שלום חברים,
ביקרתי לפני כמה ימים את הגברת.
הייתי באיזור המרכז ושאר הטלפונים שניסיתי לא נענו אז כדי לא לצאת בידיים ריקות צילצלתי גם אליה. אני מניח שברמת מחיר שלה יש פחות לקוחות שזה יתרון למי שיש אילוצי זמן ופחות אילוצי כסף.
חבל לי שמרבית השירשור הפך ללא ענייני אבל בהתעמקות בו, גיליתי שני דיווחים בתחילת השירשור שאני די מתחבר אליהם.
היא מכוונת לרחוב בגבעתיים לבניין רגיל אך כפי שנכתב, הדלת לדירת חדר שהיא משכירה היא ישר בכניסה כך שכל הדיירים רואים אותך ואני מניח מבינים למה באת.
כפי שנכתב, הבחורה באמת כוסית (לפחות לטעמי

). לדעתי היא בשנות העשרים המאוחרות או השלושים המוקדמות. לא יודע לגבי שלושה ילדים (אני שמעתי ממנה רק על האחרונ/ה) אבל יש לה גוף פצצה, שדיים בינוניים+, עומדים, שיער בלונדיני צבוע. היא מאוד נחמדה ונעימה. לא שמתי לב אם היא מעשנת אבל לא הרגשתי ריח של עישון. מבחינת היגיינה, היא גם מצויינת, התקלחה והתבשמה לפני שהגעתי והמצעים על המיטה נראו נקיים ושהחליפו אותם (מצד שני, היא טענה שאני היית הראשון באותו יום

). היא אמרה מראש שהיא אוהבת לזרום עם העניינים לאט, ואני אמרתי שאני אזרום איתה.
לאחר המקלחת, נשכבתי על הבטן והיא התחילה בליטופים וליקוקים מחרמנים. לאחר כמה דקות היא הפכה אותי והתחילה במציצה טובה. היו לי יותר טובות אבל בהחלט טובה. כשאמרתי לה שהיא הפתיחה לי GFE, היא שיתפה פעולה אבל הרגשתי שהיא לא בעניין). בשלב מסויים עצרתי אותה כדי לא לגמור ועברתי לפנק אותה. היא מאוד נקייה למטה והטעם מצויין

. היא טענה שגמרה אבל לדעתי היא זייפה. היא חזרה למצוץ לי ולא שיחררה אותי עד שפלטתי לתוך הפה שלה. היא הלכה לשטוף את הפה במקלחת ואחר-כך ניגבה אותי. לאתנחתא, היא שוב הציעה מסז'.
לאחר כמה דקות, שוב הפכה אותי למציצה. לאחר כמה דקות ביקשתי קונדום וזיינתי אותה במיסיונרית. היא ביקשה לעבור מעלי, והסכמתי בשמחה (אין מראה יותר יפה מבחורה יפה רוכבת עליך

) היא טענה ששוב גמרה (הפעם זה נראה יותר אמין). אני לא הצלחתי לגמור כי הייתי עייף, היא ניסתה שוב שאני אגמור לה בפה אבל בשלב מסויים ויתרתי ונשלחתי למקלחת.
לסיכום:
מיקום/דיסקרטיות - 7.
מראה - 10

מציצה - 8
GFE - 7
זיון - 8
ניהול זמן - 8
מחיר - 800 שקל - 4
לסיכום, מי שמחפש ישראלית כוסית, מוכן להתפשר על GFE (למרות שאולי זה עניין של כימיה או יום נתון) והפרוטה מצויה בכיסו - מומלץ.

אני אישית לא אחזור כי ה- GFE או הכימיה איתה לא הצדיקה את המחיר. איך מישהו מהחברה בפורום כתב: חסר לי משהו למרות הנתונים.
זהוזה