ואם כבר הזכרנו ניגוב תחת......
אשה אחת מתלוננת בפני בעלה שיש לה ציצים קטנים מדי ושואלת מה לעשות.
הוא עונה לה - קחי נייר טואלט ותעבירי אותו בין הציצים .
והיא שואלת - איך אתה יודע שזה יעזור ? ?
והוא עונה - עובדה שלתחת שלך זה עזר......
אילנה גרון עמוק ביהוד
52פעם במשולש הזהב מישהי נתנה לי לתת באנאלי וכשעמדה על ארבע פיסקתי לה את הפלחים וראיתי שלא נגבה טוב.......
מה אומר לכם חברים חירבנה לי את הזיון כבר לא בא לי לא מאחורה ולא מקדימה
מה שנקרא סיפור מהתחת ....חיחיחי
אילנה גרון עמוק ביהוד
53לא יעזור, מי שרוצה לזיין בתחת - רק קוקסינליות.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
אילנה גרון עמוק ביהוד
54[QUOTE=neil]לא יעזור, מי שרוצה לזיין בתחת - רק קוקסינליות.[/QUOTE]
כוסמין 2014-03-18 16:06:20
לא הבנתי מה ההבדל בים קוקסינל לקוקסינלית.או שאין, אם שניהם זה גבר לשעבר אז למה לא לזיין גבר,
למה לחכות שיזריק סיליקון.

אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
אילנה גרון עמוק ביהוד
55[QUOTE=רגע]פעם במשולש הזהב מישהי נתנה לי לתת באנאלי וכשעמדה על ארבע פיסקתי לה את הפלחים וראיתי שלא נגבה טוב.......
מה אומר לכם חברים חירבנה לי את הזיון כבר לא בא לי לא מאחורה ולא מקדימה
מה שנקרא סיפור מהתחת ....חיחיחי
[/QUOTE]
תחשוב שיכל להיות גרוע יותר ושזה יוצא מצופה...
לא כל האנאליות עושות חוקן לפני וזה בעייתי.
מי שמאונן לא מזיין
אילנה גרון עמוק ביהוד
57ביקרתי את הגברת פעם אחת ויחידה.
לא ממש בטוח שהכינוי "נסיכה קסומה" תואם את הדבר אשר אותו אתה פוגש, אבל... איש איש והגדרותיו.
אני כן יכול לומר, שלפחות ברמת הכוונה שלה, היא מנסה לספק "חווייה אחרת". אחרת ברמת הפתיחות ואחרת ברמת ההשקעה הלכאורית...
מאידך, מדובר בבחורה מאד מאד בלתי אסתטית, בעלת גוף בלוי ונחמד רק בהיותו עטוי שמלה, על גבול המסטולה כל העת (כאילו בטוב, אבל... היא שם...) ומנסה לשוות למפגש אווירה של מסיבת טראנס המתקיימת במאורה טחובה...
הרצון מאד טוב, הנסיון מאד כן, והגרון מאד עמוק... האם לצורך כל האמור הייתי פוקד אותה פעם נוספת במקום רוסיה חייכנית, אסתטית, ריחנית, שירותית וראויה....? מבחינתי התשובה ברורה... מבחינת כל אחד אחר - איש הישר הוטוב בעיניו יעשה... בהצלחה!
לא ממש בטוח שהכינוי "נסיכה קסומה" תואם את הדבר אשר אותו אתה פוגש, אבל... איש איש והגדרותיו.
אני כן יכול לומר, שלפחות ברמת הכוונה שלה, היא מנסה לספק "חווייה אחרת". אחרת ברמת הפתיחות ואחרת ברמת ההשקעה הלכאורית...
מאידך, מדובר בבחורה מאד מאד בלתי אסתטית, בעלת גוף בלוי ונחמד רק בהיותו עטוי שמלה, על גבול המסטולה כל העת (כאילו בטוב, אבל... היא שם...) ומנסה לשוות למפגש אווירה של מסיבת טראנס המתקיימת במאורה טחובה...
הרצון מאד טוב, הנסיון מאד כן, והגרון מאד עמוק... האם לצורך כל האמור הייתי פוקד אותה פעם נוספת במקום רוסיה חייכנית, אסתטית, ריחנית, שירותית וראויה....? מבחינתי התשובה ברורה... מבחינת כל אחד אחר - איש הישר הוטוב בעיניו יעשה... בהצלחה!
אילנה גרון עמוק ביהוד
58לא הלכתי אליה אבל דיברתי איתה תקופה.
רציתי ללכת אליה בגלל המחיר הזול (300) וגם בגלל שאמרה שהיא לא מגבילה באקטים. עשתה רושם טוב עליי. אבל לא יצא לי להגיע אליה למרות שרציתי.
אחרי כמה ימים, אני מתקשר אליה ופתאום היא אומרת 600 שקל לשני אקטים, אמרתי לה ש600 שקל זה הרבה בשבילי ורציתי לנתק, בסוף השיחה היא תיקנה ואמרה 300 שקל, ואצלי היא נפלה על אמינות. מחקתי את המספר שלה מהפלאפון ! לא אוהב שמשקרים לי.
וגם ראיתי אותה בתמונות, נראית מכשפה. אין תחת.
רציתי ללכת אליה בגלל המחיר הזול (300) וגם בגלל שאמרה שהיא לא מגבילה באקטים. עשתה רושם טוב עליי. אבל לא יצא לי להגיע אליה למרות שרציתי.
אחרי כמה ימים, אני מתקשר אליה ופתאום היא אומרת 600 שקל לשני אקטים, אמרתי לה ש600 שקל זה הרבה בשבילי ורציתי לנתק, בסוף השיחה היא תיקנה ואמרה 300 שקל, ואצלי היא נפלה על אמינות. מחקתי את המספר שלה מהפלאפון ! לא אוהב שמשקרים לי.
וגם ראיתי אותה בתמונות, נראית מכשפה. אין תחת.
אילנה גרון עמוק ביהוד
60הייתי אצל אילנה כמה וכמה פעמים
מבחינת ביצועים בליגת העל. (של שחר)
זורמת לכל. מציצה מעולה face fuck אולטימטיבי
אנאלי, תנוחות והיא באמת אוהבת סקס
מי שאוהב סקס חזק
מבחינת מראה, היא לא צעירה ולא מציגה עצמה צעירה. אבל לגילה גוף מצויין
מוסיקת הטראנס מתאימה מאוד למי שאוהב סקס חזק ולכן לא מפריע
המקום הנוכחי שלה אינו מאורה טחובה