כ עיסוי בחדר כושר - דף 11 - סקס אדיר

עיסוי בחדר כושר

106
טוב חברים, אחרי שקיבלתי את המספר מכוסמין, החלטתי ללכת לדגום את הבחורה.

למרות שהתגובות היו צוננות ולא מתלהבות, הסקרנות של חובבי (מכורי) העיסוי מן ההתנסות היא תמיד פקטור משמעותי בחוויה הזאת, ולכן בין היתר גם בגלל המיקום המעניין החלטתי לנסות את הגברת.

התקשרתי לקבוע איתה בשעות אחהצ, נשמעה מאוד דיסקרטית בטלפון ושאלה איך קיבלתי את הטלפון, כמובן שאמרתי שדרך חבר. לא דיברתי על מחיר לא דיברתי על תוספות, או על טיפול מלא וכד', חשבתי שאין טעם מאחר ואני מגיע אליה עם "מודיעין" טוב, כך שחבל על השאלות המיותרות.
בהמשך, רוב ההתקשרות מולה והתיאומים נעשו דרך SMS. כיוונה אותי למקום, כמו שאמרו נמצא בתוך מתחם חדר כושר, המקום מאוד נקי ואסתטי, מריח טוב ומסודר מאוד.

הגברת פתחה את הדלת כשהיא בשמלת גוף צמודה שחורה, ממנה מציץ החזה (הטבעי היחסית נפול, אך די נחמד ולא קטן) שניתן להבחין שהיא ללא חזיה מתחת. הבחורה סביב גיל 35-40 לדעתי, חייב לציין שהמראה שלה מזכיר לי קצת את אחינועם ניני (למי שזה עושה לו את זה) ולדעתי היא תימניה (לא שאלתי)- בסך הכל נחמדה, אך לא יפה במיוחד לטעמי האישי. היא מדברת בטון מאוד רגוע ושקט, מאוד שירותית ונעימה ומעניקה שירות כייפי בסך הכל.

העיסוי -היה טוב ממש, פירקה אותי לגמרי, תוך כדי נגיעות עדינות באזור חבריקו והביצים כשאני עוד על הבטן (אני אוהב את זה). יש לה ידיים חזקות ומקצועיות, כך שבחלק הזה מאוד נהניתי.

ההרפיה- תוך כדי פרק העיסוי לעיל והנגיעות המחרמנות שלה כשאני על הבטן, שלחתי יד לאזור השמלה והרמתי אותה כדי לחשוף ישבן עגול, די מוצק ושזוף, שהייתי תוקע אותו בכיף באותו רגע, כי הייתי חם מאוד. התהפכתי על הגב ואז הורדתי לה את התחתונים והתחלתי לתפוס לה את התחת ובמיוחד את החור של התחת ולעסות לה אותו, תוך כדי שהיא התחילה בהרפייה מאוד עדינה ומחרמנת של חבריקו. היא שלפה את החזה הנדיב שלה תוך כדי ההרפיה, והתחילה לעשות לי פרצופים מחרמנים ולהוציא לשון ולשחק עם העיניים כמו בסרט פורנו- זה די הדליק אותי ונראה לי גם פתטי באותו הזמן, אבל זרמתי עם החרמנות וגם נישקתי אותה קצת כדי להידלק עוד.
כשהורדתי לה את התחתונים, ראיתי שיש לה בטן קטנה (לא כרס) שמאפיינת מבנה גוף של נשים שעברו הריון- לי זה קצת מוריד... כמו כן, ראיתי פד די עצבני והיא גם זרקה משהו על זה שבימים האלה יש לה "נזילה", דהיינו במחזור. נזכרתי שאחד החברים כאן כתב שקרה לו אותו דבר עם הפד, והתחלתי לחשוב שאולי הבחורה שמה פדים של מחזור דרך קבע, כדי לצמצם את כמות החרמנים שרוצים לזיין אותה בקליניקה שם. בכל מקרה, החלטתי להתרכז בישבן כמו שאמרתי, ותוך כדי הרפייה מצויינת אצבעות בישבן ולפיתתו פלוס לפיתות חזה באינטרוולים, הגיעה הגמירה המיוחלת על השדיים של הגברת.

היא נראתה די משועשעת והציעה לי ללקק את כמות הזרע הגדולה יחסית מהחזה שלה, תוך כדי צחוק וחיוך, כמובן שסרבתי להצעה בנימוס :)

שילמתי לה 200 שקל, אמרתי שלום, ועזבתי בנימוס עם נשיקה. היא אמרה לי שהיא שומרת את מספר הטלפון ואישרתי לה.

כשיצאתי מאצלה ראיתי שני חברים עושים כפיפות בטן ממש ליד הדלת בחוץ, זה קצת הדליק נורה של פרטיות וחשש לזליגת "קולות והתרחשויות" מתוך החדר החוצה.

ממליץ גם לאלה שבאים לזיין, לשמור על השקט היחסי, יכול להיות לא נעים לצאת משם ולגלות קבוצה של גברים/נשים עושים פילאטיס ליד הדלת :)

אז מה היה לנו כאן:

מראה- 6.5
גוף- 8
עיסוי- 9
הרפייה- 9 מחרמנת מאוד
שירות- 10
מחיר- 200 ש"ח סביר יחסית

האם אחזור אליה? - לא יודע, אם הייתה נראית קצת יותר לטעמי, אז בוודאות כן.

הסיבה היחידה שאולי אחזור אליה, היא בשביל ללכת על טיפול מושלם.

מקווה שהועלתי למי שחשב או חושב ללכת :)

יום טוב

עולם הדימויים המיניים שלנו מעוצב על ידי תעשיית הפורנו. ההתמכרות הזאת הרסה את הבריאות ואת הכיס, אבל אי אפשר להפסיק. כמו שנאמר, כשהזין עומד השכל בתחת כל פעם מחדש...    

עיסוי בחדר כושר

108
חברים בשמי ובשם כוסמין אני מפרסם את ההודעה הזאת:

בבקשה לכבד את המעסה ( נורית ) בחדר הכושר.
היא מאוד חשדנית ואכן מקבלת במקום לא שגרתי.
זה עניין של זמן עד שמישהו יעשה שטות ויסגיר אותה.
אכן ידיים חזקות יש לה ועיסוי לא רע בכלל .
מזדיינת היא לא , אם כי בעבר כן הייתה . ( מי יודע אולי ייצר החרמנות שלה יתעורר).
המאמנים בחדר הכושר חשדניים מאוד ושימו לב שהכול מצולם ומתועד במערכת של מצלמות הבניין וחדר הכושר למעלה.
כן - מדובר על מיקום בין לבין על אם הדרך אייר פורט סיטי , וכן היא עושה ביד לא רע.

בבקשה תכבדו

מתקתק וותיק

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”