כ עיסוי - בורגתה - סלין - אזהרה - סקס אדיר

עיסוי - בורגתה - סלין - אזהרה

1
שלום חברי הפורום,
אמנם אני כבר זמן מה קורה את הפורום אבל רק עכשיו סוף סוף הצלחתי להרשם כמו חבר... משום מה נסיונותי הקודמים כשלו.
אז סוף סוף אולי גם אצליח לתרום כמה דיוחים, למרות שרוב הבנות שאליהן הלכתי כבר נמצאות כאן בשירשורים ארוכים.
ובכן הדווח הראשון הוא לצערי אזהרה. לא מהטיפול או אופן הטיפול אלה מהבחורה עצמה, ולהלן הסיפור:

צדה את עיני הודעה חדשה ביד 2:
עיסוי בשמנים חמים, באווירה כפרית בבית פרטי, מבחורה עדינה ומיוחדת. סלין.

לא עונה למספר חסום!! ניתן להשאיר הודעות סמס.לציין את נוסח המודעה כשמתקשרים!!!
200 ₪

אמרתי לעצמי: "אוקיי מישהי חדשה, הדרך שלי, למה לא לנסות"
חיפוש מהיר בפורום לא הניב תוצאות אז לקחתי את הסיכון.
התקשרתי, עונה בחורה שנשמעה באיזור גיל השלושים+ והייתה נחמדה בתחילת השיחה...
כבר די קבענו כאשר היא מתחילה לשאול אותי איפה שמעתי אליה, ואין לי מושג איך אבל הגענו לעצם קיומו של הפורום ומכאן פתאום העינינים התחילו להתדרדר התחילה לשאול אותי: "איזה פורום", "מה אומרים אליה שם" איך הגעתי לשם וכדו'.
ניסיתי להסביר לה שלא ראיתי אליה שום דבר בפורום, אז התחילה לתחקר אותי איך נכנסים לפורום דרך איפה חיפשתי וכו' וכל זה ברמת עצבים עולה כל הזמן מהצד שלה. אני לא ממש הייתי במצב להתחיל להסביר לה יותר מדי וגם לא ממש הרגשתי חייב... בקיצור זה נגמר ב:"אז אם אתה לא רוצה להגיד לי (אחרי ש10 דקות אני כבר מסביר לה) אז אל תבוא אני כבר אקבל את המידה הזה ממישהו אחר". וכל זה כבר ברמת היסטריה מוחלטת.
משנקרה:

בקיצור הבחורה לקראת סוף השיחה נשמעה לי מטורללת לגמרי.
אם מישהו מכיר/היה/קיבל רושם אחר , אשמח לדעת אם יש טעם לנסות שוב. זה כמובן אם לא הכניסה אותי ל"רשימה השחורה" כבר עכשיו... צחוק

עיסוי - בורגתה - סלין - אזהרה

2
אז ככה..הגעתי אל הבחורה..אחרי שעשתה לי תחקיר בטחוני ..מטורללת לגמריי.
הגעתי אליה..שחורדינית רזה מאודד..קטנה עם טוסיק צנום..הגניבה אותי לקומה השניה בשקט..העיסוי חובבני..אבל רומזת שעם תוספת יש מצב לאקסטרות..שורה תחתונה..גם מצצה וגם דפקתי אותה על מיטת הטיפולים..צרה ולא משהו בכלל..
בסהכ..לא מומלץ..הבחורה לא יציבה נפשית..
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”