כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 61 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

605
אוקטביה פופינס החלילנית הנימפומנית מוצאת את החליל המזבר שמנגן לה בכל החורים! Tongueצחוק

אהלן חבר'ה! שמי אוינק אוינק ואני חזרזיר ורדרד ועתיק שקבור באדמה כבר 1000 שנים! מכשפה אחת החליטה לקבור אותי באדמה כי לא הסכמתי לתת לה לנגן על החליל שלי מבולבלצחוק

מה היא הייתה זקנה מגעילה בלי שיניים נראה לכם שהחליל שלי יכנס לחור כזה? Wacko

בקיצור הייתי קבור 1000 שנים מתחת לאדמה עד שיום אחד באה עלמה מקסימה ששמה לזה סוף Approve

מדובר בנימפומנית מטורפת שלא יודעת שובע ויכולה להריח זין מקילומטר! צחוק

ביום בהיר אחד יפה ושמשי להפליא אוקטביה פופינס הלכה להנאתה ביער ולפתע הריחה זין! היא התחילה לרוץ בחרמנות לכיוון שובל הריח בזמן ששיערה הברונטי התנופף ברוח צחוק

כשהיא הגיעה למקום הכוס שלה התחיל לצפצף והיא ידעה שזה המקום! היא התחילה לחפור במהירות עד שנתקלה בחליל הקשיח שלי! הממזר היה עדיין בכושר אפילו שלא ניגן על שום חור במשך 1000 שנים צחוק

20140905 223815(700)

עיניה של אוקטביה נפתחו לרווחה אבל היא גיששה בזהירות מסביב לחליל... אוקטביה פופינס היא אישה חכמה והיא ידעה שזאת יכולה להיות מלכודת צחוקקריצה

אוקטביה הריחה את החליל ומסביבו (שרון הרגה אותי, היא רחרחה כמו כלב צחוק)

אחרי שהיא רחרחה כהוגן והבינה שמצאה עצם יקרה ביותר אוקטביה התנפלה על החליל והתחילה לנגן עליו בהנאה רבה! Tongue

"WOW שלום לך יקירתי! מי את?" Tongue שאלתי את הבחורה שהוציאה צלילים כה ענוגים מהחליל שלי.

"אני אוקטביה פופינס! תשמע אני מתה על החליל שלך!" Tongue צעקה בהתלהבות אוקטביה.

"הצלת אותי! הצלת אותי מהמכשפה הרעה! סוף סוף כוסית מנגנת על החליל שלי יאההההווווו!" TongueTongueTongue צעקתי וליטפתי את שיערה הברונטי של אוקטביה החמודה.

"העונג כולו שלי! החליל שלך ליגת על! המממ נראה לי אחרי כ"כ הרבה זמן באדמה החליל שלך צריך לנגן בכמה חורים כדי לחזור לעצמו... אבל קודם בוא תיקח את הציצי שלי בפה!" אמרה אוקטביה בשמחה רבה וקירבה אליי את הציצים המתוקים שלה שאותם מצצתי במהרה בשקיקה חיוך גדול

אוקטביה סיפרה לי שהיא חלילנית מקצועית ושהיא מאוד תשמח לקחת אותי לקונצרט ולנגן שם על החליל הקסום שלי Tongue כבר דמיינתי בראש איך המנחה מכריז: "קבלו במחיאות כפיים סוערות את החלילנית אוקטביה פופינס ואת החליל הקסום שלה!" Tongueצחוק

אבל לפני הקונצרט........ אחחח אין כמו זיון בחיק הטבע! וכשיש לצידך ברונטית מטריפה כמו אוקטביה פופינס אז בכלל גרררררר Tongue

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 ושליקלקה ביסודיות את הביצים החלקות שלי. עשתה קולות פאק פאק מטריפים עם פיה השובב והמשיכה לפנק את החליל הקשיח שלי במציצת פוליש מטריפה! מוחא כפייה

הייתי בעננים אבל גם פחדתי קצת על החליל... בכל זאת אף אחת לא ניגנה עליו 1000 שנים מבולבלגברת פופינס בזהירוווווווות קריצה

איזה זהירות ואיזה נעליים! מחליל הקסם שלי החלילנית אוקטביה פופינס עברה לגופי הורדרד! במהרה היא טרפה אותי כהוגן עם שיניה החדות! דחפתי אצבע לישבנה של גברת פופינס והבטחתי לעצמי להיות גבר ולא לצעוק... לא עברו כמה שניות וצעקתי כמו בייבי אוינק שלא קיבל את המוצץ שלו... הוצאתי את האצבע מישבנה של אוקטביה ומצצתי אותה בשקיקה! חברים קיבלתי את המוצץ שלי! Tongueצחוק

אוקטביה החרמנית רצתה ירידה! היא נשכבה על גבה ופתחה את רגליה לרווחה. הכוס הורדרד שלה קרא לי ובמהרה באתי לעשות איתו אהבה Heart

חברים אוקטביה גמרה בטירוף ודפקה לי חיוך מאוזן לאוזן שטרם ראיתי כמותו! Tongue

הכל כמובן בזכות החליל הקסום שחירמן אותה כהוגן! Evil Smile

אוקטביה רצתה לקבל זין בתחת דחוף... היא נשענה על העץ (ארון) ודפקתי אותה טוב טוב בחור תחת השובב שלה עד שיצא ממנו עשן TongueTongueTongue

אוקטביה החרמנית העיפה אותי על הגב ועלתה עליי לרכיבה! זיינתי אותה כהוגן בכוס הלוהט שלה בזמן שהיא טעמה את אוזניי ואת צווארי המתוק חיוך גדול

"אוינק אוינק חיית סקס שכמותך תעיף אותי באוויר!" Tongue צעקה בחרמנות החלילנית אוקטביה.

בספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה באוויר והקפצתי אותה בחרמנות על החליל הקשיח שלי שניגן מנגינות עליזות בכוס הורדרד שלה Tongue

להפתעתנו על אחד העצים הייתה תלויה מראה ככה שיכולנו לצפות בטוסיק המקפץ והסקסי של גברת פופינס שהתעופף בהנאה כמו לחמניה טרייה מוחא כפייה

התיישבתי על גזע עץ בתולי שהיה לידינו (ספה) ואוקטביה קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית מוחא כפייה

התחת של חובבת החלילים קרץ לי אז השענתי אותה על גזע העץ (שידה) וזיינתי אותה במרץ בישבנה הלוהט! Tongue

חבריו הנאמנים (ביצים) של החליל געשו בטירוף אז הגיע הזמן לשחרר את נוזל החליל שהצטבר שם 1000 שנים קריצה

אוקטביה נשכבה עליי ב 69 ומצצה לי את הזין בשקיקה בזמן שאכלתי את ישבנה! חיוך גדול

במהרה גמרתי בטירוף בפיה החם, ואחרי שהיא חייכה לעברי בשובבות היא אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק עם חליל!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה TongueStarמוחא כפייה

אחרי הזיון הסוער החלטנו לנוח קצת ויצאנו לטיול ביער TongueTongueTongue

תוך כדי שאוקטביה סיפרה לי על הישגי הנגינה שלה בחליל, תקפה אותי חרמנות אדירה! הושבתי אותה במהירות על ארבע והתחלתי לזיין את פיה השובב עד שמילאתי אותו בנוזל החליל האיכותי שלי שוב! Evil Smile אוקטביה צחקקה ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק עם חליל מכה שנית!" Tongueצחוקואז גרגרה את הזרע בגרונה Starאצבע למעלה

אחרי הזיון הסוער ביער אני ואוקטביה הפכנו לצמד חמד של מזדיינים מטורפים! חיוך גדול

אוקטביה אף פעם לא נפרדת מהחליל שלי... כשאנחנו לא מזדיינים, היא מנגנת עליו בקונצרטים יוקרתיים! הקהל נסער והמום אך בסוף הקונצרט מריע בתשואות רמות לחלילנית מס' 1 בעולם! אוקטביה פופינס! Tongueמוחא כפייה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מעולה!!! TongueTongueTongue

את חלילנית מלידה! פיך ואצבעותייך העדינות עושות קסמים על חליל קשיח ואיכותי Tongueצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים השובבים והרטובים שלך גרררר Evil Smile

HeartHug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

606
עוד רעיון לסיפור:
ואלוהים ברא את האישה

ואז הוא ברא את שרון, כי הוא רצה שתהיה מושלמת

עם הרגליים הארוכות שלה

עם הלשון הסקסית

התחת הרך והטעים

ואת השאר אתם כבר מכירים
אולי אני נוסע בסקודה

אבל אני בטוח דופק את אוקטביה

607

דוקטורית אוקטביה פופינס מטפלת באוינק אוינק החולה השובב קריצה

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני בחור נחמד ושובב חיוך גדול

בשעות הפנאי שלי אני יושב מול המחשב וצופה בסרטי פורנו, אחח אני מת על סרטי פורנו! במיוחד על הטוסיקים השובבים של עלמות החן האלה שנדפקות ללא הפסקה בכל החורים Tongueצחוק

אבל מה? טיפשון שכמוני... ישבתי על הכיסא יותר מידי זמן עד שהתחיל לכאוב לי הטוסיק הקטן והשובב שלי בכי

ליטפתי אותו ואמרתי לו שהכל יהיה בסדר אבל הוא לא הפסיק לכאוב ונאלצתי להיפרד מסרטי הפורנו שלי מול המחשב.

שכבתי ימים ולילות על המיטה ועיסיתי את הטוסיק שלי אבל הוא לא הצליח לחזור לקדמותו בכיהבנתי שאני בבעיה רצינית אז החלטתי להתקשר למרפאה. למזלי ענתה לי דוקטורית! קולה היה סקסי להפליא ואחרי שיחה קלה ונעימה קבעתי אצלה תור Tongue

שמה היה אוקטביה פופינס וכבר בטלפון היא התעניינה בבעיה הרפואית שלי... התביישתי לספר לה על זה בטלפון ואמרתי לה ביי ביי בנימוס קריצה

דפקתי בנימוס על דלת חדרה של דוקטורית פופינס והצצתי בסקרנות... על הכיסא ראיתי לפניי מלאכית שהתחפשה לדוקטור Tongueצחוק

אני אולי אשמע קצת נסחף אבל ראיתי לפניי את האישה הכי סקסית עליי אדמות! באף סרט פורנו לא ראיתי פצצה כזאת! ואם כן אז שהזין שלי יהפוך לתולעת חסרת שימוש OK???!!! צחוקצחוקצחוק

דוקטורית פופינס הרכיבה משקפיים סקסיות עם מסגרת שחורה שגרמו לה להראות דוקטורית מכובדת שיודעת איך לרפא חוליגנים כמוני צחוקקריצה

אחרי שלום הדדי דוקטורית פופינס הובילה אותי לספה נוחה שהייתה במשרד והתיישבנו זה מול זו לשיחה אינטימית בארבע עיניים חיוך גדול

"אוינק אוינק אז בוא ותספר לי ממה אתה סובל?" שאלה דוקטורית פופינס וחייכה אליי.

"המממ אז ככה... כבר כמה ימים כואב לי הטוסיק" מבולבל אמרתי לה במין לחישה כזאת...

"OK אז בוא תקום ותראה לי את הנכס" קריצה אמרה בשובבות דוקטורית פופינס.

קמתי לאט לאט, נעמדתי עם ישבני לכיוונה של דוקטורית פופינס והורדתי את מכנסיי ותחתוניי Embarrassed

"המממ מעניין מאוד... אז זה הטוסיק הסורר... אולי אתה מקבל יותר מידי בטוסיק?" שאלה דוקטורית פופינס והפליקה על הטוסיק קלות צחוק

"לא לא מה פתאום?! זה כואב לי בפלחים!" אמרתי בקול נחרץ וליטפתי את ישבני במקומות הנכונים צחוק

"בסדר אז תן לי לבדוק את זה מקרוב... (אחרי בדיקה מדוקדקת של ישבני) האמת שאני לא רואה שום בעיה... המממ תן לי רגע להציץ בספר הרפואה שלי... (חחח שרון קוראת בספר צחוק) אהההאאאא!!! נדמה לי ששתי נשיקות על הטוסיק יעשו את העבודה!" צעקה בהתלהבות דוקטורית פופינס והדביקה שתי נשיקות עסיסיות לישבני Tongueצחוק (אחת על כל פלח חיוך גדול)

"נו איך עכשיו? נראה לי שזה עשה את העבודה! שפתיי החושניות ריפאו את הטוסיק השובב שלך!" אמרה בהתלהבות אוקטביה צחוק

"עכשיו יותר טוב אבל אני חושב שאת צריכה להתאמץ קצת יותר!" Approve אמרתי לה בצחקוק קל קריצה

"אדון אוינק אוינק מה אתה רומז?" שאני אעשה לך רימינג?" כועס צעקה דוקטורית פופינס והתחילה לסטור על ישבני Shockedצחוק

"לא לא מה פתאום לא לזה התכוונתי! אני חושב שעוד כמה נשיקות רטובות משפתייך החושניות יגרמו לטוסיק שלי להיות כמו חדש!" Cool הרגעתי אותה במהירות קריצה

