כ מבקש עזרה: דירות לאורך שדרות ההסתדרות - סקס אדיר

מבקש עזרה: דירות לאורך שדרות ההסתדרות

1
מישהו מהחברים פה יכול בבקשה לעזור לי לעשות סדר בדברים לגבי הדירות/תקתוקיות לאורך שדרות ההסתדרות?

בחיפוש בפורום עלו מספר כתובות: ההסתדרות 73, ההסתדרות 99 וההסתדרות 249.

כמו כן, יש עדיין פרסום פעיל לאחת מהכתובות הנ"ל:

יש לי כמה שאלות:
1. האם כל הדירות שציינתי עדיין פעילות?
2. האם אלו כל הדירות ברחוב ההסתדרות או שיש עוד?
3. המקומות האלה פעילים 24/7 או שיש להם לו"ז והם שומרים שבתות, חגים וכו'?
4. הכי חשוב: איפה אני באמת מקבל לא פחות מחצי שעה? (רצוי גם שהבחורות יראו טוב)

3
המקום הזה נקי/מסודר? הן לא מנסות לתקתק אותך בחמש דקות?
אני מתכוון לקפוץ הלילה לבקר עם עוד שני חברים שאחד מהם מעולם לא היה בדירות, הוא נשוי מסכן...מבולבל
מבטיח לתת דיווח מפורט, רק תמליצו על מקום שיש בו לפחות בחורה או שתיים נורמליות

5
ההסתדרות 73 מקום גועל נפש זה ליד המועדון חשפנות. המקום ליד לב המפרץ הייתי כמה פעמים נחמד אבל לא יותר ולאמקום במיוחד למי שחשובה לו הדיסקרטיות כי שם אין . ההסתדרות 223 לפי הכתובת זה חנות לאביזרי מין לא הייתי ואני רוצה מספר אם אפשר תודה

6
אל תיקח את חבר שלך למקומות בהסתדרות! ועוד בפעם הראשונה?! חוויה כזאת אתה רוצה שיזכרו?זה לא דירות, זה מכונים, ביום שישי מלאים בחברינו מהכפרים, המלצה שלי, תעלו למועדון חשפנות בתור ״חוויה״ שעשיתם משהו, או תזמינו מישהי, כי ההסתדרות ודרך עכו על הפנים. ושוב זו דעה אישית בלבד. בהצלחה

8
Aviv תודה על האזהרה, אבל כשאתה חרמן ביום חמישי בלילה אין יותר מדיי ברירות לפורקן מהיר.

absirod אני בעקרון מסכים איתך אבל לעתים גם במקומות כאלה אפשר למצוא זיון סביר.

Dudydu נדמה לי שאתה מדבר על ההסתדרות 76 (ליד מועדון החשפנות) בעוד שהמקום ליד לב המפרץ זה ההסתדרות 73.

ובכל מקרה הלכתי עם החברים לדגום גם בהסתדרות 76 וגם בהסתדרות 73 ולהלן הממצאים:

ההסתדרות 76 - ליד מועדון החשפנות, התקתוקייה הכי מגעילה בארץ ה"זונה" (וזו המילה הכי טובה לתאר אותה) שאני אפילו לא זוכר את שמה באה עם ספר חוקים: אל תיגע בחזה, אל תכניס בדוגי ואחרי עשר דקות "נגמרה חצי שעה" ועוד פניני חוכמה כגון: "אתה לא גומר, תוסיף 100 שקל ואני אקרא לבחורה אחרת אולי אצלה תגמור" לסיכום יצאתי מהמקום חרמן עוד יותר וגם עצבני.
לא להתקרב למקום הזה!!!

ההסתדרות 73 - מקום טיפה סביר יותר. החבר היה עם אתיופית בת 21 העונה לשם אמילי, ראיתי אותה לבושה אבל התרשמות כללית נראית מלאה עם חזה גדול, סה"כ הוא אמר שהוא נהנה איתה. (היה איתה חצי שעה מלאה).

אני הייתי עם ישראלית ממוצא רוסי (נמצאת שנים בארץ) העונה לשם לינה. רזה, גוף יפה, חזה בינוני פלוס, עם פטמות זקורות ומאוד נעים למגע. החוויה איתה הייתה סבירה, מציצה לא רעה, זיון במספר תנוחות רק שאחרי עשרים דקות התחיל ריח התקתוק באוויר ("תגמור כי תכף דופקים בדלת") והיא ממש לא אקטיבית ("יש לי יום ארוך אני לא מוכנה ל"קאוגירל") לפחות אצלה כן ניצלתי כמעט את מלוא חצי השעה (כ-25 דקות מרגע הכניסה עד רגע היציאה).

כמו שחברים אחרים ציינו אין שום דיסקרטיות במקומות האלה, בכניסה יש סלון שבו כל "הלקוחות" נמצאים והבחורות הפנויות מחכות שמישהו יקח אותן.

וגם אני אשמח לשמוע פרטים על ההסתדרות 223...

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”