כ מישהו היה אצל החדשה מגבעתיים - סקס אדיר

מישהו היה אצל החדשה מגבעתיים

2
שבת בבוקר יום יפה...

טוב קמתי בבוקר עם חרמנות קיצונית... לא יודע מה יש לי אולי אני מבייץ או משהו.
זיפזופ בפורום ועשיתי טלפון לבחורה שמוזכרת כאן,להפתעתי ענתה לי קבעתי איתה והלכתי... קריצה
בטלפון היא בכלל לא משהו יש לה קול קשוח ודי עמוק,בס עם שילוב של צרידות כנראה מסיגריות.
היא כיוונה אותי לרחוב המגדל XX גבעתיים כניסה נפרדת מצד ימין לביניין (זה חשוב) יש גם כניסה מצד שמאל באותו הסגנון ובגגל שהיא מתקמצנת בפרטים
עמדתי שם כמו אידיוט 7 דקות... כועס
בסוף אחרי עוד שיחה הגעתי לדירה הנכונה... דירה משופצת חדשה... נקייה מאוד יש מגבות,הבחורה נראת בגוף 10 כבת 40 רזה בפנים לא משהו,יש לה פנים חדות כאלה היא די מזכירה בגוף את מריה מפואבלו אספניול.
באתי מקולח אז שילמתי 300 התפשטתי ונשכבתי על מיטת העיסוי,המעסה התפשטה נשארה עם תחתון בלבד ויש לה גוף שרירי כמו מיס פיטנס.
לפי הגוף ישר שללתי את האפשרות שהצרידות בגלל עישון,היא נראת בריאותית מידי.
היא התחילה בעיסוי עם המון שמן חם אני אישית לא מת על זה אני מעדיף עיסוי עם חמאת קוקוס למי שמכיר.
העיסוי שלה שוודי אירוטי היא מלטפת את כל הגוף אבל לא באמת מעסה אותו.אני אישית אוהב רקמות עמוק והיא לא עושה את זה.
אחרי 15 דקות של עיסוי היא התחילה ללקק לי את האוזן וזה היה סימן להתחלת האקשן,הסתובבתי במהירות כשאני יונק את הפיטמות הזקורות שלה בתוך החזה הקטן והעומד שלה.
נישקתי אותה בגוף ובפנים קלות ניסיתי להגיע לשפתיים אבל היא לא מסכימה להתנשק כלל.
היא הורידה את התחתון ונתתי לה ליטוף על הכוב הקטן והמגולח שלה.היא מסכימה לליטופי שבלול אבל בלי החדרת אצבעות.
היא התחילה בהרפיה ויש לה כוח,היא עשתה לי ממש חזק מי שיכול לגמור מאוננות חזקה זה המקום.
היא עשתה לי מין בודי כזה אבל לא נתנה לזיין להתקרב לכוס שלה.היא אקרובטית גמישה וחזקה וכל הבודי לא הפסיקה לתפוס לי הזיין ולאונן.
אחרי 20 דקות ביקשתי ממנה לשכב על הגב ליקקתי אותה מהפלג הצפוני של הגוף כשאני לאט לאט מדרים לכיוון הכוס,כשהיגעתי לאיזור משולש ברמודה היא הדביקה את כף ידה לכוס כמו ש.ג. בקיריה.היא לא מסכימה שיירדו לה.
ניסיתי בודי מקדימה אבל היא לא נותנת ולא עוזבת את הזין לשניה ומאוננת בקצב הבעיה שזה לא עושה לי את זה.
ביקשתי ממנה לשכב על הבטן שמתי את הזיין בין פילחי הישבן שלה מתחת לקעקעוע ונתתי שיפשוף נעים... הבעיה שהיא הייתה קפואה ואחרי מספר דקות התחילו אצלה סימני האי נוחות שמבחינתי זה הסימן שהגיע הזמן לסיים.
לא היה אכפת לה שלא גמרתי היא התנהגה טבעי כאילו הכול בסדר ונתנה לי מגבת נקייה למקלחת.
יש לה אחלה מקלחת עם זרם חזק וטוב.
אחרי המקלחת תוך כדי התלבשות אמרה לי שבהתחלה אני נראתי לה כמו שוטר,ויש שוטר על מדים שמטריד אותה עוד מהכתובת הישנה.
הוא רוצה עיסוי והרפיה בחינם תמורת חסינות,פעם אחת אפילו שילם 300 ואחרי כמה דקות החליט לבטל אז היא החזירה לו 200 ואמרה 100 זה על ביטול אז הוא הלך ולקח איתו את המפתח של הדירה,אחרי חצי שעה אישתו התקשרה ואמרה שהיא שולחת אותו להחזיר את המפתח ושהיא תחזיר את ה-100 שקל ושהיא חולה ולא יכולה להיות עם בעלה השוטר אז היא מרשה שהוא יילך לעיסויים כאלה... בקיצור סיפורי אלף לילה ולילה.

אני מצידי החמאתי לה על הגוף השרירי,היא באמת שרירית ועם נוגעים בה אחרי שהיא עושה כמה דקות עיסוי מרגישים את העור המתוח שלה ללא גרם שומן והכול שרירים וחיטובים.
היא אמרה שבמשך השבוע יש בדירה איתה דוגמנית בלונדינית בת 25 ויותר ליברלית...
ואז בפעם הראשונה שאלתי את שמה ואז קיבלתי בומבה בראש... השם שלה זה סילביה.
כבר דובר עליה והדיווחים לא היו הכי טובים,אמרתי לה ישר "את סילביה השרירית שיש עליה פוסט בסקס אדיר???"
היא השיבה שיכול להיות ושהיא עברה לדירה הנוכחית לפני חודש וחצי ויש לה נייד חדש.

