כ נרקיס מגבעתיים - דף 3 - סקס אדיר

נרקיס מגבעתיים

24
שאפו לקיש על החוש הבלשי המפותח מוחא כפייה
בקריאה שניה זה ממש ברור שזו כתיבה של הבחורה... גברים לא כותבים ככה קריצה

אז נרקיס יקרה... היה יכול להיות מרענן אם היית פשוט אומרת את האמת...
משהו כמו (בשינויים קלים לגוף ראשון):

"אני בחורה מיוחדת במינה, שמוכנה, תמורת 800 ש"ח, להיות המלאכית שלכם לשעה.
אני מארחת בדירה פצפונת בגבעתיים עם אוירה כיפית.
יש לי גוף של שחקנית פלייבוי ופנים של בובה, אני מאד עדינה במיטה מלקקת ומוצצת מושלם. אני אוהבתתתתת סקס וגם גומרת.
קוראים לי נרקיס והנייד שלי הוא 0527720478 .
אני לא ניפגשת עם כל אחד וחשוב לי מאוד החיבור והכימיה עם הלקוח"

יש מצב שהייתי מגיע אלייך..
אבל עם נסיון ההטעייה הזה שנועד להגביר ביקוש לאחר חודשיים של חוסר פעילות בשרשור, אני כבר לא בטוח אם יש עוד הטעיות...

אז מה את אומרת, תרימי את הכפפה ותדברי איתנו אמיתי?
אם כן, אני בא כי אני נוטה להאמין שאת באמת כוסית ושווה.

-- נונופ
עדיף להצטער על משהו שעשית מאשר על משהו שלא עשית

נרקיס מגבעתיים

26
נרקיס מותק. נפלת עם הג'ינס דיזל. ברור שרק בחורה תחשוב על בגדים כאופציה ראשונה לבזבוז כסף. או שזה מה שאת מתכננת לעשות חיוך גדולעם ה 800 מהלקוח הבא.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

נרקיס מגבעתיים

28
הייתי בפעם הראשונה בעקבות הפרסום/יחצנות (במקרה הזה לא היה אכפת לי, הניחוש שלי שמדובר בבחורה עצמה, לא באיזה יחצן שמפזר הבטחות שלא קשורות לכלום. שתייחצן את עצמה איך שבא לה).
הפעם יש אמת בפרסום. אין דברים כאלה= מקסימה ונראית חבל"ז.

אחזור? בוודאות

אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך

נרקיס מגבעתיים

30
שלום חברים,
ביקרתי לפני כמה ימים את הגברת.
הייתי באיזור המרכז ושאר הטלפונים שניסיתי לא נענו אז כדי לא לצאת בידיים ריקות צילצלתי גם אליה. אני מניח שברמת מחיר שלה יש פחות לקוחות שזה יתרון למי שיש אילוצי זמן ופחות אילוצי כסף.
חבל לי שמרבית השירשור הפך ללא ענייני אבל בהתעמקות בו, גיליתי שני דיווחים בתחילת השירשור שאני די מתחבר אליהם.
היא מכוונת לרחוב בגבעתיים לבניין רגיל אך כפי שנכתב, הדלת לדירת חדר שהיא משכירה היא ישר בכניסה כך שכל הדיירים רואים אותך ואני מניח מבינים למה באת.
כפי שנכתב, הבחורה באמת כוסית (לפחות לטעמי חיוך גדול). לדעתי היא בשנות העשרים המאוחרות או השלושים המוקדמות. לא יודע לגבי שלושה ילדים (אני שמעתי ממנה רק על האחרונ/ה) אבל יש לה גוף פצצה, שדיים בינוניים+, עומדים, שיער בלונדיני צבוע. היא מאוד נחמדה ונעימה. לא שמתי לב אם היא מעשנת אבל לא הרגשתי ריח של עישון. מבחינת היגיינה, היא גם מצויינת, התקלחה והתבשמה לפני שהגעתי והמצעים על המיטה נראו נקיים ושהחליפו אותם (מצד שני, היא טענה שאני היית הראשון באותו יום חיוך). היא אמרה מראש שהיא אוהבת לזרום עם העניינים לאט, ואני אמרתי שאני אזרום איתה.
לאחר המקלחת, נשכבתי על הבטן והיא התחילה בליטופים וליקוקים מחרמנים. לאחר כמה דקות היא הפכה אותי והתחילה במציצה טובה. היו לי יותר טובות אבל בהחלט טובה. כשאמרתי לה שהיא הפתיחה לי GFE, היא שיתפה פעולה אבל הרגשתי שהיא לא בעניין). בשלב מסויים עצרתי אותה כדי לא לגמור ועברתי לפנק אותה. היא מאוד נקייה למטה והטעם מצויין חיוך גדול. היא טענה שגמרה אבל לדעתי היא זייפה. היא חזרה למצוץ לי ולא שיחררה אותי עד שפלטתי לתוך הפה שלה. היא הלכה לשטוף את הפה במקלחת ואחר-כך ניגבה אותי. לאתנחתא, היא שוב הציעה מסז'.
לאחר כמה דקות, שוב הפכה אותי למציצה. לאחר כמה דקות ביקשתי קונדום וזיינתי אותה במיסיונרית. היא ביקשה לעבור מעלי, והסכמתי בשמחה (אין מראה יותר יפה מבחורה יפה רוכבת עליך חיוך גדול) היא טענה ששוב גמרה (הפעם זה נראה יותר אמין). אני לא הצלחתי לגמור כי הייתי עייף, היא ניסתה שוב שאני אגמור לה בפה אבל בשלב מסויים ויתרתי ונשלחתי למקלחת.

לסיכום:
מיקום/דיסקרטיות - 7.
מראה - 10 Star
מציצה - 8
GFE - 7
זיון - 8
ניהול זמן - 8
מחיר - 800 שקל - 4

לסיכום, מי שמחפש ישראלית כוסית, מוכן להתפשר על GFE (למרות שאולי זה עניין של כימיה או יום נתון) והפרוטה מצויה בכיסו - מומלץ. StarStarStarStar
אני אישית לא אחזור כי ה- GFE או הכימיה איתה לא הצדיקה את המחיר. איך מישהו מהחברה בפורום כתב: חסר לי משהו למרות הנתונים.

זהוזה

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”