כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 66 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

651
שלום ,
השבוע בוצעה גיחה לאזור חולון, בשעה 11:00 בתחנת האוטובוס שברחוב המרכבה (מיד איך שפונים שמאלה מצומת טמפו) נצפתה גברת נמוכה 1.65 שמנמנה עם שעיר בצבע אדום (התגלה כפאה) .
הגברת טענה ששמה קטיה, גיל מוערך כ 50 חזה גדול מאוד , בטן גדולה ובקיצור שמנמנה.
סגרנו על 100 כולל אנאלי .
תהליך האירוע היה סביר , המציצה הייתה חלשה ולא נעימה אבל את האנאלי קיבלה כמו גדולה כולל החדרת אצבעות בין לבין .
לא ראיתי אותה קודם לכן באזור אז מי שמכיר שידווח .
בנוסף חייב לציין שהריח שלה לא היה משהו .

653
שמה אכן קטיה, לפני שבוע בערך עברתי בדרך הביתה וראיתי אותה, היא ביקשה טרמפ אז אמרתי למה לא. הקפצתי אותה לאיזור תחנה מרכזית והיא טענה שהיא בת 46. לא נתוכח איתה על זה :)
בכל אופן כשהורדתי אותה היא שאלה אם אני רוצה להכנס אליה לסקס (לדעתי ללא תשלום היא לא ממש רמזה שאני אשלם לה..) הייתי מאוד עייף ודי מיהרתי הביתה + המחשבה שהיא בסוף יום עבודה של קבלת ומציאת איברים לא הוסיפה לזה... :)
מה שכן היא השאירה לי מספר טלפון ואמרה שהיא בטוח תזכור אותי..

656
בת 40+, בלונדינית, חזה בינוני מינוס (מבחינת גודל) קצת נופל.
באיזושהי תקופה היא הייתה דוחפת לכוס מין ספוגית כזאת נגד הריון. בזיון לא מרגישים אותה אבל כשהייתי מכניס אצבעות כן.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

657
[QUOTE=XRM1963]בת 40+, בלונדינית, חזה בינוני מינוס (מבחינת גודל) קצת נופל.
באיזושהי תקופה היא הייתה דוחפת לכוס מין ספוגית כזאת נגד הריון. בזיון לא מרגישים אותה אבל כשהייתי מכניס אצבעות כן.
[/QUOTE]

תודה XRM
השאלה האם מדובר באותה ליזה שהיית איתה לפני כשנה וחצי ( כמו שרשמת)

658
אתמול (שבת) יצאתי לחולון. הגעתי בשעה 22 בערך היה גשום מאוד.
היו הקבועות בלי בשורות מיוחדות. מה שכן הן הלכו עם בגדי חורף סקסיים מאוד (למי שזה עושה לו את זה כמונט למשל, זו חוויה)
העליתי את אחת הקבועות שהלכה עם גרביון צמוד ומיני מושך במיוחד, לא זכרתי לשאול איך קוראים לה אבל היה זיון מעולה!
בחזור ראיתי בתחנה ליד השופרסל יושבת רוסיה בלונדה, נראית בת כ-40, לא חדשה במקום אבל לא יצא לי לדגום אותה.
הלכה אתמול עם מגפיים לבנים וקפוצון לבן.
למישהו יש מידע או ניסיון איתה?

659
××××× חוויה מבאסת ××××
אתמול 1:00 בערך בתחנת אוטובוס ליד תחנת המוניות עמדה משהי בשם "שרון" נצפתה מספר פעמיים באותו מיקום, בדרך כלל עומדים סביבה קוקסינליות
מתקרב פותח חלון, מציעה: מציצה חשופה, אנאלי וגמירה בפה ב 100....ביקשתי מציצה ב 70, הסכימה
בתוך הרכב מצצה 10 שניות ואז החלה לשפשף ללא מציצה. ...שאלתי מה קורה, אמרה שיש לה פצע בשפה וזה כואב לה למצוץ...לא משנה מה שאמרתי ואיך שאמרתי לא הסכימה למצוץ....
התחלתי להתעצבן אמרה אני יוצאת וקוראת לסרסור שלי...באותה נקודה אמרתי לה שתעוף מהרכב וכפרה על ה 70 שח...
בלונדינית, חזה גדול-בינוני, ישראלית, בת 30-40...ובת זונה!

660
אושר - עדיף "להפסיד" 70 ש"ח ולא להסתכסך עם סרסור.....
עשית נכון לדעתי.
תודה על ההזהרה.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”