כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 26 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

251
באזור התחנה הישנה באמצע רחוב הנגב עמדה בחורה לבנה שנראית טוב,בסביבות גיל 24, שבהתחלה חשבתי לגבר
כי שיערה היה קצוץ על גבול הקרחת.
פתחה במשפט מדוקלם שנשמע בדיוק כך: "טוב,זה 200 שקל,אני לא עושה אנאלי ולא אוראלי,עם קונדום ברכב"

נזכרתי שאת אותו מונולוג שמעתי לפני כשנה כך שמדובר באותה אחת שבאה לעיתים רחוקות.

גם אז וגם היום לא העלתי אותה,
מהדברים הברורים שאמרה יש הרגשה חזקה של תיקתוק במחיר מופקע.

252
אז היום אחרי שוטטות בחולון ללא בשורות מיוחדות עברתי לתמ"י שם דווקא היה יבול...

ברחוב צלנוב פינת רחוב הקונגרס נראתה חלי (כך הזדהתה) גובה 1.70 עם שמלה ירוק בהיר ארוכה פנים נאות, קצת שחרחורת. ביקשה 70 למציצה ו 100 למ+ז

לאחר סיכום מפנה לחניון ברחוב מטלון ושם עושה היטב את העבודה. לא תקתקנית ונחמדה.
באמצע נכנס בי פחד אולי זה גבר כי לא זכרתי אם היה פה דיווח עליה

אשמח לשמוע מכם שלא נפלתי...

אגב, ברחוב שוקן מול בית המשפט נראתה חתיכה רוסיה בלונד, עם שיער אסוף, קצת גבוהה, לא הצלחתי להגיע אליה
הפנתה את אלו שאספו אותה לאחד הרחובות הצדדיים שם

253
ביום חמישי נראתה מישהי צעירה בבורסה שהזדהתה בשם ספיר.
צעירה, רזה, כ-160ס״מ, שיער חלק שטני, מעשנת עם קול נמוך. לרגע חשדתי שמדובר בקוקס אבל הפנים היו נשיות והיה לה ג'ינס ממש צמוד ולא ראיתי ולו בליטה מינימלית. אומרת ש״עושה הכל״.
רציתי לעלות אותה אבל הסתובבה ניידת אז אמרתי נעשה סיבוב ונחזור. כשחזרתי נעלמה.

255
אתמול בצאת החג בחולון היה מת ויבש ובבורסה כבר יצא לי החשק אז חרשתי את התמ"י וגיליתי כמה מציאות מעניינות השוות דיווח

אז ככה. ברחוב השרון (בין הרחובות הנגב-הגליל) עצדה בחורה (נראית בת 30) גובה 1,60 לבשה חצאית מיני וגרביון, נראית בת השכן, וקצת החשידה אותי כי דיברה חתיכת זמן עם גברים מעונבים, היה נראה כאילו היא מאיזו תוכנית או משהו כזה. מדברת בקול ילדותי וביקששה 100 על מ+ז

היחתה סביבה תנועה ערה אז לא דגמתי כי אני לא בקטע של מבוגרות.

בסוף העליתי מישהי ליד בנק לאומי בשד׳ הר ציון, היה סטנדרטי ללא צורך בדיווח מפורט. שאלתי אותה איך קוראים לה וישר הבינה שאני רוצה לכתוב עליה (כנראה מכירה את הפורום ואולי אפילו רשומה בו) ונמנעה מלנדב פרטים.

אם את קוראת אז החה נחמד + רק תשתחררי יותר קריצה

הייתה עוד אחת מבוגרת ברחוב גם עם גרביון שחור (נראה שבאמת נהיה להן קר) ולא

256
אני גם הסתובבתי אתמול בסביבה של תחנה מרכזית והר ציון , בתחנה חוץ מנרקומניות וקוקסים לא ראיתי שום דבר מעניין בהר ציון ראיתי כמה גמורות והאיתה אחת ליד הכספומטים שיער חום/בלונד/ כזה (בחושך לא ממש הבחנתי בצבע ) והיה לה נדמה לי חולצה/גופיה בצבע כחול רציתי לעלות אותה אבל היה לה קצת דיבור מלחיץ ועצבני כזה אז העדפתי לישמור את הכסף עם זה אותה אחת שאתה העלתה השמח עם תספר איך היא האיתה כדי שפעם הבא אני יקח אותה במקרא שתיהיה שווה :)

257
בשוטטות בשעות הערב המוקדמות (21:00 לערך) בתמ"י היה מת
ממשיך לחולון הייתה פעילות ברחוב הפלד, למרבה הפלא היו שם גם בנות ולא רק קוקס
בין ברחובות השופטים-הגביש עמדה אשה נמוכת קומה נראית כבת 65, רזה ולא נאה (בלשון המעטה) נראתה לאחרונה פעמים רבות במקום ולמרבה הפלא מעלים אותה אנשים.
מישהו דגם?

260
אמש (ליל חמישי) סביבות 9 בערך לערך ניצתה ברחוב בגליל הריונית.כנראה שאותה אחת תמניה שהייתי איתה לפני כשנה וחצי בערב(שוב הי עברה לה) לא העלתי אותה למרות שאני מטורף על העניין . ומי שזוכר הייתה מעופפת בפגישה ההזויה שלי איתה אז.נ.ב היכן סגן נעלם??

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”