כ מדריך לפעם הראשונה במועדון חשפנות - סקס אדיר

מדריך לפעם הראשונה במועדון חשפנות

1
אני אנסה במדריך הזה לתת כמה שיותר טיפים שהפעם הראשונה תהיה כמה שיותר מהנה.
אז החלטת לבקר בפעם הראשונה במועדון חשפנות. בין אם זה במסיבת רווקים או סתם בשביל לנסות.
למועדוני החשפנות יש שני מצבים, בין השעות 17:00 עד אזור 22:00 ומשעה 23:00 ועד לשעות הבוקר המוקדמות.
בין השעות 17:00 עד 22:00 בדרך כלל יהיו פחות חשפניות, הקהל יהיה קהל יותר מבוגר ובדרך כלל יהיה איזה דיל של משקה ראשון חינם. בשעות אלה אתה תכיר בעצם את הקבועים. אלה האנשים שכמעט כל יום במועדון והחשפניות נמצאות אצלכם כמעט כל הזמן.
אתה תשים לב לעובדה כי כשתרצה לקבל ריקוד אתה לא תבין לאן כל החשפניות נעלמות. נכון להיום כל המועדונים ישרו קו וריקוד עולה 25 שקלים, אתה לא משלם לחשפנית 25 שקלים מסיבה אחת - 20 שקל אפשר לדחוף לתחתון...ומה תעשה עם ה5 שקלים???
סתם סתם....פשוט הולכים למלצרית והיא תתן לך קופון שנראה כמו דולר, יורו או שטות אחרת.
ריקוד בדרך כלל נמשך זמן של 3-4 דקות, ובמהלך הריקוד יתכן ותתקל בהצעה לעבור לחדר פרטי בסכומים שמתחילים ב300 שקל ועולים למעלה. שים לב לשאול בדיוק מה מצפה לך בחדר כדי שלא תהיה לך הפתעה אחרי שהעברת את הכסף לחשפנית
אתה תחשף לריקודים על הבמה, כל מועדון ותדירות הריקודים שלו.
בין השעות 23:00 והלאה אתה תראה קהל יותר מסיבתי, מסיבות הרווקים וסתם חבורות שבאו לעשות שמח. פה החשפניות פחות יתקעו על אנשים ספציפים וכמות החשפניות תהיה גדולה יותר. בשעות אלה אין משקה ראשון חינם אלא רק עלות כניסה וגם כאן ריקוד עולה 25 שקלים וחדר פרטי 300 ומעלה.
עוד כמה טיפים לסיום:
מומלץ לקחת בגד ארוך למועדון כי רוב המועדונים פשוט מקפיאים עם המזגן.
אל תשכח להשאיר כסף לחניון...חלק מהמועדונים נמצאים ליד חניונים יקרים מאוד.
אם בא לך ריקוד מחשפניות שים לב איך היא רוקדת על מישהו אחר...לפעמים חבל על 25 שקל כדי לקבל ריקוד גרוע.
שים לב לחשפניות המבוקשות, סביר להניח שגם אתה תהנה מהריקוד שלהן.

והכי חשוב תהנה

מקווה שעזרתי, מקווה שהמשך השרשור יהיה של אנשים עם מומחיות גדולה משלי.

במבי

6
חחחחח אני נפלתי ככה, נכנסתי עם חשפנית לחדר שהאיתי פעם ראשונה במועדון חשבתי יהיה סקס אבל היה רק עבודת יד ומיזמוזים אבל גם זה היה מאוד נחמד, מבחינתי זה אפילו עדיף על סתם סקס של חמש דקות כי פה לפכות היא נתנה לי 2 מיספרים ביד :)

7
[QUOTE=איצטגנין]
מה אתה מקבל תמורת ה- 300 (או יותר...) שקלים בחדר הפרטי?

אני פחות או יותר יודע, אבל לא מביקור במקום, לכן עדיף שמי שהיה - יכתוב.

[/QUOTE]

איצטגנין ידידי,

החדרים במועדוני החשפנות, מבוססים על הרעיון שבשלב מסוים החרמנות נוזלת לך מהאוזניים ואתה מוכן לשלם המון, אבל המון, כסף וללא שום פרופורציה לשירות אותו אתה עתיד לקבל בעוד מס' דקות, וכל זה בכדי לזכות לראות בחורה בעירום מלא ומקרוב, סוף סוף ולהשפריץ מעבודת יד משובחת ככל שתהיה, בחדר פרטי.
לכן המחיר הוא לפחות (דגש על לפחות) 300 ש"ח, והשירות הוא הרבה פחות ממה שתקבל אצל מעסה ב-200ש"ח מחוץ למועדון.
למען ההגינות, הייתי פעמים, בשני מקרים שונים, עם בנות בחדר פרטי. יש נגיעות, יש חירמונים, הייתה אפילו מציצה מקונדמת והייתה עבודת יד.
הכל נעשה על כורסה ולא על מיטה תוך פחות מעשר דקות (יש עוד הרבה לקוחות במועדון).
רישיון העסק של המועדון, מאפשר ****ריקוד**** בחדר פרטי ולא יותר. כל השאר מתבצע, כביכול..... , ללא ידיעת הבעלים.
לכן הן נזהרות, שלא לקיים יחסי מין מלאים בחדרים. אף על פי שאני יודע שגם זה קורה, אולם בסכומים מאוד גבוהים.
אחרי שפרקת את מטענך לתוך המגבון והשפיות חוזרת אל בין האוזניים, אתה מתחיל להתפקח ולהבין, איזה זן דפוק אנחנו הגברים
וכמה קל לעשות עלינו קופה ובעבור מה.
חשוב לקחת בחשבון, שהבילוי בחדר הפרטי בד"כ הגיע אחרי כך וכך ריקודים ( לאפ דנס ) והופעות על הבמה, כבר שתית משהוא וכבר השארת כמה זוזים בקופת המועדון. כך שבילוי כזה עולה כמה מאות שקלים. בסכום הזה יכולתה לזיין מישהי איכותית וליהנות הרבה יותר.
יחד עם זאת, חשוב לציין שזו חוויה מסוג אחר שלפעמים גם אותה נחמד לעבור.
פין חס - מזיין ולא חס

10
האמת שבארץ לא הייתי אף פעם במועדון כזה
וזה מצחיק אבל אני מפחד להתמכר

בתור בוגר פיפשואים ומאסגים
אני מעדיף את החוויה הזו על פני סקס יקר ומועדונים

מצד שני נראה לי מחרמן ביותר
להיכנס לחדר אחרי שראיתי את הסחורה היטב רוקדת
ועכשיו היא רק שלי

נראה לי נזק מינימלי במועדון כזה כולל כניסה וחדר פרטי זה 500 ש״ח

אבל לפעמים נחמד אולי לשלם פרמיה כזו