כ מיטל - פלא עולם שמיני - דף 9 - סקס אדיר

מיטל - פלא עולם שמיני

81
שלום חברים ,
אז לכל מי שהתווכח לגבי גודל החזה של מיטל ,אז הרי לגם תמונה של החזיה שלה שמיטל בעצמה אישרה לעלות
כפי שעיינכם רואות זו מידה שלא כל יום רואים , זה לא מידה D ולא DD ולא E ולא F , מידה G65
G כמו Gadol !!!
ובכן , כאחד שמבין, יש למיטל חזה נדיר ביופיו וגדולו !!
גדול מאוד יפה ונעים , אחד המושלמים שראיתי מימיי והכל בפרופורציות מושלמות עם הגוף הסקסי שלה !!!
ואם זה עדיין משנה , אז יש לה גם יש שירות טוב נעים ואיכותי.
רק תשמרו עלייה כי היא פרח בר !!!

החזיה של מיטל - מידה 65G

מיטל - פלא עולם שמיני

82
לפעמים אנשים פה בפורום יורים לכולנו ברגל.

התקשרתי למיטל כדי לקבוע קוויקי והיא אמרה לי שהיא רוצה לרדת מזה כי אנשים מופיעים בלי לקבוע היות וחושבים שקוויקי אומר להופיע לבחורה בדלת מתי שבא להם.

תנסו לכבד את הבחורה ולא להגיע בלי לקבוע כי אחר כך זה דופק את כולנו. מבחינתי מפגש "מהיר" אידיאלי לפעמים וזה שהיא שוקלת לרדת מהעניין בגלל חברי פורום לא מנומסים זה ממש גרוע.

מיטל - פלא עולם שמיני

83
שלום לכולם.
הייתי אצל מיטל אתמול, בסביבות 18:00 בערב.
הדירה שלה נמצאת במבנה תעשייתי, מה שיכול להיות לא כ"כ דיסקרטי במהלך היום, אבל בשעה שהגעתי לא ניתקלתי באף אדם.
בכל אופן, הדבר היחיד שקצת שיגע אותי זה שהטלפון שלה לא טוב, או שאין קליטה במקום שלה כי לקח לי כמה דקות ארוכות להבין איפה היא.
ואז הגעתי לדירה.
תיראו חברים, על טעם וריח לא אתווכח.
לפי דעתי היא ניראית סוף הדרך. גוף שזוףשחום, היא תמנייה לפי מה שהתרשמתי, גוף טוב, לא רזה מידי ובטח לא מלאה, חזה משגע ומלא - אני מאוד מאוד אהבתי את איך שהיא ניראית. ואותי מאוד מסקרן איך היא בסקס ואני מוכן לשלם על זה. ולא מעט.
אני מניח שהיא קוראת פה אז...לא כ"כ הבנתי מה הרעיון של הפיאה, אני מניח שזה עניין של דיסקרטיות אבל זה מיותר.
העיסוי:
נכון, לא מדובר במעסה מקצועית, אבל בנינו, מי בא לעיסוי "מקצועי"? מלטפת, מחרמנת בעיקר עם הציפורניים, יודעת לגעת וללטף, מידי פעם עולה עלייך לבאדי, לכל הספקנים: היא הייתה עירומה לגמרי.
בעד 100 שקלים נוספים, היא מצצה לי עם קונדום ולפני גמירה הוצאתי אותו כי אני אוהב לשחרר לאוויר :)

בשורה התחתונה: אני ממליץ, מאוד. ובטח ובטח שאחזור.
ואי אפשר שלא לדבר על זה: בשיחה בנינו עלה עניין של ה"צלם", לפי מה שמיטל סיפרה לי היא הייתה מאוד הגונה עם הטמבל הזה שחשב שהוא חכם. אני מכיר את התחום כבר 18 שנה ובחורה אחרת מזמן הייתה שולחת לו איזה 3-4 חבר'ה שפשוט יזיינו אותו מכות. כי פשוט מגיע לו.
תהיו בני אדם, תתנהגו כמו בני אדם.

גבר חתימה טובה. :)

מיטל - פלא עולם שמיני

84
הייתי אצל הבחורה לפני שבועיים בערך. האמת שהיא נחמדה וזה הכל. יש על מה לדבר איתה, היא לא טיפשה. היא כוסית על עם חזה יפה וגדול אבל בהחלט לא ענק ואין מה להשוות אותו לסמדר או משהו כזה. הבעיה היחידה היא שמשהו חסר אצלה, היא עושה דברים בלי רגש אלא מכני מאוד וזה מפריע.

