שלום חברי הפורום היקרים,
הדיווח היום נוגע למעסה מאזור ירושלים, משכונת אבו-טור. אני יודע שהרבה אנשים היו באבו-טור, ונערות העיסוי שם התחלפו במהלך התקופות. הדיווח כולל קצת קפיצות זמנים ואיזכורים של בנות נוספות שקשורות להתרחשות.
מאחר והיא מפרסמת ביד2 ומאחר ומדובר בדיווח מסוג אזהרה - אז חשוב שאני אציין את מספר הטלפון של המודעה. הנייד שלה (מפורסם במודעה): 050-8989935 , המספר של הדירה (גם מפורסם במודעה נפרדת): 077-2006211.
רקע קצרצר לגבי הדירה:
באותה דירה מדוברת, אני בזמנו (שנתיים-שלוש) הייתי אצל מעסה מבוגרת יחסית (לא זוכר את שמה, בגלל זה לא מדווח עליה) אבל זאת דירה שכל הזמן פעילה בתחום העיסוי, אבל אני ראיתי שם רק נפילות. יש שם גבר בעל זהות לא ברורה (רוסי/אנגלוסכסי) שהוא לדעתי בעל העסק, וכל הזמן מביא בנות (מאוד מאוד לא מוצלחות, כפי שתבינו בהמשך). לפי דעתי, גם בדירה הזאת פעלה גם מירי שלא זכיתי לבקר אצלה באבו-טור (אני חושב שדווקא כן הייתי אצלה ברחוב הלל בקליניקה בתחילת דרכה)- אם מדובר במירי שאני הכרתי, אז בהחלט מדובר בבחורה מצויינת ומחרמנת - חוץ ממנה, כל הבנות שם נפילההה.
למי שרוצה את השורה התחתונה לגבי האזהרה העיקרית ולא מעוניין לקרוא את כל הפוסט - מדובר בבחורה אנורקטית/שלד/גל עצמות - דבר על גבול המבחיל והמבהיל! הבחורה לא איפשרה להבין את זה משיחת הטלפון ומן השאלות ששאלתי, התשובות שלה לא היו קשורות למציאות. לכן אני כאן מבקש לחסוך לכם את הטרחה ואת הזמן, ולשים יהבכם על מעסה אחרת כבר מראש.
אז לענייננו - הדיווח לגבי דיאנה :
נתקלתי במספר הטלפון ביד2. התקשרתי לבחורה ושאלתי אם אפשר להגיע, אמרה לי שהיא כבר בבית (עובדת בבקרים) ורק מחר. מרוב חרמנות, בהתחלה עוד ניסיתי לבדוק איתה אפשרות להגיע אליה הביתה בערב, היא נשמעה מעוניינת ואמרה שתחזור אלי עם תשובה, אבל אח"כ כבר לא ענתה לטלפון כנראה לא הסתדר לה, וזה נשאר ליום למחרת. למחרת בבוקר דיברנו ב-SMS וקבענו שאגיע אליה אחה"צ לדירה באבו-טור.
חייב לציין שבטלפון נשמעה מאוד ידידותית ומן השאלות ששאלתי, לא קיבלתי רושם שמדובר בבחורה אנורקסית/"שלד"/"גל עצמות". שאלתי לגבי מראה, אמרה נראית טוב. שאלתי לגבי גודל חזה, אמרה בינוני. שאלתי לגבי הגוף, אמרה רזה רגיל - כל התשובות היו עיוות של המציאות וגרמו לי לבזבז הרבה זמן וטרחה רק כדי להגיע לפגוש את הבחורה - ולעשות סיבוב פרסה על המקום ולברוח משם!
הבחורה לא נראית טוב בעליל, יש לה גוף של חולת אנורקסיה בת 14, החזה שלה לא קיים, התחת לא קיים - אנשים, פשוט תחסכו לעצמכם ואל תגיעו.
אזכיר כי לפני שנה-שנתיים (לא זוכר בדיוק), ביצר של חרמנות, הלכתי לדירה הזאת באחד הערבים, כדי לפגוש בחורה עם שיער שחור, גם כן רזה מאוד מאוד, מדיפה ריח רע - נדמה לי שקראו לה דנה - בחורה שהייתה מקבלת קודם לכן במרכז העיר ברחוב שטראוס - מיד כשפתחה את הדלת, זיהיתי אותה מרחוב שטראוס, עשיתי סיבוב פרסה וברחתי משם!
בקיצור, שני סיבובי פרסה רצופים באותו מקום בהפרש של שנתיים - שומר נפשו ירחק ! הבנאדם שם מביא בנות שלא נעים לשהות במחיצתן...
(רק אציין כאן שמבדיקה מקדימה קצרה שעשיתי בפורום לפני שהלכתי לפגוש את הגברת, ראיתי דיווח או שניים בהם הוזכרה דיאנה מירושלים, לא קפץ לי משהו חריג ואף אחד לא התריע, אז החלטתי ללכת אליה. יכול להיות שהדיווחים שאני ראיתי לא היו לגבי אותה דיאנה.)
מאחר והאירוע הזה הזכיר לי סיבובי פרסה שעשיתי -אציין גם את נלי מבית הכרם - מפרסמת ביד2 - נכנסתי אליה פעם לדירה וכעבור 5 שניות ברחתי משם בתירוץ ששכחתי משהו באוטו. הבחורה נראית נורא ואיום, ממש עב"ם- חבל על התיאור, פשוט לא להגיע!
זהו, מקווה שהועלתי !
נ.ב.
חלק מהביקורים שלי אצל בנות בירושלים נעשו בתקופה בה לא הייתי פעיל בפורום מסיבות של "בטחון שדה" בבית ומסיבות של ניסיון להיגמל מההרגל המגונה הזה, ולכן גם לא היו דיווחים בזמן אמת. אני עושה את המיטב כיום, לאחר שהשלמתי עם ה"מחלה", לדווח בזמן אמת אבל גם בדיעבד, ככל שאני מצליח להיזכר מאירועים שחוויתי בתקופת הניתוק הזאת.
תבורכו
דיאנה בירושלים - נפילה !!! אזהרה!
1עולם הדימויים המיניים שלנו מעוצב על ידי תעשיית הפורנו. ההתמכרות הזאת הרסה את הבריאות ואת הכיס, אבל אי אפשר להפסיק. כמו שנאמר, כשהזין עומד השכל בתחת כל פעם מחדש...