לאור ההמלצות הרבות ביקרתי גם אני את מרינה והכל נכון!
פנים יפות קצת מלאה וחזה ענק ורך.
אבל מה שהכי כיף שירות מעולה, עוד אני יושב בסלון אחרי שהגעתי ישר החלה להוריד לי את המכנסיים ולמצוץ...מציצה בינונית אבל עם הרבה התלהבות.
עברנו למיטה ושם 2 מספרים טובים בלי לחץ ועם הרבה נשיקות רטובות ונגיעות
מומלץ בחום !
מרינה XXL בת-ים
43טוב אז אחרי כל ההמלצות החמות החלטתי לנסות בעצמי, זה דיווח ראשון פה. קבענו לעשר, היה קצת איחור אז עשיתי סיבוב למטה. עליתי לדירה כשהיה אפשר היא קיבלה אותי בחיוך והייתה הרגשה ממש סבבה. הבאתי לה את הכסף היא הציעה לי מקלחת, הגעתי מהמכון כושר אז כמובן שהייתי זקוק למקלחת קצרה. הורדתי לה את התחתון והחזיה והיא התחילה להתחכך בי והפשיטה אותי. עברנו למקלחת, שתי דקות תוך כדי שאנחנו מדברים קצת והיא משפשפת לי את החבר למטה.. ניגוב קל והתחילה לנשק אותי מלמעלה כשהיא יורדת למטה, אני אישית בעייתי עם מציצות חשופות אז ביקשתי קונדום. ציפיתי שתלביש עם הפה אבל לא נורא. התחילה במציצה טובה כשהיא מגבירה מהירות ומאיטה, משפשפת את אזור הביצים ומכניסה את כלל הזין לפה. מידי פעם הוצאתי ונתתי לה מכות קטנות עם הזין והכנסתי שוב כשאני מחזיר לה את הראש. אחרי כמה דקות מציצה עברנו למיטה, קצת גל סיכה על האצבעות שלי ודחפתי אותם לתוך הכוס, הבחורה התכווצה וגנחה הכל היה רטוב שם למטה.. היא כל כך נהנתה ( ככה לפחות הרגיש) שהמשכתי עוד תוך כדי שאני משפשף את הזין ביד השניה ועל הרגל שלה, בכל זאת לא רציתי שהוא ירד.. אחרי שגמרה היא המשיכה לשכב עם עיניים עצומות, פישקתי לה את הרגלים והכנסתי את הזין לכוס הרטוב.. היא המשיכה לגנוח ואני הייתי כל כך חרמן שלא לקח הרבה זמן וגמרתי. ניגוב קל ושכבנו ביחד במיטה.. קצת דיבורים ועברנו למספר 2. נישקתי לה את הגוף מלמעלה למטה, עיסוי לשדיים הענקיים שלה מרחנו גל על השדיים שלה הכנסתי את הזין בין שניהם היא סגרה אותם והתחלתי לזיין לה את הציצי.. זו פעם שניה אז לקח זמן האמת קצת התעייפתי ושקלתי להפסיק ולהביא ביד או משהו אבל המשכתי עוד עד שגמרצי לה על הציצים.. היא הלכה להתקלח ישבנו עוד קצת שתינו מים ונפרדנו.
לסיכום- זיון טוב מאד יחס מעולה מחיר סבבה לגמרי שווה ללכת ושווה לחזור
לסיכום- זיון טוב מאד יחס מעולה מחיר סבבה לגמרי שווה ללכת ושווה לחזור
מרינה XXL בת-ים
44אז גם תורי הגיע לבקר את מרינה.
מתגוררת בדירה מאוד מסודרת (יחסית לבנות התאגיד)
מרינה בחורה חמודה עם אטיטיוד מאוד נחמד, מבחינת מראה לפנים לא כל כך התחברתי, מרינה היא ג'ינג'ית (לא אמיתית) לוהטת.
כנראה לא אחזור (הגעתי כי ג'ני הייתה תפוסה ורציתי לראות הצעקתה)
שנה טובה קומרדס
נ"ב
מסתבר שיש עוד תאגיד בבת ים
http://www.mei-bat-yam.co.il/content/%D7%9E%D7%99-%D7%90%D7%A0%D7%97%D7%A0%D7%95
מתגוררת בדירה מאוד מסודרת (יחסית לבנות התאגיד)
מרינה בחורה חמודה עם אטיטיוד מאוד נחמד, מבחינת מראה לפנים לא כל כך התחברתי, מרינה היא ג'ינג'ית (לא אמיתית) לוהטת.
עם חזה גדול, וגוף נעים.
הציעה לי כוס מים ולאחר מכן התחלנו בסשן, מציצה חשופה הכוללת ליקוק ביצים (והיא יודעת לעבוד)
לאחר מכן אני ירדתי לה (והיא מאוד אהבה את זה) - חשוב לציין שהיא אוהבת את זה ואת הנשיקות בחזה (הגדול)
לאחר מכן זיון קצר ושיחות על הא ודה (באנגלית מצומצמת) לימדתי אותה כמה מילים בעברית...
לאחר מכן העירה לי את חבריקו וזרמה איתי לאנאלי (שהרגיש רחב אך נעים).
לאחר מקלחת קצרה נפרדנו לשלום
סיכום:
פנים - 7
לאחר מכן אני ירדתי לה (והיא מאוד אהבה את זה) - חשוב לציין שהיא אוהבת את זה ואת הנשיקות בחזה (הגדול)
לאחר מכן זיון קצר ושיחות על הא ודה (באנגלית מצומצמת) לימדתי אותה כמה מילים בעברית...
לאחר מכן העירה לי את חבריקו וזרמה איתי לאנאלי (שהרגיש רחב אך נעים).
לאחר מקלחת קצרה נפרדנו לשלום
סיכום:
פנים - 7
גוף - 7
יחסי -GFE -9
מציצה - 9
כנראה לא אחזור (הגעתי כי ג'ני הייתה תפוסה ורציתי לראות הצעקתה)
שנה טובה קומרדס
נ"ב
מסתבר שיש עוד תאגיד בבת ים
http://www.mei-bat-yam.co.il/content/%D7%9E%D7%99-%D7%90%D7%A0%D7%97%D7%A0%D7%95
מרינה XXL בת-ים
50הרבה זמן לא ביקרתי בחורה עובדת כזאת
ממש כמו פעם, בשנים היפות
נותנת לכולם הרגשה טובה ואתה ממש מרגיש כמו חברה
כולל ציחקוקים אמיתיים, בלי זיוף של חיוכים
מרגישים שהיא עושה את זה מהלב
ווהשאר?
פשוט נפלא
במיטה היא יודע איך להתייחס לגבר אפילו אם היא לא הכי טוב בלמצוץ או בסקס, למרות שהיא די טובה, זה לא משנה כי ההרגשה שווה הכל
בנות... ללכת אליה לקורסים
אוליגופול:
הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.
גזען!
הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.
גזען!