כ קמילה תאיד בת ימי - סקס אדיר

קמילה תאיד בת ימי

1
קמילה סוסה גבוהה גיל מוערך כ21
חזה מלא בטן בולטת במקצת שיער שחור עיניים חומות כהות
עור לבן תחת מחרמן . מקבלת בדירה ישנה וחלודה באיזור הישן של בת ים מי שמכיר רחוב הזית .
המחיר 400 זוזים תבין ותקילין .
בתפריט אין gfe ללא נשיקות בכלל .
אבל מציצה חשופה מושקעת כולל גרון עמוק עמוק ללא תלונות מצצה כעשרים דקות בלי הפסקה עד שקיבלה את המטח הראשון עמוק בגרון .המשיכה למצוץ עם המטען בפה עוד כשתי דקות וחלבה את חבריקו יופי .Star
לאחר מנוחה מציצה נוספת חליפה ודוגי נמרץ עד למטח השני .
סהכ חוויה נחמדה כחד פעמית .
קמילה הגיע אלינו. מאזרביג'אן ישירות
חצי אוקראינית .
מדברת רק רוסית וכמה מילים שבורות באנגלית .
נחמדה באה לעבוד ,ויודעת את העבודה !.
תזיינו ותהנו ,
חג שמייח לכל חברי הפורום .קריצה

קמילה תאיד בת ימי

2

אלכסנדר, תודה על הדיווח.

היא באמת נראית סוסה שחבל על הזמן. לא לטעמי - אני איש של חזה קטן, אבל וואלה, שמח שנהנית.חיוך
לגבי התאגיד - אני יודע שבד"כ התאגיד בוחר בדירות משופצות, מרוצפות עם מקלחת ושירותים תקינים. זה דבר שיכול קצת לבאס - לדוגמה, אם אתה זוכר את מקרה המגבות הכתומות והמתפוררות של ליזה (21) מהטיילת...
אתה יכול לתת על זה יותר פירוט למען שאר החברים בפורום?

בברכת חג שמח,
השמןClown
הכל ברוח טובה :)

קמילה תאיד בת ימי

3
טוב, אז גם אני ביקרתי אצלה לפני כשבוע, טרם הזדמן לי לשבת לכתוב את הדיווח..
היו לי כשעה וחצי פנויה של חלון הזדמנויות והיה לי רכב- אמרתי הגיע הזמן לנסות את מרינה XXL המשובחת, אולם השעות בהן רציתי להגיע היו מוקדמות והטלפון של הפקידה אפילו לא היה פתוח Ouch

בלית ברירה, פונים אל התחליף גדול החזה הבת ימי- קמילה.
נתחיל מתיאור המראה: הבחורה גדולה, אולי 1.85, עם חזה לא גדול (חזיית פוש אפ שעושה את העבודה), בטן טיפה, ופנים קצת גסות... הרחמנות עושה את שלה וממחסור בזמן אמרתי ניכנס, מקסימום השירות יהיה טוב וגם ככה אין כבר ברירה..

התחלנו במקלחת משותפת, קצת מוזר.. לא מתנהגת כמישהי ותיקה בתחום.. היה די חמוד
ממשיכים במיטה במזמוזים. נשיקות צרפתיות ללא התנגדות מצידה. ירדה לי טיפה ואז אני ירדתי לה. בהתחלה אין תגובה בכלל ואז התנשפויות קלות ורטיבות קלה. בסוף לא החזקתי הרבה (אני אף פעם לא מחזיק הרבה בגמירה הראשונה) וגמרתי לה על החזה. היא עושה קטע כזה של להגן על הנים כדי שלא יפגע לה שם...Ouch

הלכה ניקתה את עצמה וניקתה אותי וישר המשיכה למציצה של שמוליק. מציצה בסדר, מאלה שאחת עם היד על הבסיס ומכניסה לפה רק אחרי הכיפה, לא גרון עמוק או משו מיוחד. אני חושב שאם לא הייתי מפסיק אותה ומתקדם לחדירה, היא מבחינתה הייתה ממשיכה למצוץ כל יתר המפגש. בסוף, כאמור, ביקשתי גומי והתחלנו בזיון. החלפנו כמה תנוחות ביוזמתי, הכי אהבתי בדוגי בזמן שביד אחת אני משחק לה בדגדגן- נראה שזה מאוד חרמן אותה והיא הגיבה לזה טוב.
בכל יתר התנוחות היה לה טיפה קשה עם הגודל, אבל לא התלוננה (ראו את זה בפנים שלה).
ייאמר לזכותה/רעתה (כל אחד יפרש את זה כרצונו), שהיא לא מזייפת או עושה קולות הנאה מיותרים.. מצד שני הסקס הופך להיות טיפה משימתי ללא קונטרות ראויות או איזה סקס אפיל מצידה..
בסוף גמרתי, שוב עליה, שוב התגוננות עם הידיים על הפנים צחוק

מקלחת, טיפה שיחה (דובר רוסית רעועה אבל זה עזר), והביתה.

לסיכום: פעם ראשונה שלי בתאגיד הבת ימי, פעם ראשונה שלי שאני משלם 400 ש"ח. יש יתרונות וחסרונות אבל בגדול לא יודע עד כמה שווה 400 ש"ח... מתישהו מקווה לנסות את מרינה XXL.. עד אז נשמור ת'כסף

קמילה תאיד בת ימי

5
המפצח היקר,
לאחר ישיבה נפלה החלטה:
עם הראשון אלכסנדר לא בא לה להתנשק אבל בא לה לתת לו מציצת גרון עמוק ולקבל שפריץ לגרון
עם השני בטמן בא לה להתנשק אבל רק למצוץ את הכיפה ולגונן על עצמה בזמן קבלת מטח הכבוד
מקווים שההחלטה לשביעות רצונך..
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”