כ האתר אשלי מדיסון - סקס אדיר

האתר אשלי מדיסון

3
חברים חבל על כל שקל שלכם בפרט באשלי מדיסון הכל מזויף ושקר אחד גדול אתה משלם על כל מילה שאתה כותב שם וזה פשוט כל כך שקוף שהם מנסים לסחוט ממך התכתבויות עם כרטיסים פיקטיביים שלהם והחוצפה שמגיעה לשיא היא כשאתה רוצה למחוק את הכרטיס הם מציעים לך שתי מסלולים אחד זה רק להסתיר את הכרטיס בחינם ...וכדי להעלים את הכרטיס לצמיתות אתה צריך לשלם סכום של 50 שח פלוס מינוס...בקיצור אחרי התנסות של שבוע הבנתי את הרמאות ומחקתי את הכרטיס .לשיקולכם .

האתר אשלי מדיסון

5
אל תתקרב. עבודה בעיניים.
כמו שכתבו כבר, 90% פיקטיבי ומסחטת כסף.
ניסיתי גם בארה"ב ללא הצלחה יתרה למרות ששם גם נערות עובדות משתמשות באתר אבל מניסיון ניתן למצוא אותן גם באתרים אחרים ללא תשלום.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

האתר אשלי מדיסון

8
נפגשתי באשלי מדיסון, אבל האישה אני חושב לא הבינה מה היא עושה שמה. הרוב קשקוש. אולה כסף רב כמו שאמרו. ושאין כסף בקופה אתה נמחק מהר. אני מחפש לפי מי רק דובר אנגלית בארץ בדרך כלל הם אמיתיים, ואלו שכתבו הרבה בפרופיל שלהם. זה גם אינדקציה טובה.

אבל מצאתי שבד"כ הפרופילים בכל העתרים מצופייפים. יש אמיתיים בלא אבל זה בגלל שזה מדובר בכסף. דרך אגב מקום למצאו פרטייות אמיתיות ביתיות - בעיקר גרושות. היה לי הרבה הצלחה שמה, קל למצוא אבל חלק רוצים יותר מדי כסף, אבל אפשר למצוא בכל זאת דברים טובים עם תמיכה סבירה

האתר אשלי מדיסון

9
מתנצל להקפיץ פוסט כל כך ישן, אבל למישהו יש רשמים נוספים מהאתר הזה?
אולי עדכניים יותר?
נרשמתי לפני כמה ימים ודווקא עשה עלי רושם שדי אמין.
ראיתי שיש ביקורת מסוימת של האתר על הפרופילים הרשומים, ואפילו כמה פרופילים שקיבלתי מהם הודעות חשודות (לא יכולתי לקרוא כי עוד לא שילמתי, אבל הפרופיל עצמו היה נראה לא מושקע) נמחקו ביומיים-שלושה שאני שם.

ראיתי כמה פרופילים (של נשים) ממש מושקעים ומפורטים שקשה לי להאמין שמישהו זייף.

מה שכן, זה עסק לא זול ולכן עדיין לא שילמתי ולא ממש התנסיתי, אבל אני מאוד מאוד סקרן.

מישהו? משהו? תודה!
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”