כ בעיות זקפה בלחץ - סקס אדיר

בעיות זקפה בלחץ

1
אני בן 20+, מעולם לא סבלתי מחוסר זקפה מסיבות פיסיות (אם כבר עודף.. כמה פעמים ביום...) אלא שמרוב לחץ לא עומד לי ב"רגע האמת". יש משהו שאפשר לעשות בנידון? תכשירים/כדורים וכו'? ויאגרה מטפל במצבים כאלו? כמה זמן לפני לקחת וכו'?
אולי עדיף תרופת הרגעה?

תודה חברים.קריצה

בעיות זקפה בלחץ

2
חסרים פרטים רבים.
אל תחשוש מכך שתציף אותנו בפרטים רבים מדי, כמה שתיתן יותר פרטים - יותר טוב.
אפילו עשרות פרטים.
דוגמא לנתון חשוב שאי אפשר לענות לך בלעדיו:
האם זה התחיל ביום אחד בהיר?
או שמאז ומתמיד הבעיה היתה קיימת?
או במילים אחרות: יצא לך כבר לתפקד היטב עם בחורה? כמה פעמים? עם אותה אחת או עם כמה בחורות?
או שלא, ואתה למעשה עדיין ״בתול״?
כל תשובה שלך מאפיינת בעיה שונה לחלוטין, שדורשת פתרון שונה לחלוטין.
ואנא אל תענה רק על השאלה הזאת, כתבתי אותה רק כדי להמחיש שחסרים פה נתונים.
אלא כתוב הכל כולל הכל.

בעיות זקפה בלחץ

6
[QUOTE=Cyborg]חסרים פרטים רבים.
אפילו עשרות פרטים.
או במילים אחרות: יצא לך כבר לתפקד היטב עם בחורה? כמה פעמים? עם אותה אחת או עם כמה בחורות?
אלא כתוב הכל כולל הכל.
[/QUOTE]

אין ל בעיה להגיע לזקפה מבחינה פיסית אלא רק בשל מחסומים נפשים.
כשהייתי עם בחורות הגעתי לזקפה אבל לא היה סקס מעולם. כן - בתול. בכל מקרה הבעיה היא לא התפקוד בסקס אלא זה שאני לא מצליח אפילו להעמיד אותו במצבים כאלו.
אני מעדיף תרופה מהתחום הרפואי או הפיסי כי זאת לא בעיה חמורה מבחינתי.. זאת בעיה רק במין בתשלום... דברים כאלו.. ואני לא הולך להשתמש בדברים כאלו הרבה.

הבעיה די נקודתית. זה נטו לחץ נפשי שלא מאפשר לי להעמיד אותו בשירותי מין בתשלום. הלחץ הזמן וכל זה. מכל שאר הבחינות אני בסדר.. אין בעיות פיסיות ודברים כאלו. אני יודע ב100% שהכל זה בשל הלחץ הנפשי מהמקומות האלו.

לאחרים:

אני באמת מחפש מקום שאפשר לקבל בו שירות שמתאים לאופי שלי.

בעיות זקפה בלחץ

7
הפעם הראשונה שלי.
החברה הראשונה ואני תכננו שכשההורים
לא יהיו בבית נחבר את שתי המיטות ונחגוג.
ומרוב תכנונים ברגע האמת שמוליק לא זז.
היא הרגיעה אותי ואמרה שיהיה בסדר,
ושהיא תתייעץ עם אחותה הגדולהבכי.
נבהלתי עוד יותר...
אבל אחותה אמרה שלא נתכנן וניתן לזה להיות
ספונטני.
וכך היה.
היות ומפגש עם נותנת שירות חייב להיות
מתוכנן מראש ומלחיץ יותר קח לך כדור
ויאגרה או חצי כדור
שיסיר דאגה מליבך.

לגבי העתיד באמת שאין לך מה לדאוג

בעיות זקפה בלחץ

8
[QUOTE=Epidemic]
[QUOTE=Cyborg]חסרים פרטים רבים.
אפילו עשרות פרטים.
אלא כתוב הכל כולל הכל.
[/QUOTE]

אין ל בעיה להגיע לזקפה מבחינה פיסית אלא רק בשל מחסומים נפשים.
כשהייתי עם בחורות הגעתי לזקפה אבל לא היה סקס מעולם. כן - בתול. בכל מקרה הבעיה היא לא התפקוד בסקס אלא זה שאני לא מצליח אפילו להעמיד אותו במצבים כאלו.
אני מעדיף תרופה מהתחום הרפואי או הפיסי כי זאת לא בעיה חמורה מבחינתי.. זאת בעיה רק במין בתשלום... דברים כאלו.. ואני לא הולך להשתמש בדברים כאלו הרבה.

הבעיה די נקודתית. זה נטו לחץ נפשי שלא מאפשר לי להעמיד אותו בשירותי מין בתשלום. הלחץ הזמן וכל זה. מכל שאר הבחינות אני בסדר.. אין בעיות פיסיות ודברים כאלו. אני יודע ב100% שהכל זה בשל הלחץ הנפשי מהמקומות האלו.

