כ דירה חדשה באולגה - דף 2 - סקס אדיר

דירה חדשה באולגה

17
סימן קריאהאני גם ביקרתי במקום בפעם הראשונה. נכנסתי עם יסמין ורנה ביחד, די תקתקו אותי אבל בניגוד למה שהרבה קורה לי, גמרתי מהר וללא קושי. ליסמין יש גוף יפה, גבוהה, חלקה ועם חזה גדול, פנים בינוניות לטעמי. על רנה אין לי מה להוסיף מעבר להתרשמות השלילית שהיא לבושה, אך יש לך חזה יפה והיא יודעת להתייחס ולגרות.

אתייחס למקום, נכנסתי לשרותים, הריצפה מלאה במים כך שהסתפקתי רק בלהשתין. החדר קטן, עם מאוורכועס, מיטה לא נקיה והייתי צריך לבקש שישימו מגבת. לא הכי תברואתי בעולם בלשון המעטה.
בס"ה יש שם 3 ערביות, והמקום נראה די עלובסימן קריאה
המחיר לאחת 200 ולשתים 300, רנה מוכנה לאנאלי בתוספת 100

דירה חדשה באולגה

19
שלום לכל החברים הדרומיים ( יחסית אליי).
נזדמן לי להיות בדירה המדוברת ברחוב תרנ"א..
לאחר תיאום סביר... מגיע למקום - נראה כמו סטודיו / אולפן הקלטות שעבר הסבה..
ירידה חדה במדרגות ולחדר עבודה שנראה כמו חדר הלבשה.
המאדם של המקום מכניסה אליי בחורה בלונדינית, קצת בטון, חזה גדול וזקוף - עונה לשם שרון ( אם אני זוער נכון).
מה אגיד לכם - שומר נפשו ירחק.
מתפשטת , ישר שמה גומי ומורחת ג'ל על הכוס שלה, מוצצת גרוע.
כשסיימה למצוץ ניסיתי לגעת לה בחזה - ואז היא אמרה לי - "אני לא עושה מזמוזים, רק שירותי מין" - לך תבין!!!
מפה לשם .. אחרי 12 דקות אולי כבר גמרתי.
כאשר המאדאם הוציאה אותי החוצה סיננתי לה שהיה ממש גרוע... ענתה שבפעם הבאה היא תזכור ותדאג לי.
אההההה... הייתה גם הצעה לאורגיה עם שתיים - אבל מזל שלא לקחתי - לפי החבראפולו חסכתי בדיעבד 100 ש"ח.
סיכומים:
מיקום - מיטה נוחה , לגבי הדיסקרטיות , מכיוון שאני לא תושב האזור אז לא ממש היה לי אכפת.
שירות - גרוע.
מראה - בינוני.
גוף - נחמד, למעט החזה שהיה יפה וזקוף.
מחיר - 200 ש"ח.
האם אחזור - לא נראה , גם מבחינת המרחק ( מבחינתי לפחות) וגם בגלל התקתוק והשירות שלא ניתן.
חג שמח חברים.

מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”