כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 25 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

241
ולשאר החברים כאן ובעיקר לקריסטל, קרומבה ובום בום.
תודה רבה על הפירגון, החיזוקים, על כך שעמדתם בצד שלי וידעתם שלא הייתה
לי מטרה לפגוע כאן באף אחד.
תודה, זה לא מובן מאליו.

מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים... קריצה

242
ולסיום הסאגה:
סגן, אין בידי את המידע שאתה מבקש.
התאור המקורי של הגברת הוא כל מה שנשמר בזכרוני.

"בלונדינית צעירה וחטובה בכיכר הגדולה של תובל ממומקת על ספסל ליד השאוורמה. 100 שח מ+ז. כמעט ולא התפשטה. הזיון התחיל בעמידה מחוץ לרכב אבל בגלל תנועת מכוניות עברנו לספסל האחורי. כוס חלק וצר שדיים קטנים מאוד ומוצקים. משתפת פעולה אבל ממש לא מעבר למינימום."

243
אתמול ב חצות סיבוב בהר ציון שממה מוחלטת בכיוון חזרה אחרי הצומת של המאפיה קצת אחרי הסופר עמדה בחורה 100 מ+ז הכל עים גומי נראת יחסית טוב כבת 30 קומפקטית אבל הייתי השלישי בתור שלא העלה אותה כנראה כולם רוצים מציצה בלי גומי..

245
יום חמישי בסביבות השעה 23 אחרי אכזבה בבאר שבע (ראו בפוסט אחר באשכול העוסק בעיר בדרומית) מגיע לתמ"י ושם ברחוב השרון ליד החדרים פוגש בחורה קצת מלאה עם שמלה אדומה. קצרה, בחורה נאה ביותר ומבקשת 120 על מ+ז וכן תוספת 30 ₪ על חדר

התפשרנו על 150 ₪ כדי לחגוג ברכב...
נסענו לחניון חשוך באיזור ואני חייב לומר לכם שנהניתי ביותר. היא לא חשפה יותר מדאי אבל גם לא ביקשתי. היא נעימה מאוד ושירותית להפליא.
ניסתה קצת להתחכם בנושא הזיון אבל בסוף התרצתה ועשתה ביצוע מ ו ש ל ם.
לא שאלתי אותה איך קוראים לה, אבל יש לה אוטו ניסאן שחור שראיתי שנכנסה אליו אחר כך

246
סיבוב קצר בא.ת חולון - איך שנכנסים מהכביש המהיר יש מצד ימין רוסיה מבוגרת עם מחשוף וציצי ענק! מי מכיר או דגם ?
עוד אחת ליד השופרסל עומדת בתחנת אוטובוס בלונדינית קצת מלאה נראית ערסית עם סיליקון גדול ומכנסון קצר..
ולסיום בחניון של סלקים שם איפה שבדכ יש קוקס יש שם 3 צעירות שאחת מהן מ-ט-ו-ר-פ-ת !! מפאת חוסר זמן לא היה לי זמן לעצור ולקשקש ולחקור מי זאת אבל להערכתי זה טו גוד טו בי טרו..
אם מישהו הסתובב שם הערב נא לאשש חח

248
הרוסייה הזקנה עם מחשוף וציצי ענק - לאוהבי הז'אנר. ראיתי אותה כמה פעמים, לא הסגנון שלי.
הבלונדינית ליד שופרסל - לא מכיר, לא ראיתי אותה מעולם.
הצעירות ליד סלקום הן קוקס. גם זו שהיא מ-ט-ו-ר-פ-ת ....
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

249
לפני יום כיפור, שוב סיבוב בכיכר המרכזית של הבורסה סביב חצות. בחורילה (בחורה גורילה) מגודלת, שיער שחור חלק, עור בהיר,חלצה ציצי גדול, מציצה מהירה נכנסת לתנוחה מסיונרית במושב הקידמי אבל לא מתפשטת. כמה שלא ניסיתי אין חדירה והגברת מחזיקה את השמוק ביד. לא מוכנה להסתובב לדוגי (אין מקום). באסה.
חזרתי למושב הנהג, היא חזרה למציצה בתוספת שיפשוף נמרץ עד לגמירה.
ממש לא ממליץ.
עלות 100 ש"ח

DAN

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”