היי חברים,
אני רוצה לעשות פרויקט קטן ולסקור את כל המועדונים שיש בארץ.
אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי פה.
זה מה שאני מכיר
צפון
סקסו
קרייזי
מרכז
גוגו
פוסיקט
שנדו
בורסה
בייבי דולס
פספסתי משהו?
יש משהו מעניין בדרום באר שבע/אילת?
אני זוכר שהיה פעם מועדון באילת...
ובנוגע למועדוני הפייפ שואו אני מכיר רק את אלו ברחוב תובל.
יש עוד מקומות שיש בהם פעילות מעניינת?
רשימת מועדוני חשפנות
2[QUOTE=tzvika-hasote]היי חברים,
זה מה שאני מכיר
צפון
סקסו
קרייזי
פספסתי משהו?
[/QUOTE]
לגבי מקומות בצפון: הקרייזי הורס באגד הישן נסגר מזמן. הסקסו עבר מבר יהודה בעיר התחתית בחיפה לחלוצי התעשייה לא רחוק מצומת ק.אתא.
בנוסף יש את הפינק הורס וה'GIRLS' שנמצאים מול לב המפרץ במרחק הליכה זה מזה. יש גם את הנפרטיטי בצומת ק.אתא אבל אני לא יודע אם הוא עדיין פעיל.
אם תרצה מידע נוסף - תעשה חיפוש בפורום החשפנות כאן ותמצא שרשורים עם דיווחים על כל המקומות הנ"ל.
זה מה שאני מכיר
צפון
סקסו
קרייזי
פספסתי משהו?
[/QUOTE]
לגבי מקומות בצפון: הקרייזי הורס באגד הישן נסגר מזמן. הסקסו עבר מבר יהודה בעיר התחתית בחיפה לחלוצי התעשייה לא רחוק מצומת ק.אתא.
בנוסף יש את הפינק הורס וה'GIRLS' שנמצאים מול לב המפרץ במרחק הליכה זה מזה. יש גם את הנפרטיטי בצומת ק.אתא אבל אני לא יודע אם הוא עדיין פעיל.
אם תרצה מידע נוסף - תעשה חיפוש בפורום החשפנות כאן ותמצא שרשורים עם דיווחים על כל המקומות הנ"ל.
zooz
רשימת מועדוני חשפנות
3נכון
פעם היה גם סוזי בר אבל הוא נסגר.
החשפנית שם עברה לפינק הורס- שם קוראים לה ג'ני.. מבוגרת רוסיה בלונדינית עם גוף טוב וחזה סיליקון. תמיד נותנת שירות טוב, עם אקסטרות אם מבקשים...
(חשוב לשים קונדום למרות שמאד מפתה לא לשים)
הנפרטיטי עדיין פועל, יש שם לפחות חמש שש בנות בערב, הרוב המוחלט רוסיות מרוסיה. לא ידוע לי על אקסטרות שם.
סקסו נחמד, אבל יש הגירה של הבנות משם למקומות אחרים בזמן האחרון
רשימת מועדוני חשפנות
4איפה שהיה סוזי בר יש היום איזה מועדון מזרחי או משהו בסגנון.
אני חושב שאני יודע מי זאת הג'ני הזאת... הייתי הולך הרבה לסוזי בר בפרט ולמועדוני חשפנות בכלל לפני 7-8 שנים. בסוזי בר(או 'מטרו' בשמו הישן יותר) הרוסיה המבוגרת נקראה סברינה נכון?
אם זאת מי שאני חושב - צריכה להיות היום לכיוון ה - 43-45. כבר אז הייתה בסביבות 35 לפחות. אבל בהחלט ניראית לא רע ונותנת שיורת מצויין. עדיין עובדת?
מפתיע לדעת... ותיקה מאוד. הייתי איתה מס' פעמים בחדרים ונהניתי אבל היא הייתה האופציה השנייה שלי שם. הראשונה הייתה אנג'ליקה
המדהימה שהייתה אז בסביבות 30 ויותר סקסית וחטובה מסברינה/ג'ני.
היו לה קצת מצבי רוח לפעמים, אבל בכללי הייתה לי כימיה מטורפת איתה לפעמים כמעט ברמה של מאהבת
. כל הזמן אמרה לי למצוא מישהי קבועה לעצמי
, ולמה בכלל גבר כמוני הולך למקומות כאלה
וכ'ו. הייתי בא לשם הרבה פעמים רק כדי לעלות איתה לחדר.
בכלל הסוזי בר היה מועדון שכונתי קטן ואינטימי כזה. תמיד טענתי שאת השירות הליברלי ביותר מקבלים במועדוני החשפנות היותר קטנים ושכונתיים עם הבחורות הפחות יפות, וסוזי בר לא היה נוצץ ובומבסטי אלא קטן וחמים
. ודווקא בגלל זה אהבתי לבוא לשם
. והשירות שקיבלתי אז ברוב המקרים עלה בהרבה על ה"שירות" שתקבלו היום באחד המועדונים הגדולים. יש לי זיכרונות מעולים מהמקום(במיוחד מאנג'ליקה
).
לגבי נפרטיטי - לא הייתי שם שנים. הפעם האחרונה שביקרתי הייתה לפני 6 שנים בערך. אני זוכר שהרוב המוחלט שם היו ערבים והרגשתי שאני באיזה כפר... כוסאמק!!
. מילא היו בנות יפות אבל כל מה שראיתי היה שתי חשפניות שמנות ולא אטרקטיביות בעליל ועוד אחת ציפלונה בלי חזה. תוך מס' דקות יצאתי משם. לפי דיווח של שלי המיוחדת מלפני כמעט שנה על המקום אולי המצב שם השתנה:
עכשיו עדכון שלי
אני חושב שאני יודע מי זאת הג'ני הזאת... הייתי הולך הרבה לסוזי בר בפרט ולמועדוני חשפנות בכלל לפני 7-8 שנים. בסוזי בר(או 'מטרו' בשמו הישן יותר) הרוסיה המבוגרת נקראה סברינה נכון?
אם זאת מי שאני חושב - צריכה להיות היום לכיוון ה - 43-45. כבר אז הייתה בסביבות 35 לפחות. אבל בהחלט ניראית לא רע ונותנת שיורת מצויין. עדיין עובדת?

