כ דירת העיסויים ברח שרעבי-דאינה, אנג׳לה ומוניקה - סקס אדיר

דירת העיסויים ברח שרעבי-דאינה, אנג׳לה ומוניקה

1
שלום חברים,
בתקופה האחרונה הייה לי פרוייקט מהעבודה בת״א, ולכן רכזתי את דגימותי רק בת״א, יותר נכון דרום ת״א
מדהים אילו מציאות יש במחיר 130₪ (הר ציון, וולפסון ולוינסקי) אף רשמתי דיווח על אלונה מלוינסקי אך הדיווח טרם פורסם..
הפרוייקט הסתיים
וחזרתי לדגימות שלנו בצפון...ומאחר שאני הפסקתי לשלם לשירות הרגיל יותר מ 200₪, אז האופציות החדשות של דובדבן אדום לא רלוונטיות עבורי.
דגימה ראשונה הייתה של טניה שמסתבר עברו לדגניה 73 ק חיים משדר׳ ירושלים ק ים. דיווח קצר ניתן, אך גם הוא לא פורסם (נראה לי שחושבים שאני מיחצן את המקום מרוב הפעמים שאני פוקד אותו-ממש לא! תמצאו לי קומפקטית צעירה חדשה ואני יתחיל ״ליחצן״ גם אותה חחח) ומשם לדירת המסג׳ים המועדפת עלי ברח׳ שרעבי צמוד לרח החשמל בחיפה, מפרסמות ביד 2 וטרם נפתח שרשור לדירה
ולעניינו.. שיקולי האופציות העומדות לפני: תעשייה נשר מרגיש לי תיקתוק וחוסר כימיה ללא מקלחת שנעים להיכנס, מוריה/יפה נוף מינימום 200₪ בנות לא תמיד נחמדות, עוד אופציה יקרה ולא מוצדקת ברח יפו, מה שגרם לי לעשות טל לדאינה ששם המחיר מתחיל מ 100₪ חוויה טובה מובטחת לי ושאני יודע שב 200₪ כבר יש לי אופציה ל 4 ידיים מנוסות.
תיאום של חצי שעה מראש.. גז...ואני בחניה מבקש לרדת.. ״5 דק תיכנס״...
מאחר ואני רואה בפוסט זה כאנפורמטיבי יותר מחוויתי למען כלל הקוראים נעבור ישר לתיאור קצר של כול אחת מהבנות
(חשוב לי לציין שאת דאינה אני מכיר טוב, מוניקה ואנג׳לה דגמתי רק כ תוספת לדאינה ב 4 ידיים)

מוניקה: סביבות גיל 40+ נראת צעירה לגילה, גוף רזה, חזה קצת נפול ויש קצת בטן, עדינה וחושנית
אנג׳לה: נראת סביבות גיל 40 פנים בסדר, גוף רזה חזה גם קצת רך רגלים וטוסיק יפים, מאוד ליברלית נראת ללא גבולות.
דאינה: סביבות אמצע שנות השלושים, גבוהה, נראת דוגמנית מסלול לשעבר, פנים יפות לטעמי, חזה סיליקון גדול ויפה בטן שטוחה עד שרירית
טוסיק יפה עם נוכחות ורגלים ארוכות.

בתפריט יש 100₪ רבע שעה- ליטוף גב קליל ולעבודת חבריקו בהחלט אופציה טובה
150₪ חצי שעה ו 200₪ 45 דק או רבע שעה 4 ידיים וכו...
הדירה ברח שקט ודיסקרטי (רק מי שמחכה למעלה יכול להבחין בך ביציאה, לדעתי זה המקום הכי נקי יפה גדול ומשופץ שיש באיזורנו
טל׳: 052-8830321, 054-5351488 ש.פ: א-ה 8:00- 19:00 יום שישי: 8:00-13:00

במידה ויעלו את הפוסט ויהיו דיווחים אצרף גם אני חוויה מעניינת של 4 ידיים חצי שעה עם דאינה ואנג׳לה..הן יודעות מה לעשות ביחד..סחטו אותי..
שלכם, שימדון
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

