כ עיסויים בצפון(: - סקס אדיר

עיסויים בצפון(:

1
לאחר זמן ארוךךך מאוד חח סוף סוף אישרו אותי ואוכל לתרום לפורום לאחר תקופה שרק יכלתי לקרוא ללא יכולת להגיב.. תודה לכולם

אז הנה חלקי:
#מפרסמת ביד 2 תקופה ארוכה..נמצאת בזכרון יעקוב בשכנונה שקטנה (עובדת הרבה זמן' נראה לי שהרבה מכירים פה)
בחורה לא צעירה אני מעריך בגיל 40..לא אהבתי את המראה בפנים וגוף מלא (כל אחד וטעמו).
בחורה נחמדה לא נוטה לדבר הרבה-העבודה אצלה היא העיקרTongue
משך הטיפול הוא 40 דקות מלאות הכולל עיסוי מושקע בשמנים חמים. העיסוי מקצועי מאוד אך רובו מבוצע בצורה מינית ע"י נגיעות בישבן ובביצים כאשר עדיין נמצאים על הבטן.
בהמשך אחרי שהזין כבר עומד היא מבקשת להסתובב ומבצעת את עבודת הקודשחיוך הרפייה לא הנמשכת מספר דקות עד ההשפרצה המיוחלת.
200 ש"ח, זכרון יעקוב, ביקרתי מספר פעמים ונהנתי. מתאים למי שבא להנות והמראה פחות חשוב לו -0523145424 תהנו.

#בחורה אשר ביקרתי לאחרונה הנמצאת ברמת ישי גם כן באיזור שקט אם כניסה נפרדת וחניה צמודה לבית. בחורה רוסיה, לא מבוגרת אך להערכתי קצת מעל 30 ושמורה לא רעחיוך העיסוי כ-50 דקות ומאוד מושקע. הבחורה מאוד מקצועית ורואים שיש לה ידע במקצוע.
בנוסף משחררת את כל הגוף ומשתמשת באבנים חמות. אין נגיעות מיניות או רמז לבאות במהלך העיסוי בגלל איכותו.
לבסוף מבקשת להסתובב ומבצעת עבודת יד מושקעת. מרשה לגעת בה אבל לא ניסיתי יותר מחזה...
200 ש"ח, רמת ישי, מקצועית מאוד ונראת לא רע (שמורה) 054-6647420

שוב תודה(:

UMA2014-02-06 18:04:08
להחיות את הצפון היבש(:

עיסויים בצפון(:

4
שלום לכולם, ותודה צעיר צפוני
נכנסתי לפורום לפני כחודש ועקבתי אחר המלצתו של צעיר צפוני. הגעתי לרמת ישי לאלכסנדרה, אישה נחמדה ושירותית. קבעתי תור לטיפול ונתבקשתי להשאיר מס' טלפון על מנת לקבל עדכון מה שלא התאים לי, אמרה שיש לקוח לפני ואולי יתעכב קצת. הגעתי לאיזור והתקשרתי שוב לבסוף ענתה והדריכה אותי לחניה של המקום (בית פרטי בשכונת מגורים).
המקום עם כניסה נפרדת. הכניסה אותי לחדר הפנימי וביקשה שאשכב על המיטה.
העיסוי היה נעים ומקצועי (ביציאה ראיתי גם שיש לה דיפלומה) מלווה בשימון קל. בזמן העיסוי הגוף היה מכוסה חלקית ובזכות דיווחו של צעיר צפוני ידעתי שיש דודבדבן על הקצפת.
כשעברה לרגלים היו תנועות ידיים שהתקרבו לביצים ולאחר כמה נגיעות ספק מקריות התחיל מדד החרמנות לעלות. לסיום ביקשה שאסתובב עבדה קצת על היידים והרגלים ושאלה אם יש עוד משהו. אמרתי שהגעתי לפי המלצת חבר מהפורום וכמובן שביקשתי קצת עזרה בלהרגיע את ידידי הזקוף אך למרות שהצעתי תוספת למציצה לא הסכימה והסתפקתי בעבודת יד איטית ומהנה עם קצת מישוש חזה למרות שלא הסכימה להוריד חולצה (היה לך מזל, צעיר צפוני...)
לאחר ההשפרצה המיוחלת הציעה לי מקלחת, שלאחריה נפרדנו לשלום.
מחיר 200 ש"ח לכמעט שעה נטו, סימפטית, מקצועית לצערי ללא אקסטרות.
בסה"כ מפנק ושווה את הכסף.
הערב סיימתי עבודה בנצרת מוקדם מהרגיל והחלטתי לנסות את מזלי איתה שוב, לאחר שלא היה מענה בטלפון הגעתי שוב לאזור ולאחר חיפוש של כרבע שעה מצאתי את המקום והסתבר לי שמספר הטלפון השתנה. התקשרתי למספר החדש ולאחר כמה פעמים ענתה. אמרה שמפרסמת את המס' החדש ביד 2 ומאוחר יותר כשהזכרתי את הפורום אמרה שאין בעיה שאפרסם אותו גם שם, אמרה שהיא עדיין באזור ומוכנה לחזור. (אמרתי שירותית?)
חיכיתי 10 דקות בערך והיא הגיעה. שוב עיסוי מאוד דומה לראשון בלי אקסטרות ועדיין כיפי מאוד.
מקלחת, הביתה...
שוב תודה צעיר צפוני ותעדכן 054-6647420 הוחלף ל - 052-4712288

עיסויים בצפון(:

6
שלום לכולם,
תודה שוב צעיר צפוני, אתמול עקבתי אחר דיווח שלך לזכרון יעקב, העיסוי קצר יחסית קצת יותר מחצי שעה כך שלא היה אפקטיבי כעיסוי.
לעומת זאת עבודת היד בסיום הייתה נהדרת. עבודה איטית עם שימון טוב. אפשר לשחק בשדיים (מלאים יחסית). הגמירה נראתה לי כאילו הייתה חזקה כאילו שכזאת עוד לא הייתה.
לסיכום, מי שמחפש הרפייה כיפית מומלץ לעיסוי לא כל כך.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”