הודעה שנייה שלי אז רחמו עליי אם היא לא תהיה משהו תשאלו חופשי אם חסר משהו...בקיצור לעניינינו הגעתי לדירה המחיר שאומרים בטלפון 250 שקל, באמת מכון ליווי רמה גבוהה ביותר, התיישבתי וקיבלתי כוס מים קרים להרמת המורל

נכנסה הגברת המדוברת רוסיה פצצה בערך בת 26 1.70 על עקבים מאוד יפה, זוג סיליקונים קעקועים: באזור הבטן, על הצוואר ומעל הישבן מה שאני מאוד אוהב , עושה הכל חוץ גמירה בפה, סגרנו על 40 דק 2 אקטים 300 שקל + 100 שקל על פוטגו'ב - כן מאוד יקר אבל יש לה רגליים ה' יעזור בשלישייה הראשונה שלי מבחינת סקסיות(וראיתי הרבה ) מידה 37 לק אדום ברגליים ובידיים וחלקה מבחינת שיער שזה מה שהכי חשוב לי אצל בחורה ( כפות רגליים ושלא תהיה שיערה אחת) דרך אגב אני דוגמן ואין לי שיערה אחת-אין מצב שלבחורה שאיתי יהיה שיער ... בקיצור נכנסתי להתקלח, מים חמים טובים הכל חדש, נכנסה חיכתה ערומה במיטה כמובן שפימפמתי במס' תנוחות, היא ממש יודעת לתת קונטרות מקצועיות, מציצה מעולה והגמירה הראשונה לא איחרה לבוא אחרי 20 דק בערך על שתי כפות הרגליים שלה, נכנסתי להתקלח יצאתי קצת דיבורים ושוב פעם מציצה אח"כ פוטגוב מהטובים שקיבלתי (וקיבלתי) ושוב השפרצה על זוג הרגליים היפות שלה, נכנסתי להתקלח + הביאה לי מגבת חדשה ומים קרים שוב. בקיצור לציונים : פנים:9 (8 זה בר רפאלי) ואני לא צוחק .. גוף:10 זוג סיליקונים וקעקועים במקומות הנכונים. בקיצור חבר'ה הבחורה פצצה,יודעת את העבודה, שירות מעל ומעבר כמו שאמרתי מטופחת ואסתטית בקיצור אני עוד אחזור בוודאות, דרך אגב זאת הודעה שנייה שלי אני קורא פה המון רק עכשיו פתחתי משתמש, רק לידיעה אני מאוד קשה מבחינת בנות זאת אומרת אם נתתי לה 9-10 זה לא סתם, שיהיה בהצלחה אתם תהנו סמכו על הפנתר

טל-
054-2185590 054-5316990
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8086