אחרי שסיימנו את הסמול טוק ואני כבר הייתי לבוש אמרתי יפה שלום והלכתי...

לסיכום-
דירה משופצת נקייה חדשה
מגבות נקיות מקלחת אש.
גוף בן זונה נדיר במחוזותינו לאוהבי השריר ועור מתוח.
הרפיה חזקה אבל מכנית אני לא אהבתי.
300 שקל מפגש-יקר יחסית לתמורה.
לא מתנשקת לא נותנת בודי ולא נותנת שיירדו לה וחבל.

האם אחזור-לא ולא.

ונסיים עם שיר של אריק איינשטיין האחד והיחיד Heart

שב"ש

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

4
אני מחזק את הפרופסור. אני התקשרתי לשם ביום חמישי, והאישה שדיברה איתי היתה בעל קול צרוד ודיי מפחיד בהתחלה. אני חייב לציין שלמרות זאת נשמעה נחמדה ונתנה פרטים באדיבות. הבנתי ממנה שיש עוד בחורות במקום, וכנראה שזה מחולק למשמרות, בבוקר מישהי אחת ובערב השניה. אני מודה שבגלל שכבר נפלתי מספר פעמים בתקופה האחרונה עם העיסויים החלטתי לחכות ולראות אם מישהו עשה צעד, וממה שאני מבין עדיף לי לשלם 250 שקל וללכת לליזה שאצלה אני מקבל יחס מדהים ואחלה גמירה.

5
שוב הדיווח של הפרופסור עשה לי את זה. למרות שהוא רשם שלא יחזור, החלטתי לבדוק. גם לי מותר לא לחזור למקום כלשהו, לא?
אכן ספורטאית. לטענתה אלופה לשעבר בקרב 7 (לא ברור אם בארץ או בחו"ל). מתפשטת לגמרי. בזמן העיסוי לוקחת את הרגל (כל פעם אחת אחרת) הצידה בכדי שהכלי יבלוט ומענגת (כמו הסרטון הויראלי שרץ בוואטסאפ בשבועות האחרונים - massage room). כעשרים דקות על הבטן, מתהפך - היא עלתה לבודי קצר עם קצת נשיקות תנוכי אזניים וצוואר. בו ברגע שהתהפכתי אחזה בכלי ומיאנה לשחרר. גם כשביקשתי רגע דל. אחרי כחמש דקות של שפשוף עם קצת מציציות ציץ שלי - הסתיים האירוע. סה"כ 27 דקות ללא המקלחות (לפני ואחרי).
גם לי סיפרה שיש עוד בחורה צעירה שמגיעה כשהיא, סילביה, מתעייפת. או במילים שלה "דוגמנית רוסיה צעירה - אתה יודע, ארוכה, גנים של רוסיה הצארית"...

אז מה היה לי:
שרירית בת 40 + (גוף פיגוז)
300 ₪
חצי שעה
דירה נקייה, חדשה מריחה טוב
מגבות נקיות מקלחת סבבה
גוף איכותי מאוד לאוהבי החזקות
נהניתי מהרפיה חזקה ללא הפסקות - מונוטוני קצת

6
חזרתי הבוקר (לא ברור למה) אבל חזרתי. הרווח שהיה לי בין שתי פגישות + המיקום שלי גרמו לי להתקשר אליה. הפעם ענתה שיש שם עכישו מישהי אחרת. שרון, ישראלית שחומה, חזה גדול בת 24.
זרמתי. הגעתי. התקלחתי. נכנסתי לחדרון העיסוי.
נכנסה שרון. אכן צעירה אבל לא 24 (לדעתי 30). חזה מרשים בהחלט (נראה לי C או D ) עטרה גדולה ויפה, פטמות קטנות שהזדקרו בהמשך (ע"י ליקוקים שלי). שחומה, קצת מלאה לא יפה בפנים אבל בסדר גמור.
לתומי חשבתי שהמחיר שלה נמוך משל סילביה, אך לא. ביקשה 300 ל 30 דקות. היססתי אך שילמתי (כבר בפנים, כבר כמעט זקור, מוכן לגמר הגדול). שאלה אם רוצה עיסוי או אירוטי. הלכתי על האירוטי. היו 10 דקות של ליטופים. פחות מידי ביצים וכמעט לא בגבר שלמטה . ביקשה שאתהפך, המשיכה נעים. נוגעת / לא נוגעת. העיקר שישאר זקור אבל שלא אגמור. אחרי כעשר דקות כאלה נשברתי וגמרתי. כל הזמן הזה היא בתחתונים. אני מלקק לה את החזה (פטמות) ומלטף את הטוסיק (חמוד אבל בתחתונים).

סיכום:
זמן-2 היה אמור להיות חצי שעה, בפועל 23 דקות כולל מקלחת בסוף.
מראה-צעירה גוף טוב שחומה
חזה-גדול מספיק (C / D)
שיקות: הבחורה כנראה בתחילת דרכה ולא שואלת או מבקשת הכוונה. שותקת. צריך להדריך.
לא אחזור בעיקר בגלל מחיר מופקע
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”