כ תאילנד - דף 2 - סקס אדיר

תאילנד

11
גם אני דאגתי מהאוכל לפני שטסתי ואני מוכרח לציין, לאחר ששהיתי שם, שזה הדבר שאמור הכי פחות להדאיג אותך. בפאטייה ובשאר תאילנד יש את כמעט את כל סוגי המסעדות שיש. ישראליות, איטלקיות, יווניות, לבנוניות, צרפתיות. וגם ברגר קינג ומקדונלדס למפונקים שביננו. באמת שאין לך מה לדאוג. הדבר הכי מבאס בתאילנד אלו הימים האחרונים בטיול וכשאתה יודע שאוטוטו החלום הורוד נגמר ותיכף חוזרים לארץ.

תאילנד

12
1 הכי חשוב שיש לי לומר האוכל בתאילנד מדהים אני אכלתי הכל מהכל רק לא את העקרבים המשופדים בקאוסאן יש גבול לכל תעלול .
אתם הישראלים עם הראש אטום סגור ישר קופצים מה הכל חזיר הכל בשר לא כשר למהדרין אני הלכתי ועלא בבאלע אכלתי איפה שראיתי הכי הרבה רוסים חחח כי אחרי הקוריאנים לא שווה ללכת הם יצורים מוזרים . האוכל בתאילנד מדהים .
2א לגבי הבחורות יש כאלה יואהבו ויש כאלה שפחות . לדעתי אחרי שאתה חוזר מאירופה אתה פחות תסתכל על תאילנדיות אבל בתאילנד יש הכל מהכל רוסיות קושיות תיירות אוסטרליות ככה שאין מה לדאוג . אני חושב בפעם הבאה לקחת קושית מבנגקוק אלה עם התחת העצום זה כל כך עושה לי את זה אבל הריח שלהם והפחד מלראות מנוע גמור עוצר אותי לפעמים .
תהנה מכל רגע ..

תאילנד

13
נדב... אל תהיה הישראלי הממוצע שאחרי חודשיים בתאילנד (ועוד בפעם הראשונה שלו) כותב "אתם הישראלים"....

הכל בסדר, גם לישראלים מותר לא לרצות לאכול משהו, בין אם מטעמי הגיינה ובין אם מטעמי כשרות- זכותו של כל אחד לאכול מה שהוא רוצה, למרות שאני אישית לא אוכל בגלל כשרות- אני בטוח שהאוכל ברחוב טעים ואף אחד לא ימות ממנו.

כמו כן קבל הערה.
"קושיות" (מה שליעיתים מכונה בארץ "כושיות") זו מילה גזענית.
לדעתי עדיף שבמקום תכתוב "אפריקאיות".

ו-וואללה נדב, אני לא בא להטיף לך או משהו, זו סתם הערה כדי שיהיה כיף לקרוא את ההודעות שלך.

עכשיו לגבי מה שרשמת.
אני אישית הייתי עם לפחות 6 אפריקאיות במהלך טיולי השונים, גם בבנגקוק וגם בפאטאייה, אני חייב לומר שלאף אחת לא היה ריח רע, וכולן היו נחמדות.
מה שכן, הן יקרות יותר ומחזיקות מעצמן יותר התאילנדיות, ורובן היו "חמדניות" יותר שלקחתי אותן ל 7/11 (רצו לקנות יותר מהתאילנדית הממוצעת) לקנות משהו על חשבוני.

מעבר לזה, הכל עניין של כימיה אישית.

תאילנד

15
אנשים, חברת אירופלוט נכנסת לשוק הטיסות לתאילנד מהארץ עם מחירים מדהימים של 800 דולר לטיסה(קונקשן) וזה עוד אחרי שאל על ואפילו החברה האוזבקית העלו מחירים בשנה האחרונה.
מישהו פעם טס עם החברה הרוסית ? היא בטוחה? המזוודות חוזרות בשלום? אשמח לחוות דעת. אני בשלבים של "הרגע האחרון לפני ההזמנה".

תאילנד

18
עם האוזבקים זה באזור ה-950 דולר.

עד לפני כמה חודשים היתה גם את האופציה לטוס עם קטאר איירוויז ורויאל ג'ורדניאן, 2 קונקשנים (אבל רק שעתיים יותר מחברות של קונקשן אחד), טיסות ברמה הכי גבוהה בעולם (קטאר איירוויז נבחרה שנה שעברה לחברת התעופה הטובה בעולם), והמחיר היה 830 דולר.

אלא שמאז לצערנו היה את צוק איתן, ונחשפה ביתר שאת המעורבות של קטאר כמדינה במימון חמאס, והם הפסיקו את הטיסות הללו (או שאמרו שבמקום טיסה צריך להגיע לירדן באוטובוס), והרצון ההדדי של שני הצדדים להמשיך בטיסות פחת.

ההימור שלי הוא שתוך כמה חודשים הטיסות האלו יחזרו.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”