כ מעשה שהיה, אזהרה, נפילה, ונקמה מתוקה... - סקס אדיר

מעשה שהיה, אזהרה, נפילה, ונקמה מתוקה...

1
אז ככה אתחיל באזהרה.

ביום ראשון בלילה האחרון ניסיתי את מזלי במתחם הבורסה אחר חיפוש זונת רחוב. משועמם הייתי, והחלטתי להעלות את הזונה היחידה שעבדה באותו יום תמנייה רזה (אוליי קצת מסוממת לא יודע...) העלתי אותה לרכבי,
"פנה ימינה", פניתי,
"סע עד הסוף", נסעתי.
"תחנה פה", חניתי.
"נעבור למושב האחורי?!" עברנו.
"תוריד את המכנסיים" הפשלתי.
"לא תוריד לגמרי, אני רוצה להעלות עליך".
וואלה הורדתי, וכאן הטעות שלי, הנחתי את מכנסיי במושב הקדמי, כן זה שליד הנהג...
מצצה לי, ומצצה לי, ומצצה לי, "או הוא עומד"... "בוא תשב באמצע שאוכל להעלות עליך" התיישבתי באמצע,
הורידה מכנסיה (שחורים..) החלה לרכוב עליי, תוך כדי שהיא עוזרת עם היד שלה. ואני שקוע במה שהיא עושה לי למטה... וכך גמרתי,
איך שגמרתי, "מצטערת אין לי מגבונים/טישו/כל מה שאפשר לנגב איתו," למזלי לי היה...
הרימה את מכנסיה וברחה לה החוצה... קצת תמהתי לפשר בריחתה. אבל לא להרבה זמן....

הגעתי הביתה באתי להוציא את הארנק מכיסי אך איננו ניסיתי לשחזר את השעות האחרונות, הדבר היחיד שעלה בדעתי שהזונה משתמשת גם במקצוע ה'גנב'.. והחליטה לשלוח את ידיה תוך כדי שהיא עליי לכיס מכנסיי כי אני לא רואה (והמכנסיים היו במושב הקדמי כפי שהבהרתי לעיל)... המסקנה הברורה אליה הגעתי זה משום שזכרתי בבירור כי את המאה שקל שנתתי לכלבה הוצאתיהו מהארנק...

עד כאן הקטע של הנפילה והאזהרה פשוט לבוא למקומות כאלו עם מינימום ממון ולדחוף אותו במקומות שהכי פחות מסתבר שיגיעו אליהם כמו הבגאז' או משהו כזה...

האמת שאני הצלחתי בסוף לנקום בה, והחזרי לעצמי בדרך ערמומית במעט, שאין כאן המקום לספר... אבל ראו הפנימו והזהרו.

6
rubi313

ראשית אודה לך על שמצאת לנכון לעדכן בדיווח תוך אזהרה ברורה לגבי אותה תימניה.

תימניה זו הוגדרה בפורום זה כבר לפני שנים בשם "התימניה המסריחה" עקב הריח הרע שנדף מגופה
ובמיוחד משיערה השחור והמתולתל.

את דרכה התחילה לפני שנים רבות בבורסה על בסיס יומי ובתקופה האחרונה נראית לעיתים רחוקות יותר
כאשר אפשר להתקל בה גם בהר ציון בין רחוב וולפסון לסלמה.

לפני שנים רבות העלתי אותה בפעם הראשונה ומאז אני יודע שאין מצב שאעלה אותה בשנית,
לא בגלל שגנבה לי את הארנק,שזה בהחלט חידוש מבחינתי,אלא בגלל הריח ובעיקר השירות
שהתאפיין כגרוע להחריד.
העלתי אותה בזמנו למציצה בלבד והיא אחרי עשר שניות כבר ביקשה שאזדרז ואגמור,
אחרי "שעשתה טובה" והמשיכה עוד קצת הצלחתי למזלי לגמור אך איך שהגעתי לפורקן היא מיד פתחה
את הדלת והסתלקה מבלי להמשיך עוד קצת ולסיים את המלאכה כך שנאלצתי אני לסיים אותה.

זה המקום לציין,מה שלצערי לא הודגש,כי ראוי קודם כל להתרחק ממנה מסיבת אופן השירות המזעזע,
שלא יחשוב אדם שאם ישים את הארנק בבגאז' אזי הוא עושה את עיסקת חייו.

תודה שידעת להזכיר ולרענן לגבי אותה "התימניה המסריחה".

8
לא החזרתי לעצמי את הארנק, כי איני יודע איפה הוא, אך החזרתי לעצמי את הכסף בדרך אחרת, שאני מעדיף שהתמנייה על הצד שתקרא פה בפורום לא תבין מאיפה זה בא לה....

לקריסטל, אתה צודק רק שלא ידעתי שהיא כזאת. ולגבי המסריחה, זה נכון, רק שמבחינתי זה לא רק מבחינה הגיינית....

9
[QUOTE=מאהב_אהוב]קריסטל
אתה לא הצלחת להחזיר לעצמך את הארנק?
מה. ככה שתקת לה?
[/QUOTE]

מצטער אם לא הובנתי כראוי.

ממני לא נגנב ארנק וגם לא נגנב כסף,
מבחינת השירות זאת אחת הבחורות הגרועות שידעתי ולכן הקפדתי להתעלם ממנה לאורך השנים.

לאחר שהיא לוקחת את הכסף הדבר היחידי שמעניין אותה הוא איך לצאת מהרכב כמה שיותר מהר
ולמי שרוצה פרטים מזהים עליה כדאי שידע שהיא תמיד מתלבשת בבגדים כהים וחולצת גופיה.

הישמרו לנפשותיכם.

10
קריס תודה!

לפעמים אנחנו שקועים עמוק בשגרה ושוכחים להודות למי שמדווח ותורם פה לתועת כולנו , ולכן כאן זה הזמן והמקום לומר לך תודה קריסטל היקר ושהאלוהים ישמור אותך בריא ושלם כל החורף כדי שתוכל להמשיך ולעמוד על משמרתך

כה לחי
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”