צר לי לאכזב אותך אבל קוקסינליות זה עם שקרן וצבוע שחבל על הזמן למדתי כבר ממזמן לקחת את כל מה שהן אומרות בערבון מוגבל
תגיד למישהי את השם האמיתי שלה בפנים היא תגיד שזה לא היא וזה מישהי דומה ואתה מתבלבל... בקיצור פשוט שיקרה לך
הייתי אצלה בבית ושלא תזיין ת'שכל. גם אני סתם שאלתי אותה לגבי אחרות והיא התפארה ואמרה שהיא מרוויחה הכי הרבה וכולם מקנאות בה שזה בולשיט אחד גדול למה תמיד שאני עובר שם אני רואה אותה מחכה ומחכה ומחכה לעומת אחרות קח דוגמא שני שלא תראה אותה יותר מ2 דקות בצומת לפני שמישהו יעלה אותה.
מבחינת הגדרה כל מה שלפני ניתוח חזה נחשב מתלבשת לא הורמונלי ולא נעליים אתה יכול לקרוא לזה קוקס אם בא לך אבל
אם אני מחר יורד את כל השיער מהגוף וייקח הורמונים אני אחשב לקוקסינלית? לא! ברגע שעושים את הצעד המחייב אז זה נחשב.
לא שיש משהו רע בשלבים שלפני אבל קח בחשבון שלא כל מתלבשת הופכת לקוקסינלית בסוף יש כאלו שעושות בשביל כסף וחוזרות לגבר.
ובדיעה אישית אני חושב שיש כאלו שנולדו קוקסינליות והן גם נראות ככה עוד לפני הניתוחים ויש מקרים של גברים שאין שום קשר למראה חיצוני אלא רק לתחושה פנימית שעושים תהליך והתוצאות בהתאם