מיטל - פלא עולם שמיני

85
אז גם אני ביקרתי את מיטל. הדעות בפורום חלוקות ואין ספק שזה עיניין של טעם. אני דווקא אהבתי, אבל לא נראה לי שאני אחזור כי קצת יקר לטעמי 250 לבודי (נראה לי שכבר אין את האופציה הקצרה ב-150). אין ויכוח שהיא נחמדה, שירותית ושיש לה חזה גדול וכיפי ברמה אחרת (גמירה על החזה ללא תוספת תשלום). מבחינת פנים לי היא קצת הזכירה את שני כהן מ"ארץ נהדרת". הבטן שטוחה, התחת לא גדול, אבל גם לא מושלם. לי טיפה הפריע שהיא לא ממש מגולחת למטה (לא שעירה מדי, אבל העסק שם לא מסודר). היא די זרמה עם הבקשות שלי, נתנה לי לעשות לה ביד ואפילו גמרה. היא קצת הססנית, כי לטענתה אחד הלקוחות הראשונים דחף לה אצבע באגרסיביות ופצע אותה שם ורק לאחרונה היא התאוששה מזה. סיפרה לי על זה חברנו פה שצילם אותה ושהיא הצליחה להגיע אליו לפייסבוק כדי שיפסיק להעביר את הסרטון. היא גם אמרה שעזרו לה חבר'ה מהפורום להגיע אליו (אז תחליטו אתם אם יש פה יחצ"נים/בעלי אינטרסים). חוץ מזה היא מקבלת בני 30 פלוס כי היא מעדיפה נשואים וכאלה שלא יעשו שטויות ויש להם מה להפסיד. לגבי הדיסקרטיות, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות. הקומה ממש ריקה וזה לא כזה מובן שמי שנכנס לבניין מגיע אליה. תהנו.

מיטל - פלא עולם שמיני

88
שלום לכולכם

טוב אתחיל בזה שהגזמתם , הגזמתם לחיוב, והגזמתם לשלילה....

בעיקר אתה דארק, שהתייחסת אליה כאל חזה שחייבים לראות הוא ענק וכו"

לא מיניה ולא מקצתיה. ואפילו לא רמז ...

גם ההגזמה השלילית, כאילו היא אינה יודעת לפנק עם מסג' אינה נכונה כלל ועיקר , היא יודעת לפנק

אולי לא ברמות הגבוהות, אבל בהחלט מספקת את הסחורה...

גיטרה?? אה בקושי ...

אתחיל מההתחלה ברשותכם.

כאשר אומרים "חזה ענק" / גדול מאוד , יש לתת כבוד למילים, למהות, חזה ענק, פירושו חזה ענק בגודל 7

לפחות, פחות מזה זה גדול / גדול מאוד...

כמובן שיש לתת כבוד מיוחד לסמדר.

חזה גדול / חזה גדול - יהיו בר התמניה או בר עם השיניים הבעייתיות,,,או ליובל !

אבל לקרוא לענק חזה בינוני / גדול .?

זה חילול הקודש!

על סקאלת הציצים והגוף יש מקום החל מ אנקי (הגרמניה הולנדית) , המשך במילנה ומיוסיס , וכלה בקרלה השמנה...

בארץ יש מכול וכול...

כאשר מתכוונים לחזה גדול מאוד בגוף נשי ולא שמן, ו"גיטרה", מתכוונים אולי למלכה "יובל" ,

יובל היא אחת כזו, עם גוף נשי, גיטרה, חזה גדול מוצק כבד , עור רך ונעים.

(מובן שיש בחורות עם חזה גדול הרבה יותר משל יובל , אבל הן מלאות יותר..)

מכיון שיובל אינה איתנו, היא מהווה מגדלור ודמות מופת "אידיאל טייפ, ל"גיטרה" לחזה גדול מאוד

לנשיות , לגוף רך ונעים.

כאשר פורסם הפוסט, עם הסופרלטיבים , וגם הנקודות השליליות, ידעתי שהאמת היא באמצע...

ידעתי שלא כדאי לצפות לאישה עם חזה ענק, (בייחוד אם היא רזה) ולא לאישה עם גוף כשל גיטרה כשל יובל

אחרת אתאכזב...

ידעתי שלא כדאי גם לצפות לאישה כמו אנקי / מילנה ....

