כ שירן קוקסינלית מא.ת. חולון - סקס אדיר

שירן קוקסינלית מא.ת. חולון

1
שלום לכולם,

הרבה זמן לא הייתי פה מאחר ולא דגמתי כלום כבר המון זמן מבולבל

אבל לפני שבועיים תקפה אותי חרמנות גדולה מהרגיל Tongue והייתי בחולון בשעת לילה מאוחרת (בסביבות חצות..)... אז החלטתי לראות מה קורה עם הבנות..

עשיתי סיבוב קצר וחשבתי לעצמי שאם אראה את שירן (לא המיתולוגית... אלא הצעירה, שחומה ורזה מחולון...) אז אעלה אותה ואבדוק אם ההמלצות לגביה היו נכונות (היה פעם שרשור לגביה.. אך לא מצאתי אותו.. נראה שהוא נעלם...).

למזלי איך שנכנסתי לסמטה ליד סלקום לשעבר ראיתי אותה. עצרתי ושאלתי לפרטים... ענתה 100 למציצה וזיון כשהיא מורידה בגדים לפי הצורך...

העליתי אותה והתמקמנו בסוף הסמטה.

אני לא נוהג לפרט יותר מידי.. אבל אציין שהיא היתה סבלנית ושירותית.. גוף יפה ורזה (קצת יותר מידי לטעמי..) שדיים קטנים מסיליקון חמודים..
מציצה מקונדמת לא רעה.. נותנת ללטף ולשחק (רק בלי אצבעות..) זין יפה ובינוני..
קבלה בחדירה ולא עשתה משחקי שפשופים או בין הרגליים..
קצת התלוננה על זמן החדירה ושאלה אם אני גומר... אבל גם ככה עמדתי לגמור בתרועה גדולה... חיוך

בסה"כ נתנה שירות לא רע עם תמורה לאגרה מוחא כפייה

שווה לנסות אותה בחולון...
לגבי אירוח שלה בדירה אני לא יודע.. אולי אהיה אצלה עוד פעם פעמיים לפני שאחליט..

תמשיכו להנות ולזיין... והכי חשוב לדווח!
ובזמן זה.. כדאי להודות לכל חברי הפורום העוסקים במלאכת קודש זו בנאמנות ובאדיקות רבה.. יישר כוח!!!

נפתלי

אין כמו תחת עסיסי!!!

2
היום סוף סוף פגשתי את שירן הקוקס
מ א.ת חולון ומה אני אגיד לכם
אני בעסק הזה יותר מעשור ושירות כמו שלה אני זוכר רק מהימים ההם
אז כהה ביקשתי פרטים ואיך שהיא ענתה כבר ידעתי שמשהו טוב הולך לקרות

בגלל שהייתי אחרון סגרנו 300 כולל גמירה שלה
התחלנו עם אוראלי הדדי מוצצת עמוק +++ עם כובעון
עברנו למיסיונר 10 דקות בלי שום תלונה
לבסוף עברנו לאוראלי הדדית היא גמרה ראשונה ברטט לא עברה שניה וגם אני שיגרתי את הרקטה
בסוף ביקשתי את הפון נתנה עם חיוך אמרה שגם מקבלת בבית את זה אני הבדוק שבוע הבא
הלוואי וכולם היו נותנים חצי מהשרות שלה
25 דקות של פינוק אמיתי ששווה כל שקל
אלוהים יצר לנו הרבה דברים

אז צריך להתחיל לטעום דבר דבר

9
דיווח חי מהשטח...
לפני כעשר דקות דגמתי את העלמה הצעירה למרות שהיו שמה עוד שניים את שאנל הסקסית ועוד אחת שלא זיהיתי...דילמה קטלנית!!!!! אז ככה היא נקייה סקסית מטריפה סבלנית וסובלנית ברמות גבוהות גרון עמוק אוראלי טוב דמיינתי איך זה בלי קונדום פשוט חלום!!!!!
עברנו למיסיונרית ולפני הגמירה היא מצצה אותו וואיייי הרגשה ...והכל ב100.
שווה כל גרוש....
dark_child

10
לפני מספר ימים אחרי אין סוף של חיפושים אחריה כי נמחק לי המספר שלה תפסתי אותה בקיוסק של חולון אני מתכוון לשירן הקוקס
טוב איין מה להגיד נתתי דיווח אליה מיוזר אחר בעבר ואני חוזר אליו השירות לא השתנה אותו הגוף והפנים היפות גרון עמוק עמוק סבלנות בקיצור אין אליה סיפרה שעוזבת את הכביש ועובר לבית מחכה ליראות מה יש לה להציע אז אני אדגום ואדווח בימים הקרובים
בוחר בכולם
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”