כ תאילנד - סקס אדיר

תאילנד

1
מתכנן נסיעה לתאילנד, כמה שאלות:

1. האם מסוכן לנסוע לבד או שעדיף כמה אנשים?

2. איזה אזורים מומלצים?

3. הנסיעה לשבועיים ואז המשך נסיעה למזרח הרחוק, מה בערך העלות לשבוע בתאילנד?

4. מכירים מישהי ברחוב, איך יודעים שזה לא ליידי בוי? יש איזה דרך לשאול?

תאילנד

2
אני יודע שאנשים, בעיקר משתמשים חדשים בפורומים, שונאים שרושמים להם "תעשה חיפוש, יש על זה המון דיונים", אבל מבחינת תאילנד באמת עדיף שתעשה חיפוש. האמת, יש כ"כ הרבה נושאים שאפילו איך צורך להשתמש בחיפוש. פשוט תעבור בין הדפים בפורום של סקס מחול, תלחץ במקלדת CTRL+F ותקיש "תאילנד, פאטייה" וכבר תמצא לפחות כמה נושאים באותו עמוד. בנוגע לשאלות, אענה בקצרה:
1. ממש לא מסוכן לבד. לפעם ראשונה הייתי ממליץ עם חבר כדי להעביר את החוויות כשתחזרו לארץ המשעממת שלנו, אבל גם לבד אפשרי בהחלט. סכנה? בוא נגיד שבתאילנד הרגשתי יותר בטוח מאשר בארץ.
2. אם אתה בקטע של תאילנדיות, פאטייה זה המקום. כמעט כל בחורה שנמצאת בפאטייה היא זונה בפוטנצייה, אפילו מוכרות בגדים(היה לי קטע עם אחת כזאת). כמו שמישהו פעם אמר, יותר קשה להשיג שוקו בפאטייה מאשר זיון. אם אתה בעניין של תיירות, תסע לאיזור קופנגן(בזמן הפול-מון). גם בקוסומוי ובפוקט יש אחלה תיירות.
3. אתה בעניין של מלונות או גסט האוסים? מלונות זה בד"כ בין 900-1500 בהאט למלונות סבירים וטובים פלוס, גסט האוסים, יש בכל המחירים. הממוצע הוא בערך 500-600 בהאט לגסט האוס נורמלי.
4. פשוט מאוד. שואלים אותה. הליידי בוי לא משקרות כי זה סתם גורם למצבים וסיטואציות לא נעימות בסוף. חוץ מזה, יש להן ביקוש לא קטן שם (בעיקר מבריטים) ותתפלא, המחירים שהן דורשות בד"כ יותר גבוהים ממה שהבנות הרגילות דורשות.

תאילנד

3
תלחץ את היד...יש תבין שזה גבר ולא גברת...ולא תכנס למצב מביך של שאלות על הזהות המינית.
אולי הליידי בוי לא יעלב אבל בחורה רגילה יכולה מהשאלה.

לא יודע אם הבריטים הם הצרכנים הכבדים של הליידי בויז אבל מי שאוהב זיין מתנדנד (זכויות למרחיב) בין הרגליים שהוא לא שלו יבחר באופציה של הבוי ולא הליידי.

.You so need a Daddy, little girl

תאילנד

4
[QUOTE=גול_גול]
אני יודע שאנשים, בעיקר משתמשים חדשים בפורומים, שונאים שרושמים להם "תעשה חיפוש, יש על זה המון דיונים", אבל מבחינת תאילנד באמת עדיף שתעשה חיפוש. האמת, יש כ"כ הרבה נושאים שאפילו איך צורך להשתמש בחיפוש. פשוט תעבור בין הדפים בפורום של סקס מחול, תלחץ במקלדת CTRL+F ותקיש "תאילנד, פאטייה" וכבר תמצא לפחות כמה נושאים באותו עמוד. בנוגע לשאלות, אענה בקצרה:
1. ממש לא מסוכן לבד. לפעם ראשונה הייתי ממליץ עם חבר כדי להעביר את החוויות כשתחזרו לארץ המשעממת שלנו, אבל גם לבד אפשרי בהחלט. סכנה? בוא נגיד שבתאילנד הרגשתי יותר בטוח מאשר בארץ.
2. אם אתה בקטע של תאילנדיות, פאטייה זה המקום. כמעט כל בחורה שנמצאת בפאטייה היא זונה בפוטנצייה, אפילו מוכרות בגדים(היה לי קטע עם אחת כזאת). כמו שמישהו פעם אמר, יותר קשה להשיג שוקו בפאטייה מאשר זיון. אם אתה בעניין של תיירות, תסע לאיזור קופנגן(בזמן הפול-מון). גם בקוסומוי ובפוקט יש אחלה תיירות.
3. אתה בעניין של מלונות או גסט האוסים? מלונות זה בד"כ בין 900-1500 בהאט למלונות סבירים וטובים פלוס, גסט האוסים, יש בכל המחירים. הממוצע הוא בערך 500-600 בהאט לגסט האוס נורמלי.
4. פשוט מאוד. שואלים אותה. הליידי בוי לא משקרות כי זה סתם גורם למצבים וסיטואציות לא נעימות בסוף. חוץ מזה, יש להן ביקוש לא קטן שם (בעיקר מבריטים) ותתפלא, המחירים שהן דורשות בד"כ יותר גבוהים ממה שהבנות הרגילות דורשות.

