כ דגניה 73 ק. חיים - טניה - סקס אדיר

דגניה 73 ק. חיים - טניה

1

היי חברים,
ראיתי לנכון לפתוח נושא חדש על המקום,
מאחר שהנושא נפתח תחת כותרת: 2 מודעות חדשות, משהו ניסה?
שאחת מהמודעות זה תאגיד דובדבן אדום,
והשניה מתייחסת לשבטי ישראל 54
טלפון:
054-3884336
054-3884356
למרות שזאת לא הפעם הראשונה שאני פוקד את הדירה, אנסה להיות הכי אובייקטיבי שאוכל,
חזרתי מחוויה לא נעימה מאחת מהניסיונות שלי למצוא משהו רענן וטוב, משהי שתוכל לרשת את השרביט (תרתי משמע) מקטי,יוליה,טלי וכו...
או קיי, בינתיים הטוב והרענן היחיד שנשאר במחשבותיי, הוא מטניה האוקראינית הצעירה בק חיים, טל׳ קצר, תיאום של רבע שעה מראש, חיכיתי עוד 10 דק שהבחור יצא.. נכנס דופק בדלת.. פותחת לי טניה: אוקראינית, גובה 155 סמ׳, בלונדינית אמיתית, עניים בהירות, פנים לא הכי יפות (אף שועלי) אבל יש בא חן סקסי מופנם, חזה קטן ונעים, פטמות זקורות.. בטן שטוחה וטוסיק קטן וסקסי.. בשבילי היא נראת כמו איזה ממתק שרק בא לך לאכול..
על הספה ישבה מאשה: אוקראינית, שטנית, גובה 165ס״מ , חזה בינוני מוצק (באמת נעים למגע, כיף ללוש אותו), רזה, טוסיק קטן טיפטיפה שטוח (בדוגי נראה טוב) קעקועים, נראת על גבול החולה יש בזה גם משהו סקסי... (למי שרוצה עוד דיווחים עליה יכול לחפור ולמצוא אותה בתור קריסטינה שעבדה במוריה 15)
נכנס עם טניה:
הרגשה כללית: נראת שלא ממש ״התאקלמה״ למקצוע ועדיין צעירה,
מציצה עם גומי בלבד: הפתיעה אותי ומצצה טובה עם וואקום לא חלשה, משחקי לשון שהוא בפנים וגם המבט אל הגוף הקטנטן שלה שהיא על ארבע, פשוט מחרמן .
זיון: ממשיכה את אותה הפוזה של המציצה, שאני שוכב על הגב והיא מתיישבת עלי ודוהרת בתנועות אגן חושניות.. אני תופס לה את הישבן הקטן והמוצק ומקפיץ אותה עם קונטרות.. איזה כיף.. מבקש שתשכב על הצד ואני לצידה מחבק ולש אותה ואת שדיה השובבים, וביד השניה מחזיק את האגןתחת... הרגשתי שאני יכול להשאר ככה ערב שלם...אך הרגשת לחץ חזקה אותתה מהחבר.. מהר סובבתי אותה לתנוחת דוגי לה חיכיתי..
תופס לה את הישבן והמותניים הצרות וטורק אותה ממני וחזרה בעוצמה עד להתפוצצות הר הגעש
מקלחת. (חדשה נקיה ומרווחת)
נשיקה לטניה וביי למאשה, חיוך והביתה
ציונים-רף שימדון:
מציצה: 8
זיון: 8.5
מראה: לאוהבי פנים שמנות וחזה: 7 . לאוהבי רזות/קומפקטיות: 9
נוחות פנים הדירה: 9.5 - בעל הדירה באמת נראה לי, יש לי הרגשה שממנו יבואו עוד הפתעות לצפון, ומה שחשוב שהוא לא מתכוון לעלות את המחיר מ 200₪ ולא רוצה לפתוח עוד חדר למען הדיסקרטיות שלנו, ח״ח
דיסקרטיות: 9 - חדר אחד אין עוד קליינטים בפנים, כניסה מרח׳ שקט לשביל דירה פנימית קומה ראשונה, יש כמה דרכים להיכנס,
ס״ה רק מי שממתין בחוץ יכול לקלוט אותך ואולי עוד כמה שכנים ממש סקרנים.
עד כאן בברכת חג שמח,
שימדון

