כ שותף לטיול חלונות אדומים בגרמניה - סקס אדיר

שותף לטיול חלונות אדומים בגרמניה

2
אין סחורה באמת טובה בחלונות בפרקפורט רובם שמנות או כושיות או לא נראות טוב צריך לחפש הרבה בשביל למצוא.יותר טוב הכולל כלול או FKK להתפנק כמובן שבעלות יותר גבוהה אבל לא רואה טעם לטוס במיוחד לזיין סוג ב-ג ב 30 יורו למספר

שותף לטיול חלונות אדומים בגרמניה

3
אני דוקא אוהב את החלונת האדומים בפרנקפורט. הרבה פעמים בטיסות מארצות הברית יש לי המתנה של 5-6 שעות בפרנקפורט ואז אני קופץ לסיבוב של שעתיים שבו אני מספיק שני מספרים מהירים, פלוס מקלחת בנמל התעופה בכמה יורו. ביום טוב (ובעיקר בשעות הערב) יש בכל בית כ 10-15 בנות מכל הסוגים והגילאים, וניתן לעבור בין 5-6 בתים שנמצאים זה ליד זה. נכון שיש מעט מאוד כוסיות על, אבל כיף לעשות סיבוב של שעתיים ולראות בנות מכל העולם - תאילנדיות (כולל קוקסינלים), דרום אמריקאיות, אירופאיות, כושיות. רק באמסטרדם יש מבחר כזה באזור כל כך קטן. אני אישית מעדיף את פרנקפורט על אמסטרדם בגלל האוירה הסליזית של ההליכה במסדרונות האפלוליים והבנות שמנסות לשדל אותך להכנס לחדר. חוץ מזה, באמסטרדם המחיר 50 יורו כמעט אחיד ובפרנקפורט ניתן למצוא בחורות סבירות ולא מבוגרות גם ב 30-40 יורו. כמו שאמרתי, סיבוב של שעתיים, שני מספרים עם בחורות מאזורים שונים של הגלובוס, מקלחת בנמל, כוס יין מהדיילת במטוס, ואני תופס שינה טובה ומתעורר רק כשמגיעים לתל אביב.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”