אני זה אני כפרה של אבא .אל תיקח את זה קשה .אני גדול ממך ביומיים .ומנסיון אני אומר לך נערה עובדת זה נערה עובדת .מה שהכי חשוב זה בסופו של דבר הכסף .ואם על הדרך מתייחסים אליה יפה אז למה לא.בקיצור אל תדמיין שזו אהבת אמת .במקצוע הזה רק הכסף משחק תפקיד .אל תקח אותם כבד .הכל בקלילות נעים ונחמד תלך תבוא אחרת .לי ברגע זה יש 3מועדפות .סליחה 2אחת סגרה .אבל לא נורא עוד מעט המועדפת תחזור.בקיצור תזרום בקלילות לא חסר בחורות עובדות בסוף תיפול על עוד נחמדה אחת ואל תשכח כסף הוא שם המשחק אין פה לעולם אהבה רק להעביר זמן בכיף
קודם כל אני בן 21 בסך הכל. גם אם היה פה משהו אמיתי כביכול לא היה יכול לקרות כלום כי לא נראה לי שבחורה בת 30 +- תצא עם מישהו בן 21 שגם לא נראה 21 אלא קצת פחות... עכשיו לעניין . אני לא אשם שנקשרתי אליה, אי אפשר להאשים בנאדם על דבר כזה. אז כן כל העולם אמר לי שהכסף משחק משחק שם וגם איזו זונה שם אמרה לי. אבל אני נהניתי מהיחס שלה ומהפינוק ורציתי להיות ידיד שלה מה אסור לי מה קרה אני אוהב גם רוסיות זה עודי ותר גרם לי להידלק עליה אבל בסוף היא עזבה תאמינו לי אני לא אשכח אותה לעולם כי מה שקרה לי עם בחורה כזו זה פעם בחיים כנראה אני ניסיתי זונות אחרות ולאף אחת לא אכפת לי ממנה. היה בה קסם .
לקח לי הרבה זמן לגמור איתה וכל פעם היא נתנה לי 30 דקות מלאות. למי יש סבלנות לזה ?