אדמין, אני מציע לאחד את השירשור: 2 מודעות חדשות, משהו ניסה?
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=31747&title=2

לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

דגניה 73 ק. חיים - טניה

3
רציני שלא קיבלת את כול הפרטים הדרושים?? או שהכפית צריכה להיות עשויה מזהב??
הפוסט מתייחס לשבטי ישראל 54 (ממש כמו הכותרת)
טלפונים נתתי שניים (שוב מתייחס לאותו מקום)
פירוט על טניה יש גם יש
ובכלל אני מציע לך לקרוא שוב לפני שאתה מתלונן ולא בשעה 3 לפנות בוקר..
ואם הייתה נכנס לקישור וקורא עוד קצת (ממש עוד קצת) הייתה מוצא את שעות הפעילות וגם אם לא, יש טלפון תתקשר ותברר...
הם פתוחים כול השבוע כולל שבת 10:00-23:00 (בדרך כלל).

לדעתי אתה חייב לנו תגובה חדשה בצורת דיווח, תהנה

דגניה 73 ק. חיים - טניה

6
עדכון:

המקום עבר לשד׳ ירושלים ק ים, הייתי היום בשבת, (אשנה כותרת בהתאם)

דיסקרטי, שד׳ ירושלים זה כביש ראשי ומהיר יחסית, החניתי על הכביש, קיבלתי הכוונה טלפונית להיכנס לבלוק , לא נראה שיש שכנים שמתעניינים..

דירה נקיה מרווחת שירותים ומקלחת חדשים , חדר שינה גדול אחד בלבד, מיטה זוגית, הבנתי שרק עברו לפני מספר ימים ובשבוע הבא יהיה מזגן בחדר..

טניה עברה ועובדת לבד, מאשה חזרה לאוקראינה..

נכנסתי לשעה שני מספרים חלומיים...

אני אוהב להיות עם טניה בעיקר בגלל הגוף הקטן שלה, שמתנהג ממש כמו פלסטלינה בזיון.. כול תנוחה אפשרית איתה וההנאה הנוספת בקונטרות שאפשר לעשות עם משהי קלת משקל. בהחלט עושים לי את זה... (מכירים עוד משהי כזאת צעירה?)

ל THE MEN אני נכנסתי פעם אחת לדירה בשבטי ישראל 36, ועשיתי אחורה פנה כשראיתי את האשה העובדת, מבוגרת ולא סקסית וזאת לאחר תיאורים משכנעים בטלפון של בלונדינית רזה וצעירה.. מה שכן, יש שם עוד בחורה שלא ראיתי ואיני יודע מה טיב השירות של שתיהן..

שימדון

דגניה 73 ק. חיים - טניה

7
בקרתי שוב את טניה, שדרך אגב עברו לרח׳ דגניה 73 ק חיים
אין לי מה להוסיף, הבחורה משאירה לי טעם של עוד...
מה שכן יש לי להוסיף הוא: נראה כי יותר נפתחה יותר שירותית (אולי כימיה) בכלל נראת יותר מחייכת ובטוחה.
השתזפה בים, הגוף הקטן שלה אדום למעט סמנים של ביקיני קטנטן.. בהחלט מראה מגרה
מתקלחת לפני ואחרי. מציעה גם לי.. בכלל מאוד נקיה ומריחה טוב
4 תנוחות מעניינות עד לגמירה המיוחלת.. נשיקה ואחזור שוב ..
מקווה שתישאר ולא תעלם לנו חזרה לאוקראינה
יותר מאוחר חרמנותי גברה עלי שוב, באותו מחיר העדפתי למצוא פורקן מעניין ב 4 ידיים של דינה + אנג׳לה מרח שרעבי
דיווח יפורט בפוסט נוסף...

