הבנתי שהפעם עשיתי עסקה טובה.
לאחר מכן נשכבתי על המיטה ונתתי לה להמשיך למצוץ וללקק. היא המשיכה כך במשך כ 15 דקות כשהיא עוברת בין הזיין והביצים מנשקת לי את פנים הירכיים מוצצת את הפטמות ומנשקת לי את כל הגוף. ניסיתי לכוון אותה לרימינג אבל היא כל פעם התחמקה באלגנטיות. אחרי כרבע שעה היא אמרה שהיא לא מסוגלת יותר כי היא כל כך חרמנית נשכבה על הגב פתחה רגליים והתחילה לאונן. מכיוון שאני לא יורד לנשים בגיל כזה עזרתי לה קצת עם היד ומציצת פטמות עד שגמרה ברעידות חזקות, לא ראיתי דבר כזה אצל אף בחורה עובדת. אחרי שגמרה התחילה שוב לאונן וכך גמרה 3 פעמים ברצף. הייתי בהלם. היא רצתה שאני אזיין אותה אבל לא התחשק לי ורציתי להינות עוד מהמציצה המושלמת שלה אז כיוונתי אותה להמשיך ולמצוץ עד שהתפוצצתי בפה שלה בכמות שלא יצאה לי כבר הרבה זמן.
אחרי זה ישבנו ודיברנו קצת (יותר נכון היא דיברה ודיברה) והלכתי לדרכי שמח וטוב לב.
בקיצור, מי שרוצה להינות ממציצה טובה וליקוק משובח, שימהר וירוץ לגברת. מי שחשוב לו המראה והגיל (בדרך כלל גם לי חשוב) שיוותר.
עד כאן מחדר החדשות של סקורפיו.
[/QUOTE]
גם לי חשוב בדרך כלל הגיל, אבל עכשיו בגללך אני סקרן... תקולל!!