היו לה קצת מצבי רוח לפעמים, אבל בכללי הייתה לי כימיה מטורפת איתה לפעמים כמעט ברמה של מאהבת

בכלל הסוזי בר היה מועדון שכונתי קטן ואינטימי כזה. תמיד טענתי שאת השירות הליברלי ביותר מקבלים במועדוני החשפנות היותר קטנים ושכונתיים עם הבחורות הפחות יפות, וסוזי בר לא היה נוצץ ובומבסטי אלא קטן וחמים

לגבי נפרטיטי - לא הייתי שם שנים. הפעם האחרונה שביקרתי הייתה לפני 6 שנים בערך. אני זוכר שהרוב המוחלט שם היו ערבים והרגשתי שאני באיזה כפר... כוסאמק!!

עכשיו עדכון שלי
zooz
רשימת מועדוני חשפנות
5נפרטיטי ... כמה זיכרונות יש לי משם .
הייתי שם לפני חודש בערך והיו שם מלא רוסיות יפות.
לפחות שתיים היו ממש כוסיות. אני לא יודעת האם הן עדיין שם כי הן חוזרות לרוסיה .
מחיר של החדרים עלה ל200 לרבע שעה.
נכון יש שם מלא ערבים פשוט הרגשה של כפר .
הייתי בסוף שבוע אז היה מפוצץ אבל אני מאמינה שבאמצע שבוע הרבה יותר רגוע שם .
לא יכולתי לסבול את הערבים ולא חזרתי לשם יותר .
את סוזי בר אני מכירה הייתי שם כמה ימים .גם שם לא חסר ערבים !!מקום ממש קטן ולי היה מאוד משעמם שם .
הייתי שם לפני חודש בערך והיו שם מלא רוסיות יפות.
לפחות שתיים היו ממש כוסיות. אני לא יודעת האם הן עדיין שם כי הן חוזרות לרוסיה .
מחיר של החדרים עלה ל200 לרבע שעה.
נכון יש שם מלא ערבים פשוט הרגשה של כפר .
הייתי בסוף שבוע אז היה מפוצץ אבל אני מאמינה שבאמצע שבוע הרבה יותר רגוע שם .
לא יכולתי לסבול את הערבים ולא חזרתי לשם יותר .
את סוזי בר אני מכירה הייתי שם כמה ימים .גם שם לא חסר ערבים !!מקום ממש קטן ולי היה מאוד משעמם שם .
רשימת מועדוני חשפנות
6אם זאת סקירה אז אולי כדאי לזרוק פה גם מחירים
פוסיקט 100 כניסה
בורסה כניסה חינם ומינימום הזמנה 55, אחרי 11 בלילה 100 שקל
בייבידולס כניסה חינם ומינימום הזמנה 60, אחרי 11 בלילה 100 שקל
שנדו כניסה חינם ומינימום הזמנה של 80, אחרי 11 בלילה 100 שקל
בכולם ריקוד יעלה 25 שקל.
חדר פרטי יעלה 300 ומעלה וכל בחורה עושה משהו אחר
והכי חשוב...תהנו
רשימת מועדוני חשפנות
7פינק הורס אחלה מועדון אהבתי גם את הסקסו ואת הגירלס אשמח לשמוע עוד תגובות
Maor
רשימת מועדוני חשפנות
8אתמול הייתי במסיבת "חשק" שלא זרמה לשום מקום, אמרתי שאלך למועדון חשפנות קצת לפרוק ואגיע הביתה ואונן.
טעות עשיתי שחשבתי שב3 לפנות בוקר ביום שישי הבורסה לא יהיה מפוצץ.
במהירות שבה נכנסתי ככה יצאתי, לא היה מקום להכניס זבוב אפילו.
רשימת מועדוני חשפנות
9כל המסיבות "חשק" האלו, נראה לי תרמית אחת גדולה, לכן אני מלכתחילה לא הולך לשם, איזה הגיון יש בזה שלוקחים לך 250 ש"ח כניסה, ותוכל לזיין וכדו' חופשי ערב שלם ועוד עם בנות רגילות, עם חשפניות זה לא שייך, עם בנות רגילות על אחת כמה וכמה... לכן אני אפילו לא נסיתי..