לפני שנה בדיוק, הייתי בת"א, אצל מסז'סטית ישראלית פרטית, שהמסז' שלה היה נעים וטוב ,

אבל הקול שלה גרם לי לחשוב על אישה רזה / בינונית - עם חזה גדול מאוד... וכמובן שהאכזבתי

האישה הייהת שמנה למדי , עם חזה גדול , ומסז' טוב...

אז צריך להזהר .. ולא להתלהב..

עד פה הקדמה...

כאשר הגעתי ל"פלא השמיני" קצת חששתי, בעיקר מפרטיות, האיזור שורץ באנשים , ומי יודע אם אפגוש אנשים שאני מכיר...

בטלפון מיטל לא נשמעת מבטיחה במיוחד, קול מבוגר, סמכותי מדי , השתדלתי לא לשאול שאלות מיותרות,

הופנתי לאיזור הבורסה לרחוב די מרכזי.. טלפון נוסף (מחייבת טלפון מזוהה) והיא כיונה אותי לדירה.

הדירה מזכירה דירת לופט במנהטן (רק שהנוף שונה), דירה נקיה מבריקה, ממוזגת, עם גרם מדרגות..

התקלחתי, (אהבתי את ראש הטוש איזה זרם הוא מפנק..) וידאת שהיא כמובן מאפשרת לגמור פעמיים..

שכבתי על מיטת הטיפולים שהייתה צרה מלהכיל את גופי הגדול מיטל התפשטה,

וחשפה גוף חום , החזה שנראה מבטיח בביגוד, התגלה ללא חזיה.

לא נפלתי, לא ממש התלהבתי , ראיתי גדולים ממנו בהרבה, ראיתי מוצקים ממנו וכבדים ממנו. (גם במשקל רזה)

מיטל היא יפה -לא שמתי לב לפאה נראה לי שיער טבעי .

(חולה על האף שלה לא יודע איך הוא נקרא אבל הוא שבור כזה) , גובה כ 160, תחת קטן, ומשקל פחות מ50 קילו.

כששכבה קצת לצידי חששתי שאני אמעך אותה, החזקת לה את הגב עם כף היד מרוב שהיא קטנה ורזה...

מיטל התחילה בפינוק על הכלי ואחרי גמירה (חבל שחסמה את הכלי אחרת הייתי משפריץ שם....) ניקתה את הכלי

ופינקה אותי במסז' על הגב ,

המסז' היה נעים מאוד , לא הכי מקצועי , אבל בהחלט סביר מאוד, היא לא דחקה בי, אחרי כרבע שעה התהפכתי והיא המשיכה

לפנק את הגוף ואחר כך הגיע לחלק של הפינוק הנוסף עד לגמירה נוספת..

לאחר הפינוק, והיציאה הגיע הקטע שחששתי ממנו, פגשתי שכן, באיזור , למזלי הוא לא חבש משקפיים..

לסיכום ,

מדובר על בחורה יפה, צעירה , שחומה חלקה ונקיה , הדירה ממוקמת באיזור מרכזי, הדירה נקיה וממוזגת, הטוש מצויין, הפינוק סביר בהחלט

לבחורה אין חזה ענק , ולא מתקרב לחזה כזה , אולי בינוני + (לא לחלום על יובל או על אנקי).

המסז' שלה סביר בהחלט,

בבקשה לא להגזים ולכתוב :"פלא שמיני", היא טובה, אבל רחוקה מלהיות "פלא שמיני" ,

ההגזמות רק מקלקלות.

מיטל - פלא עולם שמיני

90
Tuvcgbe - תסלח לי אבל כבר הצטברו פה מספיק הודעות בכדי שאני אוכל לומר שחוץ מאחד כולם שיבחו את החזה הגדול מאד! של מיטל. אפילו מישהו העלה תמונה של החזייה מידה גי.
לגבי הגוף יש לה גיטרה מדהימה. סמדר ושרי כבודם במקומם מונח אבל גוף גיטרה אין להן כי הן מלאות מאד ופה מיטל מנצחת בגדול.

הסיבה שכתבתי פלא שמיני היא פשוטה - מהנסיון שלי בתחום לא ראיתי בחורה רזה עם גוף גיטרה כמו של מיטל שיש לה חזה כזה מכובד ביחס לגוף ובנוסף גם יחסית עומד עם פטמות עומדות ויפות.

אני באמת בדרך כלל לא מתעקש להביע את עמדתי לגבי מראה של בחורה אבל פה זה עקרוני כי אני יודע שמבחינת מבנה גוף ביחס לחזה ומראה החזה יש פה משהו מיוחד.

אז תרשה לי לחלוק עליך :) ושיהיה חג שמח

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”