כ אילנה גרון עמוק ביהוד - דף 7 - סקס אדיר

אילנה גרון עמוק ביהוד

62
גם אני דגמתי את העלמה הנ"ל ומאוד נהניתי מהיחס והשירות שהיא נותנת שילמתי 500 שח היא אינה מגבילה בזמן הכול בכיף ונינוח אפשר לעשות כמעט הכל נכון היא לא נראית הכי טוב אבל לדעתי היא תמורה טובה לכסף. אוהבת מאוד סקס וסקס חזק וטוב ללא עכבות .הייתי אצלה פעם אחת וחייב לפרגן לה לטובה, וכך היה:
הגעתי שלום מה קורה מה נשמע יש לציין שהגעתי כבר נקי מהבית יושבים מדברים כמה דקות מציעה שתייה קלה וסיגריה חשודה אני אישית הסכמתי וגם כי הסיגריה היית טובה. מתחילים במיזמוזים לצלילי הטראנס התחילה לרדת לי קמנו מהספה ןהתחלנו במזמוזים בעמידה תוך כדי שאני מגרה לה את השבלול הרמתי אותו ביד אחת וביד השנייה אני חופן את שבלולה אחר כך היא התיישבה על הספה ואומרת לי תעמוד מוצצת וגמירה ראשונה בפה. כמה דקות מנוחה הולכים למיטה הציעה רימינג ואכן עשתה סקס חזק של כמה דקות גמירה שנייה, ומנוחה על המיטה של בערך שתיים שלוש דקות מקלחת ושלום. לי היית חוויה טובה ולכן אחזור שוב .אני יודע שמה שאני מספר נשמע קצת בדיוני לנוכח "השוק המקומי" אך כנראה שהיה חיבור טוב ועוד עזרה מהסיגריה.

אילנה גרון עמוק ביהוד

63
קרמבו,
ברוך הבא לפורום !!

אחלה דיווח, נראה מאד אמין ולא בדיוני בכלל.
(אני לא נפגשתי איתה עדיין, אבל הדיווח נשמע בהחלט אמיתי ומשקף)

נשמח לקרוא דיווחים נוספים שלך בהמשך.

אגב, מה הכוונה לא מגבילה בזמן? הבנתי שמדובר על שעה לא?

אילנה גרון עמוק ביהוד

68
בקרתי אותה, מבחינתי הבעיה הייתה המיקום והמרתף.
אתה עובר מול החלון של השכנים והשכנה דפקה בי מבט כאילו אני הולך לשכב עם הבת שלה.
המקום לא כל כך נקי לטעמי.
הבחורה לטעמי סמפטית ולא יותר מזה, זורמת על הכל.
גרון עמוק עם קולות מחנק כמעט הקאה..
לא עשה לי את זה.

אילנה גרון עמוק ביהוד

69
הלכתי לאילנה שבוע שעבר בשעות הערב.
היא נמצאת בדירה פרטית ואין בעיה של חניה או דיסקרטיות, היא נראית בדיוק כמו שכתבו כאן, לא משהו שתסובב את הראש אבל נחמדה וחייכנית.

המחיר 500, ולדבריה זה גם חלק מהסינון שלא יבואו אליה כל אחד..., התקלחתי, כשחזרתי קיבלתי חיבוק ונשיקות, מגרה.., חצי ריקוד קטן לצלילי הטראנס, היא מושיבה אותי על הספה והיא יורדת לרצפה ומוצצת לי, כיון שלא הייתי בטוח שאצליח לגמור פעם שניה (כזה אני מה לעשות) נעצרנו לפני שגמרתי, הפסקת שתיה קטנה (מים), היא עישנה משהו והמשכנו למיטה, היא הרביצה רימינג עמוק ביותר ממש נחמד, מציצת ביצים וזין חושניים ביותר, מלבישה קונדום, תנוחות כיד המלך, נעצרנו כמה פעמים לפני גמירה, עד שלקראת תום השעה גמרתי בקונדום.

לסיכום לא רע בכלל, אם היה יותר זול הייתי חוזר יותר מהר.

אילנה גרון עמוק ביהוד

70
דגמתי את העלמה היום , לא הורידה את המחיר מ- 500 זוזים לשעה ,
מה שכן .....
כמו שאמרו כאן החבר'ה שלפניי - הבחורה חולת זין ברמות קשות ,
אוהבת למצוץ ואפילו מאד , עושה את זה מקצועני מאוד ,
יש לציין שאכן כן רואים את השנים על הגוף שלה וכמה לידות ,

תהנו

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”