כ בר רפאלי והדבורה מאיה מדהימות אחת אחת - דף 6 - סקס אדיר

בר רפאלי והדבורה מאיה מדהימות אחת אחת

51
רון היקר,
אולי במקום לתקוף את קישקשטא, שהוא אחד מעמודי התווך של הפורום שהוכיח ומוכיח את עצמו על בסיס קבוע, אולי במקום זה, פשוט תתחיל גם אתה להוכיח את עצמך?
אגב,
שידור חוזר של ה 1,200 ש"ח לא נחשב להוכחה
ובכלל...
מה כל כך מפריע לך שתוקפים את הסיפור שלך?
הרי אין לך איזה שהיא טובת הנאה אישית מהנושא.. לא ככה?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

52
[QUOTE=רון מרקוביץ]קישקשתה מקשק ומקשקש ..... [/QUOTE]
צודק - אבל בכל זאת קישקשתא יכול לתת לך כמה טיפים מועילים (להמשך 'הקריירה' שלך) קריצה
אז ובכן סרסורון מרקוביץ:
אם החלטת פתאום שאתה רוצה להתחיל לסרסר - אל תשתמש בקו הטלפון הפרטי שלך!
רכוש לך סים pre paid (שמישהו יתרגם לו).
אל תשתמש בקו הפרטי שלך שבבדיקה בגוגל המספר יוביל למודעה מהעבר בלוח של גלובס על העסק שלך לו אתה מחפש שותף
(תוך הבטחת 'תשואה גבוהה').
ובטח שבטח - אל תשאיר את התמונה שלך באפליקציית המה נשמע. קריצה

הצעת יעול - מלא יחצנים מציפים לאחרונה את הפורום Dead הגיע הזמן להסיר את הכפפות ולקרוא לילד בשמו! כועס
מה זה 'יחצן'?
מישהו פה לקח את רני רהב כדי לקדם את הבחורות אותן הוא מעסיק?
הגיע הזמן לקרוא לילד בשמו - לא עוד 'יחצן' אלא סרסור!

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

53
ברצוני להביע דעה ממקום מושבי הנוכחי-זמני בפוליןקריצהצחוק: ראשית כל, עקבתי אחרי השרשור הזה עוד לפני שטסתי וקצת הסתקרנתי עד כדי כך שחשבתי להרים את הכפפה בעצמי... עד להודעה זו של החבר chico שהגיעה די בתחילת השרשור:

[QUOTE=chico]התקשרתי לסוכן שלהם (פעם קראו לזה סרסור, אבל מאז השתדרגנו). בחור אנטיפט, מקמץ במילים ולא מוכן לתת פרטים, רק טוען שאחת ישראלית והשנייה רוסיה שדומה לבר רפאלי, אבל לא הסכים לומר איך דומה. אין אתר, לא מוכן לשלוח תמונות במייל ודופק מחיר הזוי של 1,200 ש"ח בטענה שבפחות מזה הן לא יוצאות. כמובן שהמחיר לא כולל בערך כלום וכל תוספת קטנה ניתנת בתשלום.
מה אגיד לכם? מי שהכסף מדגדג לו בכיס וחייב לצאת מהארנק או מהבנק, שייהנה.
אני אשמור את כספי להזדמנויות טובות יותר - בחורות שוות, עם תמונות והמלצות, משרד שנותן שירות טלפוני ברמה גבוהה ומחיר נמוך בעשרות אחוזים מהדרישות ההזויות של "בר" ו-"מאיה".
[/QUOTE]
תראו, אני זה שאומר תמיד שעל דבר טוב ואיכותי אהיה מוכן לשלם. אני גם זה שמטיף שחשבונות כלכליים לגבי עלות-תמורה הם דבר אינדיבירואלי לחלוטין או בקיצור - כל אחד אדון לכיסו ויעשה לבד את חישוביו.

אבל תראו, 1200 ש"ח לבחורה(ואני כרגע לא מתייחס לכל הדיון על היחצנים/לא יחצנים אלא לגופו של עניין) שניראית כוסית על, ושנותנת סקס סבבה ולא לוחצת בזמן(לפי דיווחו של החבר מתקתק ותיק). אבל לעומת זאת אין GFE(או שכן?מבולבל לא מצאתי התייחסות לכך בדיווחיהם של מתקתק ותיק וסעער), לא מוצצת חשוף בשום אופן, ועל חריגים - אנאלי/רימינג וכדומה - אין בכלל מה לדבר.

לא יודע... זה נשמע לי מחיר גבוה מאוד ביחס לתמורה הדי סטנדרטית שמקבלים לטעמי. כוסיות על יש לפעמים גם במשרדי היבוא - רוסיה באהבה וללא שם למיניהם - ובמחירים נמוכים בהרבה ותמורה טובה יותר.

אבל כאמור - זאת דעתי האישית בלבד. בואו נאמר שאם היא הייתה נותנת שעה וחצי לפחות ומוצצת חשוף הייתי מרים את הכפפה. שכל אחד יעשה את חישוביו לעצמו.
zooz
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”