לאחרים:

אני באמת מחפש מקום שאפשר לקבל בו שירות שמתאים לאופי שלי.
[/QUOTE]

גם אם זה רק פסיכולוגי, אז קח תרופה, והיא תעזור לך בכל מקרה
(אפקט פלאציבו...).
רק אל תפתח תלות בתרופה והקפד לרדת בהדרגה במינון עד שבסוף תתפקד בלי תרופות בכלל.
במקרה שלך, בתור רווק, השגת תרופה היא דבר פשוט מאין כמוהו:
הולכים לרופא המשפחה, מספרים את הסיפור, ומקבלים מירשם לויאגרה או סיאליס או לויטרה.
אם אתה לא בטוח איזו תרופה מהשלוש מתאימה לך יותר, יתכן שלרופא יש דוגמיות שתוכל לנסות, ולפי התוצאות - להגיע שוב ולבקש מירשם לזאת שהתאימה יותר.

ודבר נוסף: אתה מציין את לחץ הזמן (בשירותי מין בתשלום) בתור אחת הבעיות; זה סימן שלאחד כמוך אסור, פשוט אסור, ללכת למישהי שמגבילה אותך בזמן קצר. יש פרטיות שישמחו לקבל אותך לשעתיים ואף שלוש, במחיר שהוא רק כפול מהמחיר שאתה משלם ל-40 דקות (סתם ניחשתי את הזמן, אין לי מושג על משך הזמן שאתה מקבל, אבל הנקודה החשובה היא שאין יחס ישר בין משך הזמן למחיר, זה לא ליניארי, ולכן עדיף להגיע לפעם אחת ארוכה מאשר לפעמיים קצרות. ובכלל, בחיים, תמיד האיכות עדיפה על הכמות...).

בעיות זקפה בלחץ

10
[QUOTE=סופר לה טיב]תיקון קל למה שכתב Cyborg,

פלצבו זה שונה ממה שתיארת.

פלצבו זה כאשר מישהו מקבל תרופת דמה, אבל לא מודע לכך, וחושב שקבל את התרופה האמיתית, ולכן יש עליו השפעה כאילו אכן קבל את התרופה האמיתית. אם היה מקבל כדור זהה בצורתו לויאגרה למשל, אבל מקמח דחוס, וההשפעה היתה כאילו קבל ויאגרה מקורית - זה פלצבו.

כאשר הוא מקבל את הכדור המקורי ווהכדור עוזר לו - זה ממש לא פלצבו, אלא האפקט של הכדור.

ולגופו של ענין ולגופו של החבר הצעיר, אם הכל בסדר, אז בגילו אין סיבה לקחת תרופות מיותרות, גם לא כדי להתחיל להוריד את המינון כדי לחזור לנקודת המוצא. פשוט לא להתחיל.
[/QUOTE]

קיצרתי, ולכן אולי לא הובנתי נכון, אז ברצוני להרחיב:

הבחור ציין בשאלתו במפורש את הנושא של טיפול תרופתי.
אז יש שתי אפשרויות:
א. זה באמת עניין של טיפול תרופתי.
ב. הבחור לחוץ, ולכן, מסיבות פסיכולוגיות, הוא לא מסוגל לתפקד. משום מה הוא חושב שהבעיה היא תרופתית.

אם יטול ויאגרה/סיאליס/לויטרה, הבעיה תיפתר בכל מקרה:

א. באפשרות הראשונה, טיפול תרופתי יפתור את הבעיה.
ב. באפשרות השניה, טיפול תרופתי גם יפתור את הבעיה, אך באופן עקיף: היות והבחור חושב שמה שהוא צריך זה טיפול תרופתי, והוא יקבל את הטיפול הנ״ל, זה יגרום לו להיות רגוע ולא לחוץ, כי הוא יודע שהוא אמור לתפקד הפעם טוב יותר (כי הוא בהשפעת ויאגרה), ולכן הבעיה הפסיכולוגית תיפתר (לא במישרין ע״י החומר הפעיל של הויאגרה, אלא ע״י ה״ידיעה״ שהוא תחת השפעת כדור ולכן הוא אמור לתפקד). לתופעה שבה תרופה (גם אמיתית) משפיעה על המטופל, אך לא דרך החומר הפעיל שבה, כי אם באופן פסיכולוגי, קוראים ״אפקט פלאציבו״, בדומה לאופן בו תרופת פלאציבו (כלומר תרופת דמה) משפיעה על המטופל.

יתירה מכך, מי שקרא בעיון את תגובתי, הבין שהנחתי שיש סיכוי גבוה יותר שאפשרות ב׳ היא הנכונה במקרה של הבחור, כי המלצתי להקטין בהדרגה את המינון עד הגעה לאפס. באפשרות א׳ זה יגרום לבעיה לחזור, ככל הנראה. אך אם אפשרות ב׳ היא הנכונה, יתכן שהעובדה שהבחור יתפקד עם 2-3 בחורות, תחזיר לו את הבטחון העצמי, הבעיה הפסיכולוגית תיעלם, והוא יוכל אט אט להיגמל מהכדורים.

צר לי שאנשים בכלל לא קוראים את מה שכתבתי, או שקוראים ולא מבינים, ובכל זאת מגיבים, ועוד ״מסבירים״ לי בסבלנות שויאגרה איננה פלאציבו, כאילו שאני מטומטם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”