שימדון

דגניה 73 ק. חיים - טניה

8
שוב חיפשתי בכול מקום מישהי קומפקטית ושירותית ב 200₪ כדי להתפרק
התקשרתי לכול המודעות שאני לא מכיר, אך לכולם היה קול של מאפרות מתקתקות שחבל לי על זמן הביקור והנסיגה,
יש עוד כמה בבנק המטרות, אך המחיר שלהם גבוהה עבורי כעט. אז ביקרתי שוב את טניה,
מה אני אגיד, כיום רק היא ואליסה מתל-חי עונות על כול הציפיות שלי, (עם טניה אני יכול יותר להשתולל)
מציצה מקונדמת אך טובה ומושקעת, רכיבה ארוכה , ואז היא נשכבה לדוגי שהיא שוכבת על הבטן ומרימה קלות את האגן, ובמהלך הפימפום היא מוסיפה קונטרות ואף מושיטה יד ולוחצת על ישבני לעזור לי לפמפם יותר חזק, עד שכמעט עברה החצי שעה היא השחילה יד לליטוף הבייצלך לגמירה הבאמת מיוחלת.

אני אבקר שוב ושוב ואשתדל לעדכן רק אם יהיה שינוי דרמטי
שימדון

דגניה 73 ק. חיים - טניה

9
שוב חיפשתי בכול מקום מישהי קומפקטית ושירותית ב 200₪ כדי להתפרק
התקשרתי לכול המודעות שאני לא מכיר, אך לכולם היה קול של מאפרות מתקתקות שחבל לי על זמן הביקור והנסיגה,
יש עוד כמה בבנק המטרות, אך המחיר שלהם גבוהה עבורי כעט. אז ביקרתי שוב את טניה,
מה אני אגיד, כיום רק היא ואליסה מתל-חי עונות על כול הציפיות שלי, (עם טניה אני יכול יותר להשתולל)
מציצה מקונדמת אך טובה ומושקעת, רכיבה ארוכה , ואז היא נשכבה לדוגי שהיא שוכבת על הבטן ומרימה קלות את האגן, ובמהלך הפימפום היא מוסיפה קונטרות ואף מושיטה יד ולוחצת על ישבני לעזור לי לפמפם יותר חזק, עד שכמעט עברה החצי שעה היא השחילה יד לליטוף הבייצלך לגמירה הבאמת מיוחלת.

אני אבקר שוב ושוב ואשתדל לעדכן רק אם יהיה שינוי דרמטי
שימדון

דגניה 73 ק. חיים - טניה

10
טוב יכול להיות שהפכתי לבררן או שאני יותר מדי פעיל בסצנה, אבל הייתי חייב לנסות את טניה מדגניה 73.
וכשנכנסתי לדירה היא הייתה ממש קפואה וזה מאוד הקשה על התיפקוד וכששאלתי אם אפשר לחמם את הדירה או את החדר שינה קיבלתי את אותה התשובה ששבוע הבא יהיה מזגן.
טניה קיבלה אותי והיא נראתה מאוד סקסית וכשהתפשטנו היא התגלתה כסבירה רזה עם בטן קטנה חזה קטן עם פטמות זקורות (בגלל הקור).
שילמתי לה 200 עבור סקס ומציצה בלי היא ניקתה את האזור בכל מקרה והתחילה במציצה שזה היה הדבר הכי טוב בכל המפגש 5 דקות של מציצה טובה למרות שהיא לא הסכימה שתוך כדי אגע או אדחוף אצבעות שהיה מעלה את סף הגירוי משמעותית.
היא שמה לי קונדום עם הפה ואז שמה לעצמה קרם ובחצי דקה הזו שבה היא מרחה את הקרם (פשוט היה שם קפוא בדירה כאילו יש חלון פתוח ואנחנו שוכבים על מיטה בחוץ) ירד לי החשק אבל היא מאוד התאמצה והצליחה לעלות עלי גם כחמש דקות פשוט לא נהנתי יכול להיות באוירה חמימה יותר זה היה שונה השכבתי אותה על הגב ובמשך כעשר דקות רצופות חדרתי אליה עד הגמירה.
ובניגוד לכל שאר הביקורים שלי אצל בנות הפורום לא עבדתי כל כך קשה לנסות ולהתחרמן כדי לגמור.

חוויה לא נעימה מאשים את הקור העז אולי כדי לדבר עם הבחור שיתקין כבר את המזגן כדי שגם היא תוכל להינות מסקס חמים וחושני וגם אנחנו כי זה היה לא נעים למרות שהיה פוטנציאל.
ציון כללי מהבחורה עם הקור 6
ציון כללי פוטנציאלי 8

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”