כ מי אמר שאין מה לזיין באשקלון ? - סקס אדיר

מי אמר שאין מה לזיין באשקלון ?

1
שבת בבוקר יום יפה ואני מגיע במקרא לעיר שהחמאס כול כך אוהבים להפציץ אשקלון :)
כמובן שנסעתי לשם לא בישביל לזיין אבל אחרי שסיימתי את הסידורים שלי החלתתי כול קטן כזה בראש עבר לי ואמר - "מז מזיינים היום" ואז 2 אופציות קפצו לי לנסות מישהי שראיתי מודע שלה בתקווה שלא יהיה נפילה או לזרום ל ת''א ששם בטוח אני יתפרק

נתגלתה לי הגברת הזאת http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8221
חויג המיספר הזה 052-6256745
ונסעתי לגברת , היא מקבלת ב מרינה ברחוב יפה נוף23
כיוונה מישם לדירה שלה ועליתי, פתחה לי את הדלת הגברת שנראת פחות או יותר כמו בתמונות יחסית נחמד ממה שחשבתי , לפי הפנים ישר הבנתי שהיא לא 30+ יותר בכיוון של ה +++ סביבות 40 , כיוונה אותי לחדר נכנסו החלפנו כספים וקיבלתה הוראה להכנס למיטה, הגווף שלה ממש נחמד תחת טוב חזה קצת נפול אבל גדול בטן קטנה, התחילה בנשיקות וליקוקים שכללו גם ליקוקי ביצים. מרוב שהאיתי חרמן איך שהיא הלבישה לי קונדום והתחלתי דוגי אחרי 2 דקות גמרתי , ביקשתי עוד מיספר היא אמרה תוספת של 50 ש''ח רציתי לשלם ואז היא הסתכלה על השעון ואמרה שנשארו לנו עוד 8 דקות ו שחבל על הכסף שלי כי לא נספיק לעשות כלום

בקיצור מה שיש לי לומר-
150 ש''ח חצי שעה
לא מלחיצה בזמן הזה
מציצה בלי גומי אבל לא ממש מושקעת
מקלחת לא היה לא לפני לא אחרי וגם אותה לא ראיתי מתקלחת
חוץ מזה היא נראת בעיקרון נקיה אבל מרגישים ממנה ריח של סיגריות
סיפרה שעבדה לפני זה ב בת''א ב וולפסון 40
שווה לחזור לשם ? שווה כי במחיר הזה מקבלים יחסית תמורה טובה וזולה יותר מנסיע לת''א לתיקתוקיות.
מי שמתקשר ושומע ממנה על בודי שלא יבהל , אני שאלתי אותה עם זה כולל סקס התשובה שלה האיתה- על תדאג הכול יהיה בסדר וששוב שאלתי היא אמרה שבפלאפון לא מדברת על זה.

מי אמר שאין מה לזיין באשקלון ?

5
אתמול ביקרתי אותה ופחות נהנתי מקודמי. האישה נמוכה, לפי הפנים נראית בשנותיה ה-40 המאוחרות אך הגף יותר טוב. לפי הריפיון בעור בצאוורה לא צעירה.
נתתי לה 20 ש"ח ולא החזירה עודף, למרות שבטלפון אמרה לי 150. בהמשך רציתי אנאלי ואמרה לי שעולה כפול, הצעתי לה עוד 50 שח מעל ה-50 שלא החזירה לי. אמרה לי שמסג' זה 150 ???? לא התווכחתי על 50 ש"ח אך התנהגותה לא ראויה, גם אם היא זונה.
לעצם המפגש לא הצליחה לגרות אותי מספיק.
אני ביקשתי להתרחץ כשהגעתי, בסוף היא קצת שטפה את עצמה.
לזכותה: כוס צרTongue, גוף חלק וחזה גדולחיוך גדול אך פטמות בהירות ולא גדולותמבולבל.

אני מקווה שאחרים יהנו יותר ממני

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”