[/QUOTE]
תודה על המידע, מצאתי הרבה פוסטים על תאילנד אבל יש לי כמה שאלות שאשמח לקבל תשובה:
1. מבחינת כסף, איזה סכום לקחת להתחלה, והאם יש איפה למשוך אחרי זה עם ויזה בינלאומית?
2. האם זה ככה רק בפטאייה או גם בנגקוק נגיד? פשוט מציעים שורט טיים לסתם מישהי??
3. נניח אני רוצה גסטהאוס, להזמין מראש באינטרנט עוד בארץ או לחפש שם? איך יודעים באיזה רחוב/אזור כדאי? כל כמה ימים אסע למקום אחר.

4. בגסט האוס אין מקלחת שירותים פרטיים?
5. להגיד להן פשוט באנגלית "ליידיבוי"?
6. מבחינת אוכל, איפה יש אוכל נורמלי כמו מזןן מהיר אצלנו, צ'יפס ובשר בקר?

אני יודע שזה הרבה שאלות אבל אני כנראה נוסע בסוף לכמה חודשים, אז צריך לדעת איך להסתדר שם

תאילנד

5
אהלן FCK,

כסף:
כשאני הייתי בתאילנד, הגעתי ללא מזומנים, אלא עם כרטיס ויזה נטען שקניתי בדואר ב50 שקל. הטענתי אותו בדולרים בסניף דואר ישראל וכשהייתי בתאילנד, הוצאתי כסף מהבנקט (בערים המתוירות יש בנקט בכל חור) לפי הצורך. כמובן שלא הוצאתי בכל יום, כי מורידים לך עמלת משיכה בכל פעם שאתה מושך כסף. הוצאתי כל שבוע בערך סכום כסף לפי הערכה גסה שעשיתי.

לגבי הזמנות לינה:
כמו הבנקטים, יש המוני 'קפה-אינטרנט' שבהם אתה יכול לשוטט ולגלוש לאתרי תיירות ולהזמין על המקום (תוכל לעשות שימוש בויזה הנטענת שלך לצורך התשלום :) )
- המלצה שלי: לא כדאי להזמין מקומות לינה וכרטיסי טיולים דרך המרכז הישראלי למטייל - (נכון, השפה העברית יכולה לקנות אותך , אבל תוכל להשיג מחירים יותר זולים אם תזמין מסוכנות מקומית-תאילנדית או באינטרנט בדילים זולים. (ויישאר לך יותר כסף לזנות אצבע למעלה)

לגבי מקלחת / שירותים פרטיים:
תלוי ברמת הגסט-האוס: אם אתה ממש רוצה להתכלב ולהרגיש 'הודו' - אתה תלך לגסט האוס במחירים 650 באהט ומטה. סביר ךהניח שגם בלי מזגן או שירותים/ מקלחת פרטיים. כלומר תחלוק חדר (bunk) עם עוד מספר תיירים(ישרלאים גרמנים, הולנדיים - מה שיוצא..מבולבל) - אני אישית לא אהבתי את הרעיון, כי אני נוסע לשם לבד ואני רוצה את החדר הפרטי שלי ושל הזונה התורנית שאני מוצא לאותו לילה. לכן העדפתי לשלם יותר על הארחה.

אם אתה רוצה יותר פרטיות, אתה תמצא הארחה במחירים גבוהים (מ650 ומעלה) ואתה יכול לבקש לראות את החדר ולבדוק בעצמך את המים החמים, את המזגן ואת שאר המתקנים).
אני אישית לא נתקלתי באף מארח שסירב להראות לי את החדר - "זה מוצר צריכה בסיסי" Tongue

לפי השאלות הראשונות שלך fck, אני מבין שזאת הפעם הראשונה, אז קודם כל אני מקנא בך (הפעם הראשונה היא הכי מתוקה שישApprove)
ליידיבוי או לא?
בהמשך לכך, סביר להניח שתפגוש הרבה ישראלים (אנחנו שורצים שם כל השנה, בכל איזור)ואתה תעלה מהר מאד על דרך ההתנהגות בתאילנד, ההתנהלות האישית, מקומות המיקוח וכמובן, מוקדי הזנות הטובים והנוחים לכיסך.. חיוך גדול, כמו כן, אתה כבר תדע לזהות ולפעמים גם לחוש מרחוק מיהי ליידיבוי ומיהי לא כזאת. אל דאגה.

זה יישמע כמו קלישאה, אבל: "כשתגיע לגשר, תעבור אותו". זה באמת ככה!