7
אז בהמשך לדגימותי בעבר בהווה ובעתיד.. גם אני פקדתי את המכון המדובר הנ"ל.
סך הכל היה בסדר גמור , חוץ ממספר דברים שהפריעו לי בקטע של פאק באמינות: היתקשרתי בשעה 10 בבוקר לערך לספא המדובר :-} .. מהצד השני קול של רוסיה : הלו? אני:דיאנה? היא : כן. קבענו שעה הגעתי ניכנסתי יש לציין שהאיזור שקט פה ושם קצת בני דודים ברחוב לא קריטי.
ניכנסתי וניגלתה לפני בחורה כוסית להערכתי איזור ה40 פלוס שיער שחור.. שאלתי החוזרת.. דיאנה? הינהנה עם הראש כן ובאלגנטיות מצאתי את עצמי ואותה בחדר הטיפולים שומע על התפריט ©. 100 רבע שעה ,150 חצי שעה ,200 40 דקות. הלכתי על ה200 , הלכה להפקדה. . חזרה אני על המיטה מוזיקה ולעבודה.
מסאג' כיפי ומיקצועי. קצת דיגדוגים חירמונים.. נותנת לגעת רק בטיב טעם. קצת בודי וגמירה בין פלחים המתכון הרגיל של דירות /מכונים מסוג זה.
סך הכל נקי נעים ומומלץ.
חוץ מדבר אחד. שניה לפני שיצאתי יצא לי לימוע את "דיאנה" והבחורה השניה מדברות בינהן רוסית ואז דיאנה ניכנסה לחדר והבחורה השניה הגיעה לכיוון וקראה לה אנג'י.
סך הכח היה מהנה.. אבל למה להיתחזות?
אמינות :5
מיקצועיות:8.5 הזיזה לי חוליות שלא ידעתי על קיומן.
נחמדות :7
מפלס חרמנות עולה : 8-8.5
סך הכל אחזור לנסות את דיאנה.
אגב עוד דירות בסיגנון באזורינו?

8
אם יש משהו שמעצבן אותי זה שמשקרים לי בפנים. עד שיצא לי כבר סוף סוף להגיע לדירה הנ"ל ביקשתי בפירוש את דיאנה אמרו לי שהיא נמצאת ומייד הגעתי. כאשר קיבלתי הכוונה חזרתי שוב ואמרתי שאני רוצה את דיאנה ואז שנכנסתי פתחה לי את הדלת בחורה רזה וישר משהו לא היה נראה לי. נכנסנו לחדר והכסף עבר וחיכיתי שהעלמה תתפשט. איך שהתפשטה אמרתי לה שביקשתי את דיאנה כי ראיתי שהחזה שלה נפול ולא סיליקוני אז היא משקרת לי בפנים ואומרת אני דיאנה. אמרתי לה שאני כבר הייתי עם דיאנה וזו לא היא אז היא חוזרת על עצמה ואומרת אבל אני דיאנה כנראה היית עם מישהי אחרת.... התבאסתי תחת וגם מהשרות הלא מי יודע מה. אני חייב להשיג את דיאנה אבל נראה לי שהן כל הזמן עושות את הטריק הזה ....

9
באסה..
אבל אל דאגה. אם תבוא בשעה ארבע וחצי חמש בכל יום שעובדים בו, כמעט בודאות מי שתהיה שם זו דיאנה. ואי אפשר להתבלבל, היא גבוהה (יותר מ1.75 מטר) ורזה.

והשירות שלה טוב מאד. וגם המסאז' שלה יותר טוב משל שתי האחרות.

10
אני לא ממליץ לשאול שאלות של כן ולא, כמו: "את דיאנה?" או "האם דיאנה נמצאת?"
עדיף לשאול: "מה שמך?" או "מי נמצאות עכשיו?"
באו לא נשכח שהמטרה שלהן היא לעבוד ומשתמשות בתרגילים שיווקיים לא יפים אך מקובלים אצל מרבית המוכרים.

מה שמעצבן זה שזונה דופקת אותנו ולא להיפך כמצופהקריצה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”