כ רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן) - דף 28 - סקס אדיר

רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן)

273
אני שמעתי בעצתו של "המציג אינו חרמן" ולפני מספר ימים זכיתי לפגוש את הדבר הקטן והחמוד שנקרא ניקול.

דווקא בתחום של הדיווח אין לי הרבה מה לחדש מעבר למה שכתבו כבר עליה, אכן אישה שירותית מאד עם רצון כנה ואמיתי לרצות את הלקוח , כמובן בכפוף למגבלות שלה שאותן היא מבהירה היטב כבר בהתחלה .

היא מאד , אבל מאד !!! , מנוסה ואני אהבתי את הטיפול למרות שבאופן אישי לגמרי לא כל כך אהבתי את "שאיבת" החור שמאחור אלא יותר את הליקוק .

חדירה לא היתה כי לא רציתי ולא בקשתי .

סופ"ש נעים

276
שלום לחברים
אני מנסה כבר מס' ימים לתפוס את ניקול שמלקקת הכל בנייד שפרסמתם פה והמס' לא זמין!
היי אני חייב חייב לדגום אותה אחרי הדיווחים המצוינים שלכם!!
פליז עזרתכם, באיזה שעות עונה לטלפון? מתי בכלל מקבלת וכמה דורשת?

279
קצת עזרה לעמיתים ומבזק עדכון לרוצים להגיע לניקול המלקקת הכל ומתאכזבים מהעדר תשובה
לנוכח דיווחים כי ניקול לא עונה או קשה להשיגה הרי כמה פרטים שיעזרו כדי להקל על הפגישה איתה .
ניקול מקבלת אורחים רק בימים א-ד בשעות 10.00 - 18.00
היא מוצפת פניות ויש לה המון קבועים והיות שאין לה פקידה כי היא פרטית לחלוטין היא לא עונה בזמן הפגישה כי מכבדת את הלקוח ולכן קצת קשה להשיגה.
מומלץ להתקשר אליה בעשר בבוקר ולקבוע פגישה להמשך היום כי אחכ היא כבר בפגישות
כמה המלצות למנוע אכזבות
ניקול לא עושה סקס!!! לא ווגינלי ולא אנאלי כמובן
לא אוהבת שדוחפים לה אצבעות לחורים ובעצם צודקת
לא עונה לטלפונים חסויים!!!
לא מקבלת מאחרים!!! כי זה דופק לה את המשך העבודה
כןןןן - עושה רימינג לדעתי הכי טוב בארץ לא רק ליקוק אלא גם שאיבה של החור!!!
כןןןן- מוצצת הכי טובה שלפחות אני חוויתי עם גמירה בפה בכיף - היא ממש אוהבת את זה-בלי לרוץ ובלי לירוק בכיור בהסטריה אלא בנחת עד הטיפה האחרונה ומעבר
כןןןן - מתנשקת בכיף ועושה בודי חלומי
כןןןן- נמצאת בדירה נקייה להפליא עם מגבות ריחניות אמבטיה משובחת סבון ארומטי ומיטה עם מצעים נקיים - ממש חולת נקיון
כןןןן- תיכנס אתכם למקלחת תסבן ותמצוץ לכם בהנאה רבה תחת הזרם החזק
כןןןן- תמיד במצב רוח טוב חייכנית ומשתפת פעולה במסגרת הכללים
כן מעריכה גברים עדינים ולא אלימים ומי שיהיה איתה ידידותי יקבל יחס של מאהבת מתמסרת
עכשיו שאתם מעודכנים ואין חריגים לכללים דלעיל - לכו, תהנו, ותודו שקיבלתם את התמורה הטובה ביותר במחוזותינו עבור 300 שקלים עלובים ל45 דקות, 400 לשעה שלמה נטו בלי להסתכן בתיקתוקים ובפגישות הזויות ב1000 שקלים ומעלה
ואגב אני לא מייחצן אותה. סתם לקוח מרוצה קבוע וחבל לי שרבים חושבים שהיא פרשה או לא עונה או משהו מהמחלקה הזו ומוותרים בגלל שלא ענתה לכם פעם אחת .

280
באתי לביקור חוזר לאחר המון זמן.
החדירה ירדה מהתפריט , כפי שנאמר כבר מעלי. אך הליקוקים, נשיקות , מציצות ורימינג ארוך וחודרני ממש לא. וטוב שכך. למי שמכיר אותה, אפילו חוש ההומר היחודי שלה נשאר.

אחלה טיפול 10,000 לזרנוג וסביבתו , ולא במחיר של מוסך מורשה יבואן.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”