סוף סוף גם אני הייתי אצל מיטל.
לפני שבועיים היינו בקשר אסמסים, אבל בסוף השתנו לי התכניות ולא הצלחתי להגיע.
הקשר באסמסים היה מאד נעים ויעיל, ותרם ל"הפשרת הקרח" לקראת ההמשך המתוכנן.
השבוע החלטתי לחוות את "הפלא השמיני" כמו שדארק הגדיר את מיטל.
אסכם בקצרה את התרשמותי:
המיקום: כמו שכתבו מדובר בדירה בבניין משרדים/חנויות/מחסנים ברחוב תובל. כלומר המסביב לא משהו, אבל הדירה עצמה נקיה ונעימה ויש בה כל מה שצריך. במיוחד חשוב לי לציין שהמקלחת מצויינת והטוש באמת נעים וחזק, כמו שמישהו כבר כתב. יש מצלמה, אם זה מפריע למישהו כדאי שתדעו.
התיאום: הלך בקלות. קבעתי. הגעתי. קיבלתי הסבר ונכנסתי.
"הדיל" : 250 ש"ח לחצי שעה של עיסוי כולל המקלחות. אני גמרתי פעם אחת, סביר שאפשר פעמיים באותו מחיר, לא שאלתי אבל אחרים כבר כתבו שכן. מיטל מאפשרת לגמור איפה שרוצים, כלומר בין השדיים (היפים והגדולים שמייד יזכו להתייחסות מיוחדת) או ביד או בין הישבנים וכו'
מאפשרת מציצה בתוספת 100 ש"ח, ללא גמירה בפה. לא התאים לי להוסיף.
לא הסכימה שארד לה, אבל לבקשתי, נתנה לי לעשות לה עיסוי, שזה בעצם משהו לא ממש מקצועי, אבל מאפשר לי לחרמן אותה ואותי, כולל הדגדגן שלה, עד גמירה שלה. אבל בשום אופן לא להכניס אצבעות.
מיטל הפרסונה: בחורה די צעירה אבל עם ניסיון רב. היא אשת שיחה וזה משרה אווירה נעימה. עורה כהה, גובהה נראה לי כ 1.60 . תחת יפה ודי מוצק, אבל יש מה לתפוס. גוף רזה אבל לא שלד. צרה במותניים ובטן שטוחה. הפנים נחמדות. חייכנית. והנה נגיע לשדיים.
השדיים: אכן גדולים, פטמות עגולות בגודל בינוני, במיקום מדוייק וגם בולטות. לדעתי זה לא נקרא ענק, ולדעתי גם לא מלאות כל כך. אבל יאמי יאמי. מאד מאד אהבתי את השדיים שלה והקדשתי להם טיפול יסודי, כולל גמירה בין השדיים כאשר אני "יושב" על מיטל.
סיכום:
לדארק - אכן כיף לראות בחורה רזה עם גוף יפה ולא שמנמונת עם חזה גדול. לא יודע לדרג פלאים וכנראה זה עניין מאד אישי. אני אוהב יותר שדיים מלאים יותר וגוף שמנמן (ואפילו שמן רחמנא ליצלן), פטמות גדולות ככל האפשר. אבל אני מאד שמח שקיבלתי את המלצתך והלכתי לחוות את החוויה.
מבחינת יחס "עלות -תועלת", לי יש בעיה עם מתכונת של חצי שעה וזה מרגיש לי לחוץ מידי, מה עוד שזה במחיר לא מהזולים.
אבל, מפעם לפעם אני בטוח שארשה לעצמי לחזור וליהנות במחיצתה של מיטל. אני גם די בטוח שהמפגשים הבאים יהיו יותר מהנים לאחר שאני יודע למה לצפות ויש קשר וכימיה שיכולה להתפתח.
אולי כבר עדיף לי מתכונת הקוויקי, אם עדיין מיטל מאפשרת זאת, ואז ללא מקלחת במחיר מוזל, אהנה נטו מהגוף והשדיים הגדולים והסקסיים שלה.
קצת חפרתי, אבל אני סולח לעצמי. מקווה שגם אתם 
תהנו ודווחו,
שלכם, אבוד
נ.ב. שעות עבודה 10.00-19.00 (פותחת את הטלפון לתיאומים ב 09.00) ימים א'-ה'