אוכל:
תאילנד מפורסמת בכל רחביה באוכל הרחוב שלה. זה כמעט כמו בהודו: כולם אוכלים ברחוב, תוכל למצוא שם מפירות אקזוטיים חתוכים בשקית עם קרח, דרך קוקוס טרי ועד למוקפצים תאילנדים ושיפודים על האש (של מגוון יצורים ימיים ויבשתייםמבולבל).
אל תדאג
צחוק
צא ותהנה!
הכל ברוח טובה :)

תאילנד

6
ראשית מלון,אני ממליץ מאוד דרך אתר אגודה-יש אחלה דילים-תקנה לפחות ליומיים ראשונים-שלא תבזבז זמן(תוכל גם לקרוא המלצות כאן ובאתר...תכלס יותר זול דרך האינטרנט מאשר ישירות מהמלון-הבדל של יותר מ30%.
אני אישת העדפתי מלון שנמצא במרחק הליכה ממרכז העינינים.חיפשתי כספת בחדר.ואוירה בטוחה.השקעתי 110 ₪ ללילה.-לדעתי יש יותר זול-אבל עיניין של טעם ונוחות.
כסף-אני הגעתי עם דולרים ואשראי לבטחון.בפועל החלפתי 200-300 דולר כל כמה ימים,עדיף משימוש מכרטיס אשראי שעולה עמלה.עם יש לך מלון מכובד וכספת אין מה לחשוש.
אוכל-יש מלא מסעדות הודיות תאילנדיות מערביות...עיניין של כיס וטעם.זול מאוד לאכול...אבל תשמור על עקרונות בסיסים לאכול היכן שיש הרבה אנשים-חוכמת המונים תמיד עובדת....
פטאיה-זה המקום,בכל שאר תאילנד אתה רק תחכה להגיע לפטאיה-אז למה לחכות תגיע לשם...עם ימאס תעבור הלאה-כולנו כאן בפורום יודעים של יבוא לך לעבור לשום מקום.
המשחק ברור בעיניין הכסף-גם לבנות,אבל אין כמו לומר אי לייק יו-יו וונט שורט טיים וויד מי...?ואז תגיד אי כן טיפ יו 1000-שורט טיים.עם היא תגיד סבבה אז יש לך זיון לזמן קצר-תדאג מראש למה שצריך-קנדומים ג'ל ויאגרה...הכל תקנה בבית מרקחת מקומי.-שים לב לרוחב הקנדום שלא ילחץ לך.
בנקוק נהדרת,וש אחלה בחורות-אין ים ואוירה שונה...גם שווה עם אתה חובב קניונים-יש שם מלא בחורות שרק מחפשות שאיזה פנג יקנה להם שטויות בקניון-מצד שני תזהר..ולמה לבזבז זמן ברומנים ובלבולי ביצים שאפשר תכלס ישר לזיין.

ליידי בויז-חמודים מאוד.אני תמיד הייתי שואל-גם בחורות שאני בטוח לגמריי-אר יו הליידי?אור ליידי בויז..?בחלק מעמודנים הם הובילו את היד שלי מתחת לתחתון שאני יבדוק בעצמי-כוס מתוק וריחני-אוי תאילנד תאילנד....הליידי בויז אין רצון להתמודד עם תייר מופתע ומובך ולחוץ-אז פשוט תשאל-זה גם אחלה פתיח נחמד לשיחה:)
עלויות-אפ טו יו...כמו שהמקומיות נוהגות לומר-לינה מה שבחרת...מוניות-יש מונית שירות 20,20 באט עולה על טנדר פתוח ויורד בדרך-מצפצפים בלחצן...או טקסיטוקטוק 100 -150 באט.אוכל-תלוי ברצון שלך לאוכל מערבי או מקומי,אלכוהול תלוי איפה יושבים-יש בירה ב220 באט ויש ב 110 באט ואיפו ב80 באט.אני חישבתי לעצמי-150-200 דולר ליום כולל הכל,אבל אפשר גם בחצי מיזה.תלוי בך וכמה אתה שותה מפנק מפזר...
אבל כמו שאמרו חבריי כאן-הפעם הראשונה היא יותר מתוקה מהכל-תהנה מכל רגע ואל תשכח לדווח חוויות.

תאילנד

7
האוכל נשמע זוועה, אין אוכל רגיל עם בשר שלא מכלב או חתול?

לגבי הלינה, אין לי בעיה להזמין מאתרים בינלאומיים אבל אפשר פשוט להסתובב בעיר ולהכנס למקומות ולהזמין על המקום? מעדיף ספונטני

תאילנד

9
תיקח סנדוויצ'ים מהבית ............. צחוק

אתה נוסע לבירת הזיונים של העולם ואתה דואג על האוכל ? אם אתה חושש מבשר תאכל צמחוני , פירות וכד' - גם מזין וגם בריא, מוסיף לכח הגברא וליציאה של הבוקר קריצה
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”