כ ואלרי מעסה מקצועית בפתח תקווה מומלצת!!! - דף 5 - סקס אדיר

ואלרי מעסה מקצועית בפתח תקווה מומלצת!!!

41
היא באמת חזרה לפרסם את עצמה ביד 2. הפעם גם שמה תמונה (אחלה תמונה).
מסכים כמעט עם כל מילה של Dark Prince. היא שווה, גוף פיצוץ, חזה מרשים מאוד (לא יודע לגבי קושי כי לא נגעתי).
היא בת 35 בערך. גרה בארץ כבר 15 שנה בערך. דירה מתוקתקת. חדר טיפולים חדיש. מיטה מתכוונת (טוב לשעת הגמירה הטובה...). יודעת לשתוק אם צריכה, יודעת לנהל שיחה. ממש מבינהמה שאנחנו מחפשים. שווה ביקור רק בשביל לההכיר.
אם היתה חושפת את החזה המרשים שלה בזמן הגמירה - בכלל היתה מלכה.
חג שמח

44
אני הייתי אצלה, די דילמה- באמת מאד יפה ושירותית
ונתנה לי לגעת חופשי אבל רואים שהגמירה מבחינתה הינה
הכרח וקצת מחכה שיגמר.
אני גמרתי פעם אחת ובשנייה מעט התקשיתי בגלל שראיתי שלא נהנית
כשנוגעים בה, לא הורידה חולצה אבל נתנה לגעת מתחת לחולצה והמכנס חופשי.
סה"כ, כנראה יש כאלו שמספיק תעשה להם את זה, בגלל שבאמת חריגה ביופי שלה, מי שחשוב לו יותר אותנטיות כנראה מעט יתאכזב, שווה את הניסיון.
מוטי2

45
כפי שכתבתי וכתבו פה אחרים היא לא מורידה חולצה לכן לדעתי מי שבה אליה צריך לאונן לעצמו בזמן שממזמזים לה את הישבן מקרבים אותה לכיוון הזין ואז פשוט להשפריץ לה על החולצה , נראה לי שאם כמה יאמצו את ההמלצה כאן ויעשו זאת בסוף היא תעדיף להוריד את החולצה מאשר להחליף חולצה לאחר כל לקוח או להשאר עם השפיך על החולצה ....צחוק

49
הדיווחים הקודמים די ממצים את הנושא.
מדובר באישה נקיה מאוד
לטעמי לא ממש יפה מצד שני נאה
הבית מבריק
אין חניה צמוד, צריך ללכת מעט לכן דיסקרטיות חלקית
עושה עיסוי לא רע אך חוויתי עיסויים יותר מקצועיים.
הדבר היחיד שהפריע לי זאת הגמירה.
היא לא עושה בעיות איתה אבל עושה זאת בלי חשק.
היא בקושי הרשתה לי לגעת בה ברגליים
בטח שלא שיתפה פעולה.
בסך הכל מומלץ, למי שלא מפריע לו שלא משתפים פעולה עם הגמירה

50
בעקבות הביקורת החיובית על ואלרי החלטתי גם אני לבדוק מקרוב את מגע ידיה.

הגעתי ללקראת ערב אחרי תאום קצר טלפוני, דירה באמת מסודרת ונקיה.
בדירה הייתה עוד מישהי (הפתעה בהמשך).

הציעה כוס מים ולאחר מכן הועברתי לחדר העבודה עם הכסא המיוחד.
הבחורה השניה בדירה מסתבר אחותה, ולארי שאלה אותי אם אכפת לי לקבל מסאז' ב4 ידיים (הפתעה, וואחד הפתעה)

כמובן שהסכמתי.

לפני שהתחלנו נזכרתי שיש אפשרות לקבל 2 הרפיות, שאלתי את ואלרי על האופציה הזאת והיא ענתה בחיוב (בדיעבד, היה עדיף לוותר על 2 הרפיות).

בגלל הבקשה שלי הוחלט שהיא תתחיל מהרפיה ולאחר מכן אחותה תצטרף לעיסוי ב4 ידיים (פעם ראשונה שלי)

לאחר הרפיה ראשונה וכיפיית הגיעה עיסוי שהרגיש כמו גן עדן, בסיומו אחותה של ולארי עזבה את החדר ועברנו להרפיה השניה (ולארי נותנת לגעת "קצת" מתחת לבגדיה).

כנראה שהמצברים לא התמלאו מספיק בשביל הרפיה שניה ולאחר כמה ניסיונות החלטתי ביוזמתי לוותר על ההרפיה השניה.

בקיצור, מאוד נהנתי (יחסית למחיר - 200 שקלים) ולמסאז' המקצועי והחוויה הראשונית של מסאז' בארבע ידיים (נראה לי שזה חד פעמי העניין הזה, כי אחותה נמצאת פה לביקור קצר).

אני אחזור

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”