דוקטורית פופינס צחקקה והדביקה לישבני עוד שתי נשיקות חמות! ואז עוד אחת לקינוח רק כדי להיות בטוחה שהטיפול שלה עבר בהצלחה! Tongueצחוק

"דוקטורית פופינס הטוסיק שלי לא כואב יותר בכלל! אויי דוקטורית את מדהימה! איך אני אוכל להודות לך?" שאלתי אותה ונענעתי את ישבני מול הפרצוף שלה צחוק

הסתובבתי אליה והזין שלי התנדנד בגאווה מול פיה השובב... דוקטורית פופינס הביטה לצדדים, חייכה בשובבות ועטפה עם שפתיה את מר אוינק אוינק הקשיח Tongue הבנתי את הרמז קריצה

תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה החם כאשר אני רואה את כל המחזה הזה במראה שלידינו Evil Smile

אחרי שאוינק הקשיח התחמם כהוגן בפיה החם של דוקטורית פופינס, היה זה תורי לחמם את הפטמות שלה בפי החם גם כן... התוצאה הייתה מרשימה! פטמותיה של הדוקטורית נעמדו בטירוף! הבנתי שהיא מתרגשת וחרמנית מאוווווווד!!! יאאאהההוווווו!!! Tongueמוחא כפייה

תוך כדי שליטפתי ומזמזתי את גופה הענוג, דוקטורית פופינס הודיעה לי שהטיפול אצלה עולה 1000 יורו! Shocked פאק מי! מבולבלצחוק

הסברתי לה יפה שאין לי 1000 יורו ושאלתי אותה האם יש דרך אחרת לשלם על הטיפול המסור שלה? בכל זאת היא הצילה את ישבני היקר Embarrassed

"כן דווקא יש משהו שתוכל לעשות למעני... תיתן לי זיון טוב במקום!!!" Evil Smile צעקה דוקטורית פופינס ותפסה לי ת'זין שבאותם רגעים היה חברה הטוב ביותר צחוק

כשהזין בידה היא גררה אותי למיטה והעיפה אותי עליה במהירות! היא התיישבה על פניי עם ישבנה והתחילה לחנוק אותי עם ישבנה הסקסי והתפוחי להפליא Tongue

דוקטורית פופינס לבשה בגד ים שלם מתחרה ולמטה בין רגליה היה המנעול שלו צחוק (החיבור בין הקדימה לאחורה חיוך גדול) שחררתי את המנעול בהתרגשות ולפניי נגלה הכוס והתחת של הדוקטורית גררררר Tongue שני חורים מדהימים שפוסלו ע"י אלוהים בכבודו ובעצמו! שלמות כזאת טרם ראיתי Approve

התנפלתי על הכוס והתחת שלה וליקקתי אותם ברעב גדול! אוקטביה בינתיים פינקה את אוינק הקשיח ואת הביצים החלקות שלי, במציצת פאק פאק לביצים ופוליש לזייני הקשיח מוחא כפייה

לפתע הדוקטורית השובבה חשפה את שיניה הצחורות ויצאה למסע נשיכות מטורף בגופי הורדרד והרגיש... צרחתי כמו חולה נפש! והדוקטורית פופינס הייתה אחראית לזה פאאאאק! צחוק

אחרי שדוקטורית פופינס אכלה אותי כהוגן היא ביקשה ירידה חיוך גדול

פתחתי את רגליה לרווחה וצללתי אל הגביע הקדוש שלה! חברים הוא כזה ורדרד ומתוק אין דברים כאלה! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות של ליקוקים נועזים אוקטביה התחילה לרעוד והתנשפה קלות... דוקטורית פופינס הגיעה לאורגזמה מדהימה וחייכה לעברי חיוך גדול... ואז אמרה שזה היה מדהים! Tongue

"אוינק אוינק יש לך עוד הרבה עבודה!" צעקה הדוקטורית החרמנית ואחרי שהעיפה אותי על הגב התנפלה על הביצים שלי במציצת פאק פאק רועשת במיוחד מוחא כפייהצחוק

הביצים של געשו בטירוף והדוקטורית בחנה אותן בסקרנות גדולה צחוקקריצה

דוקטורית פופינס עלתה עליי לרכיבה והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי Shockedצחוק

"יאממיי יאמממייי!!! אוזן טעימה!" Tongue גרגרה דוקטורית פופינס בזמן שהתענגה על אחת האוזניים שלי צחוק

זיינתי את דוקטורית פופינס בכוס שלה בשקיקה ובמרץ ואחזתי בישבנה התפוחי בחרמנות אדירה! Star

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את הדוקטורית החרמנית באוויר. הקפצתי אותה על אוינק הקשיח כל הדרך עד למראה. מול המראה שנינו התמוגגנו מהזיון והטוסיק הסקסי של הדוקטורית שהשתקף במראה וקיפץ בשובבות Tongue

התיישבתי על הספה והדוקטורית המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

הרמתי אותה שוב באוויר והקפצתי אותה למיטה. השכבתי אותה על המיטה והשחלתי אותה חזק במיסיונרית מטריפה בזמן שהיא סטרה ללא הפסקה על ישבני שהרגיש בריא כמו שור! צחוק

דוקטורית פופינס נשענה על השידה ובמהרה זיינתי אותה טוב טוב בכוס הרותח שלה בעמידה Evil Smile

דוקטורית פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס הרטוב שלה! חור התחת שלה קרץ לי בשובבות צחוקקריצה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות! Evil SmileTongue

אחרי הכפיות לאוקטביה יצא עשן מהכוס! פיזרנו את העשן והתהפכנו צחוק המשכתי לעשות חיים משוגעים בכוס של דוקטורית פופינס כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

אחרי שעשיתי כמה טעימות לחורצ'יקים של פופינס היא התיישבה בדוגי ונתתי לה בכוס בזיון מהיר ועצבני! Evil Smile

דוקטורית פופינס הודיעה לי שהיא מאוד רעבה ושהיא עוד לא שתתה את החלב שלה היום צחוק

עידכנתי אותה שיש לי כמות יפה מאוד של חלב חם ואיכותי ואני אשמח למלא את פיה בנוזל הלבן שלי Evil Smile

דוקטורית פופינס נשכבה עליי ב 69 והתחילה לחלוב לי את הזין! Tongue

ליקקתי בהנאה רבה את חור התחת שלה והתמוגגתי מטעמו המתוק Star

עברו מספר דקות ומילאתי את פיה השובב של דוקטורית פופינס בחלב החם והאיכותי שלי! Tongue

היא חייכה אליי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק ממוטה ורודה!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה Tongueמוחא כפייהStar התפוצצתי מצחוק ונתתי לה נשיקה על הראש חיוך גדול

סובבתי את ישבני אל דוקטורית פופינס והיא הדביקה נשיקה רטובה לטוסיק השובב שלי לפרידה Tongueצחוקקריצה

מאז אותו יום בכל פעם שיש לי בעיה אני קופץ אל דוקטורית פופינס כדי שתרפא אותי, וכמובן שאני משלם לה בזיון פרוע! אחחח אין כמו דוקטורית נימפומנית שלא יודעת שובע אבל יודעת מה לעשות עם זין קשיח ואיכותי StarTongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! TongueTongueTongue

אחחח את דוקטורית כזאת סקסית גרררררר Tongueמוחא כפייהStar

הטוסיק שלי מאוהב בשפתייך החושניות Tongueצחוקקריצה

שמחתי להאכיל אותך בחלב החם שלי TongueStarצחוקקריצה

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle

608
אוינק אוינק מבקר האופנה החרמן משתולל בחדר ההלבשה עם החזרזירה אוקטביה פופינס Tongueצחוקקריצה

שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני מבקר אופנה גזעי ושרמנטי! כבר שנים שאני בתחום ופגשתי מלא דוגמניות מכל העולם! עם חלקן אני נמצא ביחסים מצויינים אבל הכי אני מחבב את המלוכסנות שביניהן קריצה

הפעם הזמינו אותי לתצוגת אופנה יוקרתית בתל-אביב. תל-אביב היא עיר ללא הפסקה... ממש כמוני קריצה אוינק הקשיח שלי לא נח לרגע ותמיד מחפש לעצמו טרף מלוכסן Tongueצחוק

אויי כמה קיוויתי שבתל-אביב אני אמצא את מבוקשי ואפנק את יקירי אוינק הקשיח Cool

הגעתי לאולם הגדול ובדרכי למושבי בחנתי את השטח... היו כמה מציאות לא רעות בכלל אבל ברגע שראיתי את הדוגמנית הזאת!!! TongueTongueTongue

1777049 18(600)

עיניי יצאו מהחורים ואוינק הקשיח כמעט עשה חור בכנסיי צחוק

עקבתי אחריה עם מבטי החרמן עד שהיא נעלמה בחדר ההלבשה... התיישבתי על הכיסא ה VIP שלי בשורה הראשונה וחיכיתי בהתרגשות לרגע שהיא תצא ותראה לכל הנוכחים בקהל ממה היא עשויה! Tongue אותי היא כבר קנתה בקסמים שלה אז אני משוחד צחוק

הדוגמניות התחילו לצאת לבמה אחת אחרי השניה וברגע שראיתי את החזרזירה המלוכסנת שלי התחלתי להשתולל במושבי! מחאתי כפיים הכי חזק שיכולתי ושרקתי כאילו הייתי במופע רוק צחוק

גיליתי מהברנש שישב לידי שלמלאכית המלוכסנת הזאת קוראים אוקטביה פופינס! גררר איזה שם יפה מוחא כפייה החזרזירה לבשה בגד ים יפייפה בצבע ירוק עם אננסים צהובים... פשוט מושלם! Tongue (שרון לבשה את בגד הים שלה חיוך גדול)

1777047 18(600)

מחאתי כפיים בחוזקה וצעקתי בקולי קולות: "גברת פופינס את מושלמת!" Tongueמוחא כפייהStar

היא מיד שמעה אותי וברגע שמבטינו נפגשו קרצתי לה בשובבות קריצה היא חייכה לעברי ואחרי כמה פוזות לקהל נעלמה בחדר ההלבשה. הוצאתי קרח מכוס השתיה שלי ושמתי אותו על אוינק הקשיח שיתקרר קצת צחוקקריצה

אחרי שכמה שרמוטות עשו את הקטע שלהן על הבמה החזרזירה המדהימה אוקטביה פופינס חזרה לבמה כשהיא נושאת על גופה קולקציה קייצית ואוורירית Tongueמוחא כפייה

1777052 18(600)

כהרגלי השתוללתי כמו חולה נפש שאכל כמה פטריות הזייה! צחוק כשאוקטביה חלפה לידי ועשתה את סיבוב הפוזה שלה צבטתי אותה בישבנה ונישקתי אותו קלות גררררררררררר Tongueצחוק

החזרזירה המלוכסנת הייתה קצת מופתעת אבל לקחה את זה בקלות... אוינק הקשיח גם רצה לצבוט אותה בישבנה אבל לא נתתי לו צחוק

אחרי שהות קצרה בחדר ההלבשה גברת ליכסון ורוד יצאה לבמה כשהיא מדגמנת עוד בגד סקסי מתוך הקולקציה Tongue

1777055 18(600)

הפעם כשהיא חלפה לידי לא התאפקתי והזזתי התחתון שלה הצידה כדי להתבונן מקרוב על החורצ'יקים הורודים שלה Tongueצחוקקריצה

הגברת הייתה קצת יותר ממופתעת הפעם והחטיפה לי כמה סטירות מצלצלות וריססה עליי גז מדמיע Shocked נראה שזה ממש שעשע את היושבים בקהל צחוק

תצוגת האופנה עמדה להסתיים וכל השרמוטות יצאו לצעידה האחרונה שלהן על הבמה. כולל השרמוטה המלוכסנת Tongue

1777057 18(600)

כשהיא חלפה לידי לא עמדתי בפיתוי ומשכתי בקצוות הבד... הבגד שהיא לבשה התנתק מגופה של החזרזירה המתוקה שלי. אוקטביה פופינס נשארה ערומה ואני כמעט איבדתי את ההכרה!!! צחוקצחוקצחוק

20140920 005217 F(600)

התנפלתי על ישבנה של החזרזירה הסקסית שלי והתחלתי לעשות לה רימינג מושקע עד שהמאבטחים שמו את ידם עליי והעיפו אותי בחזרה למושבי בכיצחוק

לפני שהחזרזירה פופינס עזבה את הבמה היא נענעה בישבנה החשוף לקהל וקרצה לי תוך כדי שהפליקה על ישבנה Tongue חברים יקרים יש לי זיון הערב! Evil Smile

כשהשטח היה פנוי התגנבתי לחדר ההלבשה של החזרזירה המתוקה שלי ומצאתי אותה שם ערומה! Star היא נגעה בעצמה ונשכה את שפתיה בחרמנות... היה חסר לה רק את אוינק הקשיח כדי להפוך את הערב שלה למושלם קריצה

בהתחלה גברת פופינס לא זיהתה אותי וניסתה לכפכף אותי מחדר ההלבשה... אבל ברגע שהצגתי את עצמי ונעמדתי מולה כשאור הירח מעיר על פניי מהחלון, היא התחילה לקפץ בהתלהבות ומזמזה אותי בחרמנות Tongue התמזמזנו כמו שני תיכוניסטים מיוחמים ובמהרה העפתי את החזרזירה הנימפומנית שלי על המיטה וצללתי לעבר הכוס הלוהט והורדרד שלה Tongue

אחרי כמה דקות מענגות החזרזירה פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות. היא גמרה כשעל פניה חיוך ענק ואמרה שהלשון שלי פשוט מדהימה! Tongue

"אוינק אוינק בוא נתחתן! אני רוצה להיות גברת אוינק אוינק!" צעקה בחרמנות אוקטביה פופינס והתנפלה לי על אוינק הקשיח Tongueצחוק ברוכה הבאה למשפחה! צחקקנו אני ואוינק הקשיח וקרצנו זה לזה צחוקקריצה

גברת אוינק אוינק לעתיד נשכבה עליי ב 69 ומצצה לי את הזין בחרמנות אדירה! מוחא כפייה

ליקקתי בשקיקה את הכוס ואת התחת שלה והתמוגגתי מהטעם המשובח! אחחח המלוכסנות האלה כאלה טעימות למטה! Tongue

החזרזירה הסקסית שלי טיפלה ביסודיות רבה בביצים החלקות והחמות שלי, במציצת פאק פאק רועשת ובפוליש עדין ומושקע עד לכיפה של הזין, הכנסתו לפיה וחזרה בליקוקים מחרמנים עד לביצים מוחא כפייה

הכוס של אישתי לעתיד בער!!! והיא במהרה עלתה על אוינק הקשיח ברכיבה הפוכה חיוך גדול

התחלתי לזיין את הגברת במרץ בכוס הלוהט שלה בזיון טרמפולינה מהנה במיוחד! אוינק הקשיח שלי ממש חגג בכוס שלה גרררררר Tongue לראות את התחת שלה עולה ויורד מולי, ואת הזין שלי נכנס ויוצא מהכוס שלה היה אחד הרגעים הכי מדהימים בחיי! Tongueמוחא כפייה

אויינקית הורדרדה שלי התהפכה ובמהרה נשכבה עליי והתחילה לאכול את אוזניי וצווארי צחוק היא הוציאה קולות מרגשים של חרררררר חרררררר אוייינק אויייינק כשהייתה ליד האוזן שלי והרגשתי שאני מזדווג עם חזרזירה חרמנית... טוב זה בעצם בדיוק מה שעשיתי צחוקקריצה

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את החזרזירה השובבה שלי באוויר. הקפצתי אותה כל הדרך עד למראה ואז הקפצתי אותה במרץ על הזין שלי מול המראה כששנינו מתענגים על ישבנה המקפץ מוחא כפייה

התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue מרוב הזיון הלוהט המשקפיים שלי התכסו באדים! (חחחח שרון התלהבה מזה חבל"ז צחוקצחוקצחוק)

20140924 111143(600)

כשהאדים מכסים את משקפיי בחוזקה ואני בקושי רואה משהו, קמתי באומץ רב מהספה והקפצתי את גברת פינקי בחזרה למיטה Approve

השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה במרץ במיסיונרית מטריפה! החזרזירה החרמנית שלי הפליקה במרץ על ישבני ונשכה מידי פעם בצווארי כשרחרחתי ליד אוזניה הורודות צחוק

אחרי המיסיונרית אוקטביה נשענה על השידה ודפקתי אותה בחוזקה בכוס הרטוב שלה! Evil Smileאוקטביה החמיאה לי על הביצועים שלי ואמרה שאני חיה רעה Cool

גברת אוינק אוינק לעתיד התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס הורדרד שלה! הגלריה האחורית שלה הייתה פתוחה לרווחה ויופיה סינוור אותי! מוחא כפייה

זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות פרועות ולוהטות גרררררררררר Tongue

התהפכנו ודפקתי את אוקטביה טוב טוב בכוס כשהיא שוכבת על הבטן! חיוך גדול

"אוינק אוינק בוא נתחתן בלאס וגאס!" Tongue צעקה אוקטביה בשמחה.

"אוקטביה פופינס את אישה מדהימה! מהרגע הראשון שראיתי אותך ידעתי שתהיי אישתי! גברת אוינק אוינק בעלת הטוסיק הכי לוהט בלאס וגאס!" Tongue צעקתי בהתלהבות תוך כדי הזיון הפרוע שלנו חיוך גדול

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! פירקתי את הכוס הורדרד של אוקטביה עד שיצא משם עשן בריח כוס! גרררררררררר Tongue

החזרזירית פופינס הודיעה לי שהיא מאוד רעבה ותשמח לטעום את המילקשייק שלי קריצה

"בטח גברת טוסיק שובב וורדרד שלי! אני אשמח למלא את פיך במילקשייק האיכותי שלי!"Tongue אמרתי לה בשמחה.

תוך כדי במציצה לא התאפקתי והחלטתי להשפריץ את המילקשייק שלי על פניה היפות של אוקטביה Evil Smile

היא נשכבה על הגב עם הראש בקצה המיטה וחיכתה למנה החמה קריצה

רכנתי מעליה ואחרי כמה שפשופים השפרצתי על פניה של החזרזירית שלי כמות אדירה של מילקשייק חם! (חחחח שרון הייתה בהלם מהכמות, ממש הטבעתי אותה צחוק) את מה שהיה מסביב לפיה של פופינס דחפתי לה לפה עם הזין והיא אמרה בפה מלא זרע וכשפניה מכוסים במסכת זרע: "אוינק אוינק המזמבר" Tongueצחוקמוחא כפייה

חברים מצאתי את השרמוטה שחיפשתי כל חיי! ולא סתם שרמוטה... שרמוטה מלוכסנת ונימפומנית שלא יודעת שובע ורעבה לזין + זרע 24/7! TongueTongueTongueצחוקצחוקצחוקקריצה

כעבור כמה ימים התחתנו בלאס וגאס ומאז אנחנו חיים בחיי סקס פרועים עד עצם היום הזה! אני אוינק אוינק ואישתי גברת אוינק אוינק! מוחא כפייהStarTongueצחוקחיוך גדולקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים! TongueTongueTongue

אנחנו כאלה שני חזרזירים חרמנים ומטורפים חחחחח צחוקצחוקצחוקקריצה

שמחתי מאוד שוב למלא את פנייך היפות והמלוכסנות בכמות אדירה של זרע חם! TongueEvil Smile

ד"ש לחורצ'יקים הטעימים והשובבים שלך TongueStar

Heart Hug

Lavelle

609
אוינק אוינק הסקרן מבלה בנעימים עם גיי פופינס ומפרק את אישתו אוקטביה... שעושה לו אח"כ סדרת חינוך סוטה במיוחד! Evil Smileצחוקקריצה

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני חזרזיר חתיך ושרמנטי! אני ממש מגנט לבחורות ואני עושה איתן כל מה שמתחשק לי Cool

אבל כמה אפשר? מה אני אגיד לכם מיציתי... התחלתי לפזול לעבר הצד השני... הסתקרנתי והחלטתי לקפוץ למועדון גייז.
בסוף הסקרנות הרגה את החתול... בעצם הייתה זאת אישתי שהרגה אותי אח"כ צחוקקריצה

התגנבתי למועדון גייז עם חששות גדולים ... המקום נראה זול כזה ומכל עבר ראיתי מתרוממים חצי ערומים מתהלכים ומשתפשפים זה בזה לצלילי עופר ניסים Shockedצחוק

כדי להתמזג עם הסביבה הפכתי מהר מאוד למתרומם והתחלטתי להתנהג כמוהם קריצה
את המכנסיים החלטתי להשאיר באוטו ונכנסתי למועדון כשאני לובש רק חוטיני שחור דק דק (לבשתי את החוטיני של שרון) שהדגיש את ישבני השובב ואת אוינק הקשיח שבלט בצורה מרשימה! אני בטוח שהגייז יאהבו אותו צחוק

התקדמתי באומץ רב לרחבת הריקודים והתחלתי לנענע את הגוף בתנועות נשיות כמו כל החבר'ה צחוק אני מוכרח להודות שדווקא מאוד נהנתי מזה Embarrassed

בעודי מנענע את ישבני בשקיקה הרגשתי משהו קטן וקשיח נתקע בטוסיק שלי מבולבל

"היי... שלום לך!" אמר מישהו בקול חביב וחברותי... הסתובבתי אליו וראיתי מולי גיי נשי ומלוכסן (חחח שרון) לא בזבזתי זמן ושלחתי את ידי אליו והתחלתי למזמז אותו! הבנתי שזה מה שגייז עושים אחד עם השני Tongue

"WOW יש לך טוסיק סקסי בטירוף!" אמרתי לו וליטפתי את ישבנו החלק Star

"אתה אוהב את החוטיני שלי?" שאל הגיי המלוכסן והראה לי את החוטיני הסקסי שלו Tongue

"בטח בטח יקירי אני מת עליו!" צעקתי בחרמנות והתחלתי למזמז את הגיי המלוכסן צחוק

"תגיד בא לך שאני אמצוץ לך?" Tongue שאל הגיי המלוכסן ושלח את ידו לעבר הכלי שלי צחוק (לבשתי את הסטרפאון של שרון, עוד מעט תבינו למה קריצה)

"בטח כפרה מלוכסן שלי בוא תמצוץ לי!" Tongue צעקתי לו ושלפתי את הזין (סטרפאון) הקשיח
שלי!

001

"דרך אגב חתיכי תקרא לי פופינס... גיי פופינס" קריצה אמר לי הגיי המלוכסן ולקח את זייני (סטרפאון) לפיו חיוך גדול

גיי פופינס מצץ לי בשקיקה ממש באמצע רחבת הריקודים... מסתבר שזה ממש מקובל אצל הגייז, הם כאלה פתוחים וחברותיים! איזה כיף שהחלטתי להיות גיי! Tongue

"איזה כלי טעים יש לך! יאמי!" אמר גיי פופינס בזמן שמצץ לי את הזין (סטרפאון) בשקיקה.

"אתה רוצה למצוץ לי גם?" שאל גיי פופינס ושלף מתחתוניו בולבולונצ'יק סגלגל! Tongue

unnamed(700)

פאק למלוכסנים האלה יש כאלה קטנים צחוק (חחחח שרון לבשה את הצעצוע ונוס באטרפליי שלה שיש לו זין קטן צחוק)

ירדתי על ברכיי ולקחתי בפי את ההכלי הקטן של גיי פופינס. לפתע פתאום תוך כדי שאני מתענג על זיינו הקשיח במציצה מושקעת... הממזר הקטן התחיל לרטוט! Shockedצחוק (חחח שרון לחצה על הרטט) לא האמנתי שקיימים זיינים רוטטים! הגייז האלה ממש מיוחדים הם לא כמו הגברים הרגילים... הייתי בהלם! Shockedצחוק

גיי פופינס הציע להשחיל אותי בטוסיק עם הבולבולון הרוטט שלו... כמובן שהסכמתי! Tongue

רצנו לשירותים, ומהר מאוד נשענתי על הכיור וגיי פופינס השחיל את המלוכסן הקשיח שלו לישבני. אחרי כמה פימפומים הזין שלו התחיל לרטוט! פאק מי זאת הייתה הרגשה מדהימה! מוחא כפייה(חחח שרון זיינה אותי עם הזינצ'יק הקטן הרוטט של ונוס בטרפליי צחוק)

גיי פופינס רצה גם כן להרגיש את זייני ונשען על הכיור. השחלתי לו את הזין שלי (את הסטרפאון שלבשתי) והתחלתי לפרק לו את הטוסיק הקטן והמלוכסן שלו! Tongueצחוק

הכניסה לטוסיק שלו הייתה ממש חלקה, מרגישים שהוא מקצוען! צחוק

אחרי כמה דקות שדפקתי אותו חזק בישבנו, גיי פופינס אמר שהוא ממש רוצה לגמור לי בתחת! Tongue נשענתי בחזרה על הכיור וגיי פופינס התחיל לפרק לי את התחת!
להפתעתי הזין שלו קצת גדל צחוק (שרון זיינה אותי עם הסטרפאון שאיתו זיינתי אותה קודם לכן, הוא עשה את דרכו מישבנה ישר לישבני Evil SmileTongueצחוק).
תוך כדי הזיון גיי פופינס הפך לפתע לחתול פופינס והתחיל לשרוט אותי בגב! (חחח שרון התחרפנה לגמרי צחוק) בו זמנית גם תפס אותי חזק באוזן עם השיניים כשהוא צורח מיייאווו מיייאווווו! פאק זה היה כזה זיון קינקי! הגייז האלה יודעים לעשות חיים! מוחא כפייהStar

אחרי כמה דקות של זיון מדהים גיי פופינס השפריץ לישבני עם גניחות חזקות! אויי זה היה מדהים! נשארנו לשבת על הרצפה והתלטפנו קצת כמו זוג אוהבים! לא רציתי לעזוב אותו אבל הייתי חייב לחזור לאישתי לפני שהיא מתקשרת למשטרה שנעדרתי כ"כ הרבה זמן עם טלפון מכובה צחוק
אני אזכור את גיי פופינס כל ימי חיי! הגיי המלוכסן הזה פשוט מדהים! מוחא כפייהTongue

השעה הייתה כבר 1 בלילה ומיהרתי לחזור הביתה לאישתי. נכנסתי בשקט לחדר השינה וראיתי שם את אישתי היפה אוקטביה פופינס שוכבת מכורבלת על המיטה. זחלתי על המיטה ונשכבתי לידה בכפיות. ליטפתי ונישקתי אותה קלות... היא הייתה ישנונית אבל התעוררה לנוכח המגע העדין שלי.

"אוינק אוינק כבר 1 בלילה איפה היית?" שאלה אישתי בקול מודאג אחרי שהציצה בשעון.

"ביליתי עם חברים, נו את יודעת קטע של בנים" הרגעתי אותה ושלחתי יד לתחתוניה. ליטפתי את הכוס ואת הטוסיק שלה והרגשתי שהיא נרגעת לאט לאט חיוך גדול

"אוינק אוינק כואב לי הראש..." צחוק אמרה אישתי ועצמה שוב את עיניה.

שלפתי מתחתוניי את אוינק הקשיח והצמדתי אליו את כף ידה של אישתי... חיוך גדול נמרח על פניה היפות קריצה "אוינק אוינק כאב הראש מתחיל לעבור לי!" חיוך גדול הודיעה לי אישתי עם חיוך והתחילה לזחול לכיוון אוינק הקשיח עם פיה.
היא עטפה אותו בפיה החם והעניקה לי מציצה נפלאה! Tongue

היא נשכבה עליי ב 69 והמשיכה לפנק את אוינק הקשיח במציצת פוליש מחרפנת ומציצת פאק פאק רועשת לביצים החלקות שלי חיוך גדול

הזזתי את החוטיני של אישתי הצידה ונדהמתי ממראה שני החורצ'יקים שלה Tongue

כשהבטתי בחור התחת שלה נזכרתי במעלליי עם גיי פופינס ועד כמה הוא אהב לקבל בתחת Evil Smile
זה הזמן... זה הזמן בפעם הראשונה להשחיל את אישתי בטוסיק חשבתי לעצמי וחיוך זדוני נמרח על פניי Evil Smile

מידי פעם אישתי הוציאה את אוינק הקשיח מפיה והמשיכה לחפור לי על זה שחזרתי כ"כ מאוחר הביתה... חחח היא כזאת מצחיקה היא אפילו התחילה לחשוד שהתחלתי עם בחורות צחוק אם היא רק הייתה יודעת מה עוללתי עם גיי פופינס היא בטח הייתה הורגת אותי צחוק

בזמן שליקקתי בשקיקה את חור התחת של אישתי התחלתי לדמיין כבר איך אני משחיל לתוכו את אוינק הקשיח שלי... אויי זה בטח יהיה נפלא! מוחא כפייה

אישתי כאילו שמעה את מחשבותיי הזדוניות צחוק התחילה לנשוך אותי בפראות בגופי הורדרד Shockedצעקתי כמו מטורף ופחדתי לחשוב מה היא תעשה לי אם תגלה שזיינתי את גיי פופינס והוא אותי צחוק

"תגידי מתוקה בא לך להתנסות בסקס אנאלי? כולן היום עשות את זה, זה ממש באופנה!" אמרתי לאישתי וחיכיתי בחשש לתגובה שלה צחוק

"אוינק אוינק מאיפה הבאת את זה? כבר דיברנו פעם שזה ממש סוטה! רק הומואים וזונות עושים את זה, מאיפה נכנס לך הג'וק הזה לראש?" שאלה אישתי בהלם צחוק

"כולן עושות את זה היום, את תראי את ממש תאהבי את זה! בואי נתחיל עם אצבע, אני אחמם לך את החורצ'יק!" Tongue אמרתי לה בשובבות וליטפתי את חור התחת שלה חיוך גדול

הכנסתי לאט לאט את האצבע השובבה שלי לישבנה של אישתי והתחלתי לחקור את המערה המסתורית שלה Evil Smile

אישתי המשיכה לתהות מאיפה הבאתי את הרעיון המטורף הזה לדבריה, וכבר התחילה לחשוד שיש לי מאהבת אנאלית צחוק

אחרי חימום טוב של החורצ'יק של אישתי עם האצבע השובבה שלי, תפסתי את אוינק הקשיח ופקדתי על אישתי הזונה לשבת עליו עם ישבנה Evil Smileקריצה

אוקטביה אישתי חייכה אליי בשובבות והתיישבה עם ישבנה על זייני כשהגב שלה מופנה אליי. אוינק הקשיח החליק בקלות לישבנה הסקסי... זה היה מדהים! סוף סוף אישתי אוכלת בתחת! Tongueצחוק

התחלתי להקפיץ אותה על הזין לאט לאט ואז הגברתי את הקצב וזיינתי אותה בזיון טרמפולינה קצבי! מוחא כפייה

"דיו דיו! קדימה אוינק אוינק תקרע לי ת'תחת! אני הזונה שלך עכשיו!" צעקה לפתע אישתי אוקטביה Shockedצחוק פאק מי לא ידעתי שאישתי כזאת שרמוטה! Shocked היא סתם משחקת איתי במשחקי: "אני בתולה אנאלית ואנאלי זה רק למופקרות..." צחוקצחוקצחוק אם גיי פופינס היה רואה אותי עכשיו הוא בטוח היה מעודד אותי Tongue הוא ממש בעד זיונים אנאליים המלוכסן השובב הזה צחוק

אוקטביה התהפכה והמשיכה לרכב עליי אנאלית. מצצתי את הפטמות המתוקות שלה וחפנתי את פלחי ישבנה בידיי. אוינק הקשיח שחה בשמחה בישבנה הצפוף ואוקטביה נשכה אותי באוזניי ובצווארי, כולם היו ממש שמחים ומרוצים מוחא כפייה

זחלנו לקצה המיטה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי ולמשוך לי בשיער צחוק

בספירה ל 3 הרמתי את אישתי החרמנית באוויר והקפצתי אותה על אוינק הקשיח עד למראה. התמוגגנו מהזיון במראה הגדולה שהייתה מולנו חיוך גדול אישתי האנאלית התעופפה כהוגן על אוינק הקשיח שעבד במרץ כמו מקדחה אנאלית צחוק

התיישבתי על הספה ואישתי המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית! Tongue המשקפיים שלי העלו אדים מרוב הזיון הלוהט ואישתי התלהבה מזה בטירוף צחוקקריצה

הרמתי את אישתי שוב באוויר והקפצתי אותה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה במיסיונרית אנאלית מטריפה! Tongue

אוקטביה הפכה לחתול פופינס מטורף צחוק התחילה לשרוט אותי בגב ולנשוך אותי בצוואר צחוק

קמנו מהמיטה, אוקטביה נשענה על השידה והשחלתי את אוינק הקשיח עמוק לישבנה. זיינתי אותה במרץ בתחת, הפלקתי על ישבנה ומשכתי בשיערה. חברים זאת אישתי הזונה האנאלית שלי! Tongueמוחא כפייה

בזמן שהזין שלי עמוק בישבנה אישתי התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'תחת בהנאה רבה Cool

שלפתי את אוינק הקשיח מישבנה של אישתי והשחלתי אותו לכוס שלה. הכוס שלה היה ממש רעב אז הייתי חייב להאכיל גם אותו קריצה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות! Tongue כל הזמן חשבתי על גיי פופינס... בזכותו נהייתי כזה זיין אנאלי מוצלח! תודה לך טוסיק מלוכסן שלי! מוחא כפייה

התהפכנו והמשכתי לפרק את התחת של אישתי כשהיא שוכבת על הבטן Tongue

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! אישתי קיבלה את הזין הקשיח שלי בתחת כמו גדולה והייתה עדיין רעבה לעוד Tongueצחוקקריצה

"כן כן תפרק אותי חזק! כןןןןןןן כןןןןןןן!!!" צעקה אישתי והחזירה לי בקונטרות מטורפות מוחא כפייה

אחרי כמה דקות של זיון אישתי הודיעה לי שהיא מאוד רעבה ותשמח לקבל בפה מנה הגונה של זרע לבן וחם! Tongueצחוק

לא היססתי לשניה ותקעתי את הזין לפיה השובב, היא מדברת יותר מידי הזונה הקטנה הזאתי הא? צחוקקריצה

בזמן שאישתי מצצה לי את הזין בשקיקה ב 69 היא קיבלה לפתע שיחת טלפון... פאק בשעה כזאת מאוחרת? מי זה יכול להיות חשבתי לעצמי... מבולבל (שרון ניהלה שיחת טלפון: היי... מה קרה? מההההה??????!!! את רצינית??????!!!! אלוהים ישמור!!! לילה טוב)

שאלתי את אישתי על מה כל המהומה והיא גמגמה שזאת הייתה חברה שלה... ו.. ו... החברה שלה התקשרה בגלל שהחתול שלה ברח! כועסWackoצחוק

החברה שלה דורשת דפיקה חזקה בתחת! מה יהיה עם כל הזונות האלה?! מתקשרות בשעות הקטנות של הלילה ומפריעות לי לדפוק את אישתי!!! Evil Smileצחוק

בזמן שאוקטביה מצצה לי שמעתי אותה מוציאה מידי פעם את הזין מפיה ולוחשת משהו לעצמה... "אני לא מאמינה... אלוהים ישמור... זה לא יכול להיות אמיתי.... בלה בלה בלה...

"אוינק אוינק החברה שלי דיווחה לי עכשיו בשיחת טלפון שבילית הלילה במועדון גייז! החבר ההומו שלה ראה אותך שם עם איזה גיי מלוכסן! אהההה אני ממש כועסת עלייך! איך יכולת?!!!" שאלה לפתע אישתי בכעס וירקה לי על הפנים Shockedצחוקצחוקצחוק ואז היא התיישבה לי על הפנים ומרחה לי את הרוק על הפנים שלי עם ישבנה צחוקצחוקצחוק ואז שוב ירקה לי על הפנים ושוב מרחה אותו עם התחת שלה על פניי צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

"היא סיפרה לי שאיזה גיי פופינס מלוכסן דפק אותך בתחת! בעלי אתה אוכל בתחת??? ודופק גייז בתחת????" שאלה אישתי בהלם.
כשהתחלתי לתת לה הסברים היא השתיקה אותי עם ישבנה ואמרה שהיא לא רוצה לשמוע יותר דיבורים על גייז מלוכסנים וזיינים קטנים ורוטטים צחוקצחוקצחוק

"תיתן לי את החלב שלך ותשתוק!" צעקה אישתי צחוק

אישתי הכועסת וההמומה חזרה למצוץ את זייני ואני חזרתי ללקק את חור התחת שלה ולדחוף לה אצבעות לתחת Tongue

אחרי כמה דקות מענגות השפרצתי לפיה של אישתי מנה טובה של זרע חם! Tongue אישתי הביטה לעברי בממזריות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אוכל בתחת!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה TongueצחוקStarמוחא כפייה

לפתעעעעעעעעעעע סימן קריאהסימן קריאהסימן קריאה אישתי ירקה לי את כל הזרע על הפנים Shocked (חחח שרון מילאה לי את כל הפנים עם הזרע שלי צחוקצחוקצחוק) ואז תפסה אותי בשיער וגררה אותי למקלחת Shockedצחוק

היא השכיבה אותי על הרצפה, פיסקה את רגליה מעל ראשי ואז השתינה לי על הפנים ועל הראש!!! צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק (חחחח שרון עשתה לי מקלחת זהב מטורפת!!! פאק מי איזה זרם יצא לה מהכוס ממש טבעתי! צחוקצחוקצחוק)

מאז אותו ערב מופרע נשבעתי לאישתי אוקטביה שאני לא אוכל יותר בתחת משום גיי פופינס מלוכסן ושהתחת היחידי שאני אראה וארגיש זה את התחת של אישתי הזונה האנאלית שלי! שהפכה מאז אותו ערב לשרמוטה נימפומנית אוכלת בתחת ורעבה לזין קשיח 24/7 Evil SmileTongueצחוקצחוקצחוק

נ.ב.

גיי פופינס אתה מדהים!!! Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה פסיכי ברמות!!! צחוקצחוקצחוק

גיי פופינס פינק אותי כהוגן! תזמיני אותו כל הזמן צחוקצחוקצחוקקריצה

פאק הרגת אותי עם היריקות שלך על הפנים שלי כולל השפיך וההשתנה שלך על הפרצוף שלי שהיה מלא זרע צחוקצחוקצחוק עשית לי אחלה מקלחת זרע+זהב צחוקצחוקצחוק

התחרפנו כהוגן בפגישה הזאת! ואני מוכרח להכריז עלייך שאת המלכה האנאלית מס' 1 ביקום! Tongueמוחא כפייה התחת שלך אכל את כללללל החרוזים האנאליים האלה כאילו היו גרעינים צחוקצחוקצחוקקריצה

ונוס בטרפליי לא שרד את הזיון הסוער שעשתה לי שרון באמצעותו... הרצועות שלו נתלשו מבולבלצחוקצחוקצחוקצחוק מתברר שהוא לא מיועד כדי לזיין איתו צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק נו בדקנו צחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

ד"ש לחורצ'יקים השובבים והרעבים שלך! Tongueמוחא כפייה

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”