כ הפרופסור בתאילנד - דף 4 - סקס אדיר

הפרופסור בתאילנד

33
פרופסור אני רק אבהיר מה שכתבתי (וממש אין לי כוונה ליצור ויכוח- ואני מודע לזה שבארץ אני טירון לעומתך):
ההסעה מבנגקוק ב-400-500 זו הסעה מבנגקוק ולא משנה איפה בבנגקוק (ולא משדה התעופה כמובן).
איפה ראית שרשמתי על מונית לקאווסן רואד ?

נכון לאוקטובר הלוציפר היה פתוח, וההרכב שדיברת עליו (לא רע) הופיע שם.
אגב מבוגרות- כללית ההמלצות הן על הבמבו בר שבכניסה לוולקינג סטריט משמאל (איפה שהכביש מתעקל שמאלה מהביץ' רואד), וכמו כן במארין.
אבל ת'כלס... יש בכל מקום ובכל צורה.

כמובן לגבי הכוסיות ב-3000 בהט ללילה, כל אחד וטעמו הוא, אני אישית לקחתי מהאינסומניה רק פעם אחת, וזה היה ב-2500 בהט ללילה,אחת הבחורות היפות שראיתי אי פעם, ואחלה גוף, אבל אני יכול לומר שהיא לא היתה יותר טובה מאחת של 1500 בהט שלקחתי יום קודם ממועדון אחר.

THAILAND2010 לא ידעתי שלמטה השתיה זולה יותר, לא שאני כזה שתיין, פשוט נכנסתי לאינסומניה אחרי איזו כוסית שראיתי בוולקינג סטריט, והאמת שהיו שם פצצות על ואני לרגע לא מצטער.

לצערי ב-808 לא הייתי, למרות שעברתי לידו 100 פעם וכל פעם אמרתי בפעם הבאה.

אגב מוניות -
משדה התעופה לפאטאייה אפשר להזמין דרך BELL שזכתה במכרז הממשלתי ואז המחיר הוא 250 בהט באוטובוס ממוזג שיוצא ישירות משדה התעופה כל שעתיים.

הפרופסור בתאילנד

36
תגידו מה המחירים מה הם למדו מהרוסיות? לפני שנה וחצי חזרנו מפאטיה ולבר 300 לבחורה 1000 וכל הלילה חגגנו וגם במועדונים סגרנו 1000 ללילה לבחורה וגם היו את הבחורות שרצו 1500 אז לא זרמנו איתם עד שנופלת אחרי סיבוב שני.( לא שילמנו יותר מ אלף.)
לא משלם יותר מ 400 לשעה .

הפרופסור בתאילנד

37
גול גול אפריל-אוקטובר זה העונה החלשה כאשר יוני-ספטמבר הכי חלשים+גשום
דצמבר ינואר זה שיא העונה במיוחד אמצע דצמבר-אמצע ינואר.פברואר הוא חודש מעולה לתאילנד.בשיא העונה המחירים יקרים ב 10%-30% במלונות אוכל שתיה נשאר אותם מחירים .חלק מהמלונות מחייבים תשלום על ארוחת כריסמס או ערב הסילבסטר חובה בין 1000-2000 באט אז שים לב.

הפרופסור בתאילנד

40
ההמלצה שלי היא להוריד את האפליקציה של HOTELSCOMBINED כי היא כוללת את אגודה, בוקינג והוטלז (HOTELS.COM).

אני הייתי רשום לכל האתרים, וכל יומיים-שלושה מה שהיה הכי זול הזמנתי דרכו.

ממה שלמדתי, הוטלז נותנים לילה עשירי חינם (אבל רק 3 ימים אחרי שאתה מסיים את הלילה ה-9).
ואגודה לעומת זאת לפעמים באים במבצעים.

אני גם יכול לומר שפעם אחת בוקינג היו הכי זולים, ושבאתי למלון לשלם (בוקינג אמרו שהם רק משריינים את המחיר וצריך לשלם בקבלה), הפקידה אמרה שהמחיר ישירות דרך המלון נמוך ב-100 בהט...

מה שכן, וזה וודאי- שאתה מזמין חדר כמה חודשים מראש (לפחות 3 חודשים), המחיר זול משמעותית (ראיתי חדרים במחירים של 50% הנחה)- אבל כמובן שאז אתה צריך לבדוק את מדיניות הביטולים....

אוףףףףף איך בא שוב להיות שם...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”