דניאלה פרטית מראשון לציון
84לפני חודשיים בערך נפגשנו, בטלפון נחמדה קצת מוכרת חרטה אבל בשביל הדמיון והחוויה זורם וכיף....
תיאום קליל ביותר קבענו ברחובות הגיעה אספה אותי ונכנסנו לחניון...
כוסית חזה מסיליקון כמו שאני אוהב ... ושיחה סבבה היתרון הגדול 3שעות! יש זמן להכל בכיף ובסבבה!
כימייה הייתה מהתחלה זרימה, שיחה וכיף....
קצת שחרור אישי בסאטלה משותפת זורמת וכפית.
פנים חצי כוח פלוס אבל שוב שירות וחיבור חשוב לי!
נהנתי מאוד וזרמנו לשעה נוספת.... רק בשביל הסבבה! סקס טוב נותנת הרגשה של חברה מציצה נחמדה ביותר.... אבל שוב פעם אחלה בחורה!
אני לא יחצן רק בחור חרמן שמקבל שירות טוב במחיר סבבה ביותר כי 1000 ש"ח 3 שעות מכוסית זורמת הרבה יותר טוב ושווה ממישהי שולה 600-800 לשעה וברוב נפילה!
מי שלא חוסך נהנה ממליץ בחום והאמת צריך לחזור אליה!!! אישית נהנתי ואחרי שרון הבלוף שווה הרבה יותר.....!
בקיצור לכו ותתפנקו 330 כולל מיקום ושירות טוב שווה לי אישית יותר מאנאלי וכדומה...
חדש בדיווח ישן בתחום מקווה שסבבה בדיווח.....

שתפו אותי תקבלו דיווחים! בן 30+ וניסיון של 16 שנה! רק צריך לה"שתפשף" שוב...
85בחורה פרטית לחלוטין. GFE מושלם, מפנקת ללא גבולות, עושה הכל חוץ מאנאלי.
למעוניינים פון בפרטי.
למעוניינים פון בפרטי.
86מדובר בבחורה פרטית שלא מפרסמת באתר .
נפגשתי איתה לפני כחודש. מבקשת 1000 או יותר. הצלחתי להוריד אותה ל800
נפגשתי איתה לפני כחודש. מבקשת 1000 או יותר. הצלחתי להוריד אותה ל800
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
87אז קודם כל מיד כשראיתי את הטלפון זיהיתי שמדובר בדניאלה פרטית מראשון שעובדת ברחובות. דווחתי עליה כבר בעבר משום מה לא הצלחתי למצוא את השירשור שלה אולי נמחק ??..
תיאור קצר :
הבחורה בגילאים סביבות 24-27 ישראלית שזופה מאוד. נמוכה יחסית. חזה ושפתיים משופצות. בנויה טוב לא רזה ולא מלאה בדיוק מה שהרופא ממליץ..חח
היא גובה כאלף זוזים כולל צימר וזיון לשעתיים. היתרון הגדול שאין הגבלה באקטים אז מי שאוהב ויכול לגרזן שעה וחצי פלוס זה בשבילו. מציצה חשופה ומפנקת. משקיענית. לא עושה אנאלי ורימינג.
יקרה אבל חוויה מרעננת למי שיכול להרשות לעצמו שווה.
רק לא מבין למה LUIE פירסם בעילום שם כאילו היא חדשה כאן ?

88מישהו יכול לשלוח לי את המספר של דניאלה שמזמינה ב800 שעתיים בחדר ברחובות או מגיעה לבית שלך בת 28-31 סיליקון ישראלית נמוכה היה אליה גם דיווח פה אבל אני לא מוצא אותו מישהו יכול לשלוח לי תפלא?