ביקרתי את הגברת.
הבחורה נאה, התיאור "סוסה" שניתן לה - הוא על מימדיה הגדולים אני מניח (גבוהה יחסית).
בסה"כ נראית סבבה, אף קצת גדול, שיער שחור חלק אבל לא מטופל כמו שצריך, לא יודע איך להסביר את זה - שיער סבתא?
חזה קטן/בינוני עם עטרה גדולה. לא התקלחה לפני ולא אחרי - למרות שלזכותה יאמר שהייתי ראשון בבוקר.
המינוס הגדול אלא אם מישהו אוהב את זה - שקשה מאוד לתקשר איתה. אנגלית צולעת ביותר.
חוץ מזה, מרגישים שאין לה נסיון וצריך להסביר לה כל דבר - קצת ביאס אותי.
התחילה במציצה חשופה עם שיניים - ולך תסביר לה איך לעשות בלי. לא יודעת לשלב את היד - ושוב לך תסביר. זה עוד איכשהו הצלחתי.
המשיכה לרימינג מהסרטים. מה שאפשר לזקוף לטובתה - שהיא לא מפסיקה עד שלא עוצרים אותה. היא באמת מנסה לרצות אותך.
בשלב מסויים ביקשתי שתתהפך, הריח למטה (שלה) לא היה להיט אז לא דאגתי לה גם, עדיף לבקש ממנה שתתקלח גם לדעתי.
פיניש ראשון עליה ונמוחה של כמה דקות.
המשיך לאנאלי לבקשתי. פה היה קטע מוזר, היא לא הציעה קונדום אלא אני בקשתי..
כמה דקות של דוגי, הורדתי את הכיסוי והיא המשיכה לשאיבה עד לגמירה המיוחלת. היא לא ידעה להמשיך עד הטיפה האחרונה מה ששוב קצת ביאס. מקלחת והביתה.
קמילה תאיד בת ימי
12השבוע ביקרתי את הגברת, אז לידיעתכם היא שינתה מיקום לדירה באיזור הורדים, לצערי התאכזבתי קשות. המראה אמנם בחורה גדולה אך נראית לא רע כלל גבוהה קצת מלאה וחזה קטן וחצוף, ההתחלה הייתה מבטיחה ולאחר המקלחת היא חיכתה לי במיטה ומיד החלמה במלאכת השאיבה החשופה והייתה די עמוקה ורטובה, לאחר מספר דקות הרימה את הראש ושאלה עם בא לי להתנשק וכשהסברתי לה שכן היא הסתערה עליי ולא הפסיקה עם הנשיקות במשך כמה דקות טובות ואכן הייתה אחלה הרגשה. פה מסתיים החלק הטוב ומכאן והלאה הרגשתי נקרופיל וכל מה שהיה מרגע הזיון ולכל אורכו הייתי לבד בסיפור, הבחורה שוכבת ולא מגיבה לכלום שיננו מספר תנוחות והיא תקוע עם העניים שלה ממש קפואה וההרגשה מגעילה, פימפמתי במשך כ 20 דקות והיא לא מזיזה שריר בפנים. הצלחתי לגמור והגברת קמה ולא מציעה לנקות ו/או לשלוף את הקונדום העמוס במיצים, אני ביקשתי ממנה מגבון ושלפתי אותו. רצתי למקלחת וברחתי על נפשי. יש לציין שהתיקשורת איתה היא לרוב בשפת הסימנים היא פשוט יודעת3 מילים באנגלית וזהו. הקיצר חברים אכזבה גדולה.
קמילה תאיד בת ימי
13מה קורה חברים?
עכשיו חזרתי מהגברת קמילה.
מה שראיתי עד עכשיו שכתבו פה... לכולם יש משהו נכון. בא אני אספר לכם מה היה:
אז ככה, דבר ראשון, מדברת קצת אנגלית, אבל לא ברורה, אבל אפשר לתקשר, למי שמדבר רוסית, יכול שיהיה לו קצת יותר כיף איתה.
דבר שני, נראה לי שאפשר לעשות הכל, אם אתה שואל, יש לי הרגשה שהיא תגיד כן, שאלתי אם אפשר להתנשק, אמה כן, שאלתי אם אפשר לגמור לה בפה, אמרה כן, עד לפה הגעתי, תבינו גם למה אחר כך.
אז ככנה, אני שוכב, היא מעלי (ON TOP, יש כמה מילים שאני לא זוכר אף פעם איך כותבים אותם בעברית
)
התחלנו להתנשק בערך איזה 10 דקות, מה שקצת הפחיד אותי שהיא התקרבה יותר מידי את החור שלה לחבריקו שלי, זה היה ממש נחמד וגם ככה הייתי חרמן רצח, אבל מתישהו שמתי את היד כי פחדתי והיא תתחיל לזיין אותי בלי קונדום (לא בטוח שהייתה הכוונה שלה, אבל בחרתי להזהר בכל מקרה) שהרגשתי שאני בא לגמור, עצרתי אותה, שאלתי אותה אם אפשר לגמור בפה, אמרה שכן) אז מצצה את החבריקו איזה דקה (כבר אמרתי שהייתי ממש חרמן?
) וגמרתי לה בפה.
שאלה אותי אם אני מעשן, אמרתי כן ועישנו סיגריה בסלון.
עד לפה, אני חייב להגיד שהכל היה סבבה לגמרי.
עכשיו החלק השני שהוא פחות טוב.
חזרנו למיטה, התחילה לעשות קצת ביד, וישר קונדום, אפילו שהחבריקו לא ממש עמד, איכשהו התחיל שהיא מעלי (ON TOP) וכן כמו שחבר הקודם אמר (דוקטור חרמן) הרגשתי שכבר לא נעים, לא ממש יודעת לזוז, אחרי לא יודע איזה 5/8 דקות אמרתי לה לשכב, היינו במיסיונרית עוד איזה 5 דקות ופשוט לא היה נוח, לא יודע איך להסביר את זה, פשוט לא יכולתי לזיין אותה, אז אחרי זה אמרתי לה להתפיך, היא הייתה על 4, פימפמתי אותה עוד איזה 10 דקות וגמרתי.
מהרגע שניכנסתי לדירה עש שיצאתי עברו 30 דקות בערך (אולי קצת יותר), בגלל שבחלק השני של הפגישה היה לי ממש לא נעים כבר, הלכתי (אפילו שבטלפון אמרה לי שזה עד שעה) לפמים יש כימיה טובה עם הבחורה ואז נשארים לעוד סיגרייה או מאסג' (לא טוב, אבל משהו נחמד) אבל פשוט רציתי ללכת.
המרא שלה, קצת קשה לדעת אם אתם תאהבו אותה או לא, היא 1.70 (לא 1.85 כמו שמישהו אמר פה) לא שמנה ולא רזה, יש לה בטן, לי לא הפריע כל כך, אבל לא הייתי אומר שהיא שמנה, פנים יפות (לא כוסית, אבל יפה) המחיר לא השתנה, 400 ש"ח) וכמו שאמרתי, נשיקות: יש, גמירה בפה: יש, לא שאלתי, אבל נראה לי שאם הייתי שואל גם הייתי מזיין אותה בטחת.
אם אני צריך להביא לה ציון... 5.5/6, לא יותר.
מקווה שעזרתי לכם.
עכשיו חזרתי מהגברת קמילה.
מה שראיתי עד עכשיו שכתבו פה... לכולם יש משהו נכון. בא אני אספר לכם מה היה:
אז ככה, דבר ראשון, מדברת קצת אנגלית, אבל לא ברורה, אבל אפשר לתקשר, למי שמדבר רוסית, יכול שיהיה לו קצת יותר כיף איתה.
דבר שני, נראה לי שאפשר לעשות הכל, אם אתה שואל, יש לי הרגשה שהיא תגיד כן, שאלתי אם אפשר להתנשק, אמה כן, שאלתי אם אפשר לגמור לה בפה, אמרה כן, עד לפה הגעתי, תבינו גם למה אחר כך.
אז ככנה, אני שוכב, היא מעלי (ON TOP, יש כמה מילים שאני לא זוכר אף פעם איך כותבים אותם בעברית

התחלנו להתנשק בערך איזה 10 דקות, מה שקצת הפחיד אותי שהיא התקרבה יותר מידי את החור שלה לחבריקו שלי, זה היה ממש נחמד וגם ככה הייתי חרמן רצח, אבל מתישהו שמתי את היד כי פחדתי והיא תתחיל לזיין אותי בלי קונדום (לא בטוח שהייתה הכוונה שלה, אבל בחרתי להזהר בכל מקרה) שהרגשתי שאני בא לגמור, עצרתי אותה, שאלתי אותה אם אפשר לגמור בפה, אמרה שכן) אז מצצה את החבריקו איזה דקה (כבר אמרתי שהייתי ממש חרמן?

שאלה אותי אם אני מעשן, אמרתי כן ועישנו סיגריה בסלון.
עד לפה, אני חייב להגיד שהכל היה סבבה לגמרי.
עכשיו החלק השני שהוא פחות טוב.
חזרנו למיטה, התחילה לעשות קצת ביד, וישר קונדום, אפילו שהחבריקו לא ממש עמד, איכשהו התחיל שהיא מעלי (ON TOP) וכן כמו שחבר הקודם אמר (דוקטור חרמן) הרגשתי שכבר לא נעים, לא ממש יודעת לזוז, אחרי לא יודע איזה 5/8 דקות אמרתי לה לשכב, היינו במיסיונרית עוד איזה 5 דקות ופשוט לא היה נוח, לא יודע איך להסביר את זה, פשוט לא יכולתי לזיין אותה, אז אחרי זה אמרתי לה להתפיך, היא הייתה על 4, פימפמתי אותה עוד איזה 10 דקות וגמרתי.
מהרגע שניכנסתי לדירה עש שיצאתי עברו 30 דקות בערך (אולי קצת יותר), בגלל שבחלק השני של הפגישה היה לי ממש לא נעים כבר, הלכתי (אפילו שבטלפון אמרה לי שזה עד שעה) לפמים יש כימיה טובה עם הבחורה ואז נשארים לעוד סיגרייה או מאסג' (לא טוב, אבל משהו נחמד) אבל פשוט רציתי ללכת.
המרא שלה, קצת קשה לדעת אם אתם תאהבו אותה או לא, היא 1.70 (לא 1.85 כמו שמישהו אמר פה) לא שמנה ולא רזה, יש לה בטן, לי לא הפריע כל כך, אבל לא הייתי אומר שהיא שמנה, פנים יפות (לא כוסית, אבל יפה) המחיר לא השתנה, 400 ש"ח) וכמו שאמרתי, נשיקות: יש, גמירה בפה: יש, לא שאלתי, אבל נראה לי שאם הייתי שואל גם הייתי מזיין אותה בטחת.
אם אני צריך להביא לה ציון... 5.5/6, לא יותר.
מקווה